Skip to main content

Med Hurtigruten rundt Island - Alver, sagaer og vulkaner

hurtigruten-island-cruise

Cruise med Hurtigruten rundt mystiske Island - et land av is og lava. Bestill senest 4. november og Hurtigruten spanderer flyreisen fra Oslo på utvalgte avganger. 

På Island er små moderne byer og tettsteder omgitt av fascinerende natur med fossefall, vulkaner og isbreer side om side. Islands spennende historie går helt tilbake til de gamle sagaene, og folkeeventyrene herfra er fulle av mystikk, alver og troll. Bli med på turer gjennom lavaområder, svøm i varme kilder, utforsk rå villmark, møt på sjeldent dyreliv og besøk fascinerende historiske bosetninger. Hurtigruten MS Fram seiler rundt hele Island på dette cruiset. Kysten er perfekt for fugletitting og hvalsafari. Cruise om sommeren, og natten blir opplyst av midnattsolen. 

8 netters cruise med MS Fram rundt Island. Avreiser i juni - juli 2020, fra 31.662,-

  • Pr. person når 2 reiser sammen og deler lugar
  • Fly Oslo - Reykjavik t/r (kun på avgangene 15. og 23. juni, 1. juli)
  • Ekspedisjon med Hurtigruten i innvendig lugar inkludert helpensjon
  • Vind- og vanntett jakke
  • Ilandstigninger med småbåter med aktiviteter om bord og på land
  • Profesjonelt Ekspedisjonsteam som både holder forelesninger og som blir med i land på utflukter og aktiviteter
  • Gratis kaffe og te 

Tillegg for fly t/r Island, tillegg for høyere lugarkategorier og singel lugar. Tillegg for reiseforsikring, bagasjeservice, valgfrie utflukter og tips. Ev. kampanjerabatter er fratrukket i priseksemplet ovenfor.  

Forslaget har begrenset antall plasser, og spesielle betingelser gjelder. Forbehold om prisendringer da prisene endres hyppig, og kan variere fra dag til dag.

Passer ikke tidspunktet eller ønsker du å utforske flere muligheter? Hurtigruten har et stort utvalg Explorer Reiser/Ekspedisjonscruise. Ta kontakt - vi hjelper deg!

Uforstyrret og geologisk aktiv

Islands natur tilbyr fantastiske landskap med noen av Europas mektigste fosser. Island er plassert på den midtatlantiske ryggen, en posisjon som betyr at landskapet geologisk sett er hyperaktivt, med vulkanutbrudd og geysirer. Sammen med Hurtigrutens kunnskapsrike ekspedisjonsteam får du oppleve øyer, byer, bosetninger, spektakulær utsikt og andre interessante områder.

Oppdag villmarken, dyrelivet, historien og bosetningene

I løpet av en 12 dagers ekspedisjon rundt Island kan du gå turer gjennom lavalandskap, puste inn den rene luften, svømme i de naturlige varme kildene, besøke en av de mange museene eller utforske Island på egenhånd og prate med den vennlige lokalbefolkningen. Hurtigruten tilbyr også en rekke utflukter som gir deg enda flere spennende opplevelser.

Sagaøya Island

Islands historie går tilbake til de eldgamle sagaene, og folkeeventyrene er fulle av mystikk, alver og troll – inspirert av landets varierte natur. Midt i denne store villmarken ligger fargerike fiskelandsbyer, havnebyer og livlige, urbane områder. Islendere holder fortsatt på arven sin, så dersom lokalbefolkningen vil bygge en ny vei, et hus eller en demning, må én innflytelsesrik gruppe konsulteres først: Alvene.

Ikke helt som et vanlig cruise - dette er ett ekspedisjonscruise! Foto: Karsten Bidstrup/Hurtigruten

Spektakulære naturopplevelser. Foto: Karsten Bidstrup/Hurtigruten

På Island. Foto: Karsten Bidstrup/Hurtigruten

Lukk »

Søk reise