Skip to main content

Hurtigruten - cruise fra Halifax til Miami | Bennett Ferie

hurtigruten-innseiling-miami
boston-skyline
yarmouth-nova_scotia-canada-cruise
fyr-yarmouth-canada-cruise
gate-halifax-canada-cruise
hurtigruteskipet-ms_fram-cruise-canada
hurtigruteskip-ms_fram-cruise
bar-harbor-maine-usa
charleston-usa-cruise
acadia-national-park-maine
hurtigruten-utseiling-new_york
hurtigruten-utseiling-new_york-utsikt-frihetsgudinnen

Bli med på cruise med Hurtigruten og se hele Nord-Amerikas østkyst i fargesprakende høstdrakt, fra småbysjarm til storbypuls, fra Canada i nord til Miami i sør. Cruiset starter i Halifax i Canada 4. september 2021 og besøker små, trivelige kystsamfunn i Nova Scotia, Maine og Rhode Islands, før USAs østkyst med storbyer som Boston, New York, Charleston og Miami står for tur. Mange flotte opplevelser venter på deg - et av de absolutte høydepunktene er når MS Fram seiler forbi Frihetsgudinnen på vei inn til New York.

Se flere reiseforslag med Hurtigruten. 

Inkludert i reisen: 

12 netters cruise med Hurtigruten MS Fram langs Nord-Amerikas østkyst, fra Halifax til Miami, 4. - 16. september 2021.  

Fra 33.505,- (innvendig lugar)
Fra 55.955,- (expedition suite)

 • Pris pr. person når 2 reiser sammen og deler lugar
 • Ekspedisjonscruise i valgt lugarkategori
  • Frokost, lunsj og middag, inkludert drikke (skipets utvalg av øl, vin, brus og mineralvann) i restaurant Aune
  • Lindstrøm á la carte-restaurant (kun inkludert for gjester i suite)
  • Gratis kaffe/te hele dagen
 • Aktiviteter om bord
  • Ekspedisjonsteamet foreleser om ulike emner fra områdene vi besøker
  • Bruk av skipets Vitenskapssenter med blant annet bibliotek og avanserte mikroskop
  • Citizen Forskningsprogrammet “Citizen Science” der du kan lære og delta i vitenskapelig forskning
  • Profesjonell fotograf gir tips og råd til hvordan du tar gode landskaps- og naturfoto
  • Innendørs treningssenter, boblebad og badstue med panoramautsikt
  • Arrangement og samlinger med mannskapet, Ekspedisjonsteamet og andre gjester, samt forberedelser til neste dag
 • Aktiviteter på land
  • Ilandstigninger med Ekspedisjonsteamet fra mindre ekspedisjonsbåter
  • Utlån av boots, staver og utstyr du trenger til ulike aktiviteter
  • Gratis vind- og vannsikker ekspedisjonsjakke
  • Ekspedisjonsfotografer hjelper til med kamerainnstillinger før ilandstigning
  • Wi-fi om bord (dekning varierer med område) Streaming støttes ikke
  • Gratis drikkeflaske til påfyll av vann om bord
  • Engelsktalende Ekspedisjonsteam med ekspertise på områdene vi seiler i, organiserer og deltar i aktiviteter om bord og på land
  • Utvalgte utflukter og aktiviteter som er spesifisert for reisen

Tillegg for flyreise t/r, reise- og avbestillingsforsikringer, bagasjeservice, måltider i a la carte restauranten og valgfrie utflukter. Ev. kampanjerabatter er fratrukket i priseksemplet ovenfor.

NB! Alle aktiviteter er avhengige av værforholdene, det kan bli endringer i aktiviteter/utflukter. Pass, nødvendig visum og eventuelle andre reisedokumenter må være i orden. Det forventes ikke at du tipser.

