Skip to main content

Hurtigruten - Boston til Bahamas | Annerledes høstferie

hurtigruteskip-ms_roald_amundsen

Ta med familien på en annerledes og lærerik høstferie - en reise i det moderne Amerikas historie med en liten dose sol og bad. Cruise med Hurtigruten fra Boston til Bahamas, 27. september - 5. oktober 2021 med det nye, flotte hybridskipet MS Fridtjof Nansen. Cruiset starter i storbyen Boston og så seiler man fra den ene historiske byen til den neste, blant annet besøkes New York, Philadelphia og Charleston. Høsten er en vakker årstid langs USA's østkyst. I Miami kan familien ha en fantastisk dag hvor man opplever dyrelivet i Everglades nasjonalpark, før reisen avsluttes i vakre Nassau på Bahamas. Vi anbefaler at man blir ett par dager ekstra for å få litt sol og varme. 

Se flere reiseforslag med Hurtigruten. 

Inkludert i reisen:

8 netters cruise med MS Fridtjof Nansen fra Boston til Bahamas, 27. september - 5. oktober 2021. 

Fra 21.025,- pr. person når 2 deler en utvendig polar lugar
Fra 31.960,- pr. person når 2 deler en expedition suite

Fra 57.905,- for 2 voksne og 2 barn (4 - 15 år) som deler en utvendig polar lugar
Fra 85.245,- for 2 voksne og 2 barn (4 - 15 år) som deler en expedition suite (ME)

 • Ekspedisjonscruise
  • Ekspedisjonscruise i valgt lugarkategori
  • Frokost, lunsj og middag, inkludert drikke (skipets utvalg av øl, vin, brus og mineralvann) i restaurant Aune og Fredheim
  • Lindstrøm á la carte-restaurant (kun inkludert for gjester i suite)
  • Gratis kaffe/te hele dagen
  • Wi-fi om bord (dekning varierer med område) Streaming støttes ikke
  • Gratis drikkeflaske til påfyll av vann om bord
  • Engelsktalende Ekspedisjonsteam med ekspertise på områdene vi seiler i, organiserer og deltar i aktiviteter om bord og på land
  • Utvalgte utflukter og aktiviteter som er spesifisert for reisen
 • Aktiviteter om bord
  • Ekspedisjonsteamet foreleser om ulike emner fra områdene vi besøker
  • Bruk av skipets Vitenskapssenter med blant annet bibliotek og avanserte mikroskop
  • Forskningsprogrammet “Citizen Science” der du kan lære og delta i vitenskapelig forskning
  • Profesjonell fotograf gir tips og råd til hvordan du tar gode landskaps- og naturfoto
  • Utendørs/innendørs treningssenter og utendørs løpebane, boblebad, badstue med panoramautsikt og «infinity»-basseng
  • Arrangement og samlinger med mannskapet, Ekspedisjonsteamet og andre gjester, samt forberedelser til neste dag
 • Aktiviteter på land
  • Utlån av boots, staver og utstyr du trenger til ulike aktiviteter
  • Gratis vind- og vannsikker ekspedisjonsjakke
  • Ekspedisjonsfotografer hjelper til med kamera- og filminnstillinger før ilandstigning

Tillegg for flyreise t/r, reise- og avbestillingsforsikringer, bagasjeservice, måltider i a la carte restauranten og valgfrie utflukter. Ev. kampanjerabatter er fratrukket i priseksemplet ovenfor.

NB! Alle aktiviteter er avhengige av værforholdene, det kan bli endringer i aktiviteter/utflukter. Pass, nødvendig visum og eventuelle andre reisedokumenter må være i orden. Det forventes ikke at du tipser.

Forslaget har begrenset antall plasser, og spesielle betingelser gjelder. Forbehold om prisendringer da prisene endres hyppig, og kan variere fra dag til dag. Teknisk arrangør: Hurtigruten

Passer ikke tidspunktet eller ønsker du å utforske flere muligheter? Hurtigruten har et stort utvalg Explorer Reiser/Ekspedisjonscruise. Ta kontakt - vi hjelper degVår reisekonsulent Stella fra Bennett Ferie i Asker anbefaler dette cruiset, ta gjerne direkte kontakt med Stella på telefon 66 76 14 60 eller e-post stella.sjoeberg@hrgworldwide.com

Ekspedisjonscruise med Hurtigruten fra Boston til Bahamas - en reise i det moderne Amerikas historie

Dag 1, Boston, Massachusetts. Boston er USAs eldste by og åsted for flere viktige henvendelser i USA sin historie; det er nemlig her USAs første universitet ble grunnlagt, det var her den amerikanske revolusjonen startet og i Boston amerikansk litteratur har sin utspring. Byen byr på historiske severdigheter og opplevelser i massevis og er den perfekte blandingen av det historiske og det moderne. Den 4 km lange “Freedom Trail” tar deg gjennom USAs revolusjonære røtter og mange av landets viktigste historiske steder. Cruiset starter i vakre Boston havn om bord på MS Roald Amundsen. Vi anbefaler at man legger inn ett par ekstra netter i forkant av cruiset, for å få med seg Boston. 

Park i vakre høstfarger, Boston. Foto: Kyle Klein, Visit Boston

Om bord på MS Roald Amundsen. Foto: Karsten Bidstrup