Skip to main content

Hurtigruten - cruise fra Halifax til New York | Bennett Ferie

utsikt-solnedgang-dekk-ms_roald_amundsen
acadia-national-park-maine
hus-hage-bar-harbor-maine-cruise-hurtigruten
utsikt-cape_cod-kanal-cruise-hurtigruten
sjopolse-eastport-maine-cruise-hurtigruten
utsikt-fort-knox-bucksport-maine-utflukt-hurtigruten
fyrtarn-peggys_cove-canada-cruise-hurtigruten
norsk-flagg-skip-utsikt-manhattan
ms_roald_amundsen-cruise-canada
sykkel-gate-newport-rhode_island-cruise-hurtigruten
fottur-ekspedisjonsteam-peggys_cove-canada
solnedgang-rockland-maine-cruise-hurtigruten
fargerike-hus-yarmouth-canada-cruise-hurtigruten

Bli med på cruise med Hurtigruten 13. september 2020 - høstekspedisjon langs kysten av Canada og det Nordøstlige USA, fra Halifax til New York. En helt magisk rute som kombinerer sjarmerende byer i Canada og New England og avsluttes i en av verdens mest ikoniske byer - New York! Alt dette i kombinasjon med det nye og flotte hybridskipet MS Roald Amundsen. Opplev sjarmerende kystbyer, fantastisk natur i høstfarger og deilig sjømat langs kysten av New England. Høsten er den beste tiden å besøke dette området. Underveis på cruiset blir det mange muligheter for fine fotturer. 

Se flere reiseforslag med Hurtigruten. 

Inkludert i reisen: 

7 netters cruise med Hurtigruten MS Roald Amundsen langs Nord-Amerikas østkyst, fra Halifax til New York, 13. - 20. september 2020.   

Fra 20.080,- (polar utvendig lugar)
Fra 31.925,- (expedition suite)

 • Pris pr. person når 2 reiser sammen og deler lugar
 • Hurtigruten ekspedisjonscruise i valgt lugar
 • Komfort om bord

  • Alle måltider om bord inkl. drikke (skipets øl og vin, brus og mineralvan i alle restaurantene)
  • Fredheim restaurant - måltider inkludert
  • A la carte restaurant (kun for gjester i suite)
  • Kaffe og te inkludert hele dagen
  • I tillegg til frokost, lunsj og middag tilbys noe å spise tidlig om morgenen og ettermiddagssnack
  • Velværeområder med separate behandlingsrom, basseng, utendørs gym og løpebane
  • Gym, boblebad og badstue med panoramautsikt
  • Gratis Wi-Fi om bord for alle gjester. Vær oppmerksom på at vi seiler i fjerntliggende områder med begrenset tilkobling. Streaming støttes ikke.
  • Det forventes ikke at du tipser
 • Aktiviteter og forelesninger

  • Et omfattende program med inkluderte aktiviteter, som småbåtcruising og turer med ekspedisjonsteamet på land
  • Profesjonelt engelsktalende ekspedisjonsteam – et håndplukket, internasjonalt team bestående av en rekke eksperter på områdene vi seiler i
  • Gratis vind- og vanntett jakke
  • Utlån av boots, staver og utstyr du trenger til både selvvalgte og inkluderte aktiviteter
  • Forelesninger i vitenskap, historie, biologi, geografi, geologi eller kultur, som gir deg en bedre forståelse av stedene vi besøker
  • Bli med på forskningsprogrammet om bord, der du både får lære nye ting om det du opplever underveis, og samtidig bidrar til forskning
  • Fotokurs og kameratips, samt foto og film fra reisen dokumentert i en ekspedisjonsbok
  • Bli kjent med ekspedisjonsteamet og andre gjester på et velkomstarrangement og daglige samlinger
  • Muligheter for å spise felles måltider med ekspedisjonsteamet
  • Bibliotek om bord, med tilpasset litteratur til reisemålene underveis
  • Presentasjoner i havner, som gir deg innsikt i steder vi går i land
  • Avskjedsarrangement

Tillegg for flyreise t/r, reise- og avbestillingsforsikringer, bagasjeservice, måltider i a la carte restauranten og valgfrie utflukter. Ev. kampanjerabatter er fratrukket i priseksemplet ovenfor.

NB! Alle aktiviteter er avhengige av værforholdene, det kan bli endringer i aktiviteter/utflukter. Pass, nødvendig visum og eventuelle andre reisedokumenter må være i orden. Det forventes ikke at du tipser.

Forslaget har begrenset antall plasser, og spesielle betingelser gjelder. Forbehold om prisendringer da prisene endres hyppig, og kan variere fra dag til dag. Teknisk arrangør: Hurtigruten

Passer ikke tidspunktet eller ønsker du å utforske flere muligheter? Hurtigruten har et stort utvalg Explorer Reiser/Ekspedisjonscruise. Ta kontakt - vi hjelper degVår reisekonsulent Stella fra Bennett Ferie i Asker anbefaler dette cruiset, ta gjerne direkte kontakt med Stella på telefon 66 76 14 60 eller e-post stella.sjoeberg@hrgworldwide.com

Ekspedisjonscruise med Hurtigruten fra Halifax til New York - høstekspedisjon langs kysten av Canada og Nordøstlige USA

Dag 1, Halifax, Canada. Reisen starter i sjarmerende Halifax. Se byens ikoniske røde mursteinbygninger, gå en tur i de flotte parkene eller langs den 4 km lange strandpromenaden. Du kan også utforske byfestningen eller besøke Alexander Keiths originale bryggeri fra 1820. Halifax var en av de viktigste konvoihavnene under andre verdenskrig og mange norske sjøfolk var innom. En av de første tingene du møter når du går langs havnepromenaden fra fergeterminalen til sentrum er et minnesmerke over Nordmenn som mistet livet på havet eller ble begravd i Nova Scotia under andre verdenskrig. Du kan lære mer og bli bedre kjent med Halifax' sjøfartshistorie på Maritime Museum of The Atlantic, som ligger i havneområdet. Her finner du også en utstilling om Titanic og kan lære om Halifax sin rolle i Titanic tragedien. Videre i byen finner du også en meget vakker viktoriansk hage; Halifax Public Gardens. Denne byen har utrolig mye å by på!!