Forslaget har begrenset antall plasser, og spesielle betingelser gjelder. Forbehold om prisendringer da prisene endres hyppig, og kan variere fra dag til dag. Teknisk arrangør: Hurtigruten

Passer ikke tidspunktet eller ønsker du å utforske flere muligheter? Hurtigruten har et stort utvalg Explorer Reiser/Ekspedisjonscruise. Ta kontakt - vi hjelper degVår reisekonsulent Stella fra Bennett Ferie i Asker anbefaler dette cruiset, ta gjerne direkte kontakt med Stella på telefon 66 76 14 60 eller e-post stella.sjoeberg@hrgworldwide.com

Ekspedisjonscruise med Hurtigruten Atlantiske Canada og USAs østkyst – fra småbysjarm til storbypuls 

Dag 1, Halifax, Canada. Reisen starter i sjarmerende Halifax. Se byens ikoniske røde mursteinbygninger, gå en tur i de flotte parkene eller langs den 4 km lange strandpromenaden. Du kan også utforske byfestningen eller besøke Alexander Keiths originale bryggeri fra 1820. Halifax var en av de viktigste konvoihavnene under andre verdenskrig og mange norske sjøfolk var innom. En av de første tingene du møter når du går langs havnepromenaden fra fergeterminalen til sentrum er et minnesmerke over Nordmenn som mistet livet på havet eller ble begravd i Nova Scotia under andre verdenskrig. Du kan lære mer og bli bedre kjent med Halifax' sjøfartshistorie på Maritime Museum of The Atlantic, som ligger i havneområdet. Her finner du også en utstilling om Titanic og kan lære om Halifax sin rolle i Titanic tragedien. Videre i byen finner du også en meget vakker viktoriansk hage; Halifax Public Gardens. Denne byen har utrolig mye å by på!!

Vi anbefaler å bruke noen ekstra dager til å utforske denne sjarmerende byen før du går om bord på MS Fram. 

Dartmouth Boardwalk, Halifax. Foto: Visit Halifax

Dag 2, Yarmouth, Canada. Historisk sjarm og hummerfiske. Velkommen til en historisk by, og knutepunktet for gammel skotsk og fransk kultur. Byen ligger i et av verdens største områder for hummerfiske. Her finner du den største fiskeflåten i atlantiske Canada, og det er alltid fersk sjømat på menyen. Beundre de store kapteinhusene fra 1850, eller ta en spasertur på de naturskjønne stiene rundt Cape Forchus og det ikoniske fyrhuset. Inkludert utflukt: En spasertur rundt Yarmouth, utforsk denne historiske byen på en rolig spasertur i eget tempo.

Dag 3, Eastport, Maine, USA. Vi seiler inn i hyggelige Eastport på Moose Island, USAs østligste by. Her kan du vandre i de sjarmerende historiske kvartalene i sentrum, nyte butikker, kafeer og restauranter. Den innfødte Passamaquoddy-stammen har kalt dette området sitt hjem i minst 10 000 år, og bor her med sel, ørn og hval. Vi besøker også ”Old Sow” for å få et glimt av det største tidevannsboblebadet på den vestlige halvkule. 

Dag 4, Bar Harbor, Maine, USA. Omgitt av nydelige høstfarger i Acadia National Park – ytterst på kanten mot havet – ligger stemningsfulle Bar Harbour med sin helt spesielle Main-sjarme. Her serverer restaurantene sjømat i verdensklasse. Langs kysten kan du se både hval og lundefugl. Inkludert utflukt: Bar Harbor – Gullalderen, guidet spasertur. På denne spennende spaserturen får du et glimt tilbake til 1800-tallet, da Bar Harbor var verdens mest eksklusive feriested.

Bar Harbor, Maine. Foto: Visit Maine

Dag 5, Rockland, Maine, USA. Den lille byen med kunst i verdensklasse. Rockland, den lille kystbyen langs Penobscot Bay er opprinnelig kjent for hummerfiskeindustri, men i nyere tid også for flotte butikker, gourmetrestauranter og gallerier. Kunstelskere kan glede seg over både ”Maine Contemporary Art” og det berømte Farnsworth-kunstmuseet, med blant annet kunstnere som Andrew Wyeth. Inkludert utflukt: Rockland – Breakwater fyr og en spasertur i naturen. Buss til Breakwater – Rockland Harbor Breakwater Light er et historisk fyrkompleks på enden av Rockland Breakwater i Rockland havn, Maine.

