Skip to main content

Hurtigruten Explorer - Ekspedisjon til Patagonia og Antarktis

MS Midnatsol i Antarktis. Foto: Karsten Bidstrup/Hurtigruten
Kajakk i Antarktis. Foto: Ester Kokmeijer/Hurtigruten
Pingviner i Antarktis. Foto: Making View AS, Paal S. Vindfallet/Hurtigruten
Hurtigruten i Chilenske fjorder. Foto: Maximilian Schwarz/Hurtigruten
Kapp Horn, Chile. Foto: Maximilian Schwarz/Hurtigruten
Nærkontakt med Pingviner i Patagonia. Foto: Dominic Barrington/Hurtigruten
Pingviner i Antarktis. Foto: Making View AS, Paal S. Vindfallet/Hurtigruten
Tucker Island, Patagonia, Chile. Foto: Andreas Kalvig Anderson/Hurtigruten

Har du lyst til å utforske eksotiske og avsidesliggende steder som Antarktis, Grønland, Island, Svalbard og Sør-Amerika? Hurtigruten tilbyr aktive reiser spekket med fantastisk mat, unike naturopplevelser og spennende utflukter. Bli med på det ultimate eventyret og kom i kontakt med din indre oppdager! 

En av de fantastiske ekspedisjonscruisene til Hurtigruten er "Ekspedisjon til Patagonia og Antarktis - sørgående". På dette cruiset kan du oppleve de mest fascinerende stedene langs den Søramerikanske kysten, før du utforsker Antarktis. Opplev en av de vakreste nasjonalparkene i verden, Patagonia, de chilenske fjordene, Kapp Horn og Antarktis. Bli med i land, se pingviner på nært hold - eller utforsk livet i havet fra en kajakk.

Seil fra Sør-Amerika til Antarktis og øyene i Sør-Atlanteren med MS Fram, Hurtigrutens originale explorer-skip, bygget spesielt for ekspedisjoner i polare farvann.

Utforsk Patagonias vakre natur

Med fargerike Valparaiso som utgangspunkt seiler vi sørover langs den chilenske stillehavskysten. Her får du se vulkaner med snø på toppen, reflektert i vakre innsjøer, store elver og frodig vegetasjon. Det majestetiske og uberørte fjellandskapet kommer definitivt til å gjøre inntrykk på deg!

Vakre fjorder og Kapp Horn

Vi besøker en av de vakreste nasjonalparkene i verden og fortsetter inn i de chilenske fjordene. Denne villmarken er nesten helt uberørt, med massive fjell som stuper rett ned i havet, som er fullt av is. De dype dalene omkranset av snødekkede fjell, står i en sterk kontrast til et ellers grønt og frodig område med et yrende dyreliv. Så kommer vi til Kapp Horn, et mytisk sted hvor to hav møtes. Det kan til og med hende at vi går i land her.

Utforsk isødet i sør

Videre krysser vi det beryktede Drakestredet før vi kommer til det storslåtte isødet som er Antarktis. Pingviner, sel, hval og store flokker med sjøfugl gir liv til dette surrealistiske landskapet. Vi tar deg med i land for å oppleve noe av det mest spennende dyrelivet på kloden, mens du samtidig får sjansen til å sette fot på kontinentet Antarktis. Det kan også hende at du får muligheten til å utforske det kalde havet fra en kajakk. Om bord berikes opplevelsen når ekspedisjonsteamet vårt forteller mer om den rike historien til og dyrelivet i områdene vi seiler i.

Til slutt krysser vi Drakestredet enda en gang før ekspedisjonen ender i Ushuaia.

Inkludert i reiseforslaget: 

19 dagers cruise med Hurtigruten MS Fram Valparaiso - Antarktis - Ushuaia 19. november 2018. 

Cruisets reiserute: Valparaiso - til havs - Castro - til havs (Patagonias farvann) - Puerto Eden - Torres del Plaine Nasjonalpark - Chilenske Fjorder - til havs (Kapp Horn og Drakestredet) - Antarktis - til havs (vi krysser Drakestredet) - Ushuaia/Buenos Aires

Fra 95.131,-

  • Pr. person når 2 reiser sammen og deler lugar
  • Ekspedisjon med Hurtigruten i Polar Outside lugar, inkludert helpensjon
  • Transport fra skipet til flyplassen i Ushuaia
  • Flybillett på økonomiklasse fra Ushuaia til Buenos Aires
  • Vind- og vanntett jakke
  • Turer med småbåter til land
  • Aktiviteter om bord og på land
  • Forelesninger om bord
  • Profesjonelt ekspedisjonsteam som både holder forelesninger og som blir med i land på utflukter/aktiviteter
  • Kaffe og te om bord

Tillegg for internasjonale flyreiser, reise- og avbestillingsforsikringer, høyere lugarkategorier, bagasjeservice samt valgfrie utflukter og tips. 

Forslaget har begrenset antall plasser, og spesielle betingelser gjelder.
Forbehold prisendringer da prisene endres hyppig, og kan variere fra dag til dag.

Passer ikke tidspunktet eller ønsker du å utforske flere muligheter? Hurtigruten har et stort utvalg Explorer Reiser/Ekspedisjonscruise. Ta kontakt, så hjelper vi deg!

Lukk »

Søk reise