Vi anbefaler å bruke noen ekstra dager til å utforske denne sjarmerende byen før du går om bord på MS Roald Amundsen.

Koselige Peggys Cove utenfor Halifax. Foto: Andrea Klaussner, Hurtigruten

Dag 2, Yarmouth, Canada. Historisk sjarm og fyrtårn - Yarmouth er en historisk by bygget opp rundt skipsbygging og handel, og har fine viktorianske hjem, museer, kirker, brygger og andre skjulte perler. Spaser gjennom byen og møt den vennlige lokalbefolkningen, eller prøv noe av den ferskeste sjømaten i verden. Området rundt Cape Forchu har turstier langs vannet med fantastisk utsikt. Inkludert utflukt: En spasertur rundt Yarmouth, utforsk denne historiske byen på en rolig spasertur i eget tempo.

MS Roald Amundsen langs kysten av Canada. Foto: Karsten Bidstrup, Hurtigruten

Dag 3, Eastport, Maine, USA. Vi seiler inn i hyggelige Eastport på Moose Island, USAs østligste by. Her kan du vandre i de sjarmerende historiske kvartalene i sentrum, nyte butikker, kafeer og restauranter. Den innfødte Passamaquoddy-stammen har kalt dette området sitt hjem i minst 10 000 år, og bor her med sel, ørn og hval. Nyt den historiske havnen til fots, bli med ekspedisjonsteamet på tur eller tilbring en dag på sjøen.

Dag 4, Bar Harbor, Maine, USA. Omgitt av nydelige høstfarger i Acadia National Park – ytterst på kanten mot havet – ligger stemningsfulle Bar Harbour med sin helt spesielle Main-sjarme. Her serverer restaurantene sjømat i verdensklasse. Langs kysten kan du se både hval og lundefugl. Inkludert utflukt: Bar Harbor – Gullalderen, guidet spasertur. På denne spennende spaserturen får du et glimt tilbake til 1800-tallet, da Bar Harbor var verdens mest eksklusive feriested.

Bar Harbor, Maine. Foto: Hurtigruten

Dag 5, Rockland, Maine, USA. Den lille byen med kunst i verdensklasse. Rockland, den lille kystbyen langs Penobscot Bay er opprinnelig kjent for hummerfiskeindustri, men i nyere tid også for flotte butikker, gourmetrestauranter og gallerier. Kunstelskere kan glede seg over både ”Maine Contemporary Art” og det berømte Farnsworth-kunstmuseet, med blant annet kunstnere som Andrew Wyeth. Inkludert utflukt: Rockland – Breakwater fyr og en spasertur i naturen. Buss til Breakwater – Rockland Harbor Breakwater Light er et historisk fyrkompleks på enden av Rockland Breakwater i Rockland havn, Maine.

Rockland, USA. Foto: Magnuson, UnSplash

Dag 6, Provincetown, Massachusetts, USA. Fargerike Provincetown ligger ytterst på spissen av halvøya Cape Cod og er omgitt av en rekke strender. I 1620 ankret pilegrimene om bord på Mayflower ved det som i dag er havna i Provincetown. Byens maritime preg og kunstscene tiltrekker seg besøkende hele året rundt. Inkludert utflukt: Tur med Provincetown Trolley, utforsk Provincetowns severdigheter og lyder fra komforten i en Mayflower-vogn.

Cape Cod. Foto: Chelsea Claus, Hurtigruten

Dag 7, Newport, Rhode Island, USA. Gjestfrie Newport er perlen i New England, og har et spektakulært kystlandskap, imponerende arkitektur og et livlig sentrum langs sjøen. Utforsk Newport sentrum og spaser langs ikoniske Ocean Drive, oppdag arkitektur i kolonistil eller utforske tunnelene ved Fort Adams - Amerikas største kystbefestning. Inkludert utflukt: Newport - Fottur i klippene. Opplev den steinete kysten og store bølgene i New England på den ene siden, og Newports flotte herregårder på den andre siden.

Newport, Rhode Island. Foto: Camille Seaman, Hurtigruten

Dag 8, New York, New York, USA. Hudson River, Frihetsgudinnen og Manhattan. Tidlig om morgenen seiler vi forbi Frihetsgudinnen inn mot Manhattan. Nyt utsikten over denne ikoniske metropolen før det er på tide å si farvel til MS Roald Amundsen. Vi anbefaler på det sterkeste å utvide ferien med noen ekstra dager i verdensmetropolen New York. 

MS Fram på vei ut fra New York. Foto: Andrea Klaussner, Hurtigruten

MS Roald Amundsen langs kysten av Canada. Foto: Karsten Bidstrup, Hurtigruten

Lukk »

Søk reise