Hummer - en spesialitet i området. Foto: Louis Hansel, UnSplash

Dag 6, Boston, Massachusetts, USA. Frihetens vugge, Boston er USAs eldste by og hjem for det berømte Harvard-universitetet. Det er også hjembyen for legendariske sportsteam som Red Sox, Patriots og Celtics. Den 4 km lange “Freedom Trail” er en vandring i USAs revolusjonære røtter, og fungerer som et museum der du besøker flere av USAs viktigste historiske steder. Inkludert utflukt: Boston – Spasertur langs Freedom Trail. Reis tilbake i tid til det revolusjonære Boston, og ta en spasertur langs historiske Freedom Trail.

Park i vakre høstfarger, Boston. Foto: Kyle Klein, Visit Boston

Dag 7, Newport, Rhode Island, USA. USAs første ferieområde. Newport er perlen i New England, og har et spektakulært kystlandskap, imponerende arkitektur, et livlig sentrum langs sjøkanten og stor gjestfrihet. Utforsk Newport sentrum og spaser langs ikoniske Ocean Drive. Beundre den flotte arkitekturen eller utforske tunnelene ved Fort Adams - Amerikas største kystfestning. Inkludert utflukt: Newport - Fottur i klippene. Opplev den steinete kysten og store bølgene i New England på den ene siden, og Newports flotte herregårder på den andre siden. 

Newport, Rhode Island. Foto: Camille Seaman, Hurtigruten

Dag 8, New York, USA. På vei inn til Manhattan i The Big Apple seiler MS Fram forbi Frihetsgudinnen. New York byr på endeløse muligheter; besøk Central Park, hektiske Time Square eller ta deg til toppen av Empire State Building for en imponerende utsikt over byen. Inkludert utflukt: New York – Manhattan Shuttle, denne transporten går kontinuerlig frem og tilbake fra skipet til Times Square.

Manhattan skyline. Foto: Camille Seaman, Hurtigruten

Dag 9 og 10, til sjøs. Forelesninger, fotokurs og fritid. Over de neste dagene foreleser Ekspedisjonstemaet om ulike emner relatert til stedene vi har besøkt. Skipsfotografen arrangerer arbeidsgrupper med tips og råd. Benytt deg av fasilitetene om bord for å senke skuldrene og nyte et par avslappende dager.

Nyt utsikten! Foto: Camille Seaman, Hurtigruten

Dag 11, Charleston, Sør-Carolina, USA. Romantikk i sør; Charleston anses å være en av Amerikas største historiske skatter, med brosteinsbelagte gater, det elegante franske kvarteret, den nydelige Battery-promenaden og Waterfront-parken. Byen er perfekt å utforske til fots eller på en hyggelig tur med hest og vogn. Utforsk byen på egen hånd, eller bli med på en valgfri utflukt. Inkludert utflukt: Charleston – Strandrydding, bli med å bekjempe plast i havet på en av våre strandryddinger.

Dag 12, til sjøs. Bruk dagen som du vil; på forelesninger, på dekk eller med medpassasjerene dine i skipets panoramalounge. Ta gjerne en treningsøkt i skipets velutstyrte trimrom eller la musklene hvile i boblebadet ute på dekk.

Dag 13, Miami, Florida, USA. Latinamerikanske rytmer og art deco, reisen ender i den kulturelle smeltedigelen Miami – kjent for sine store, unike samling art deco bygninger, tropiske hager, livlige uteliv og gourmetkjøkken. Vi anbefaler at du blir noen ekstra dager for å oppleve mer av denne fantastiske byen.

Miami. Foto: Andrea Klaussner, Hurtigruten

Newport, Rhode Island. Foto: Camille Seaman, Hurtigruten

Lukk »

Søk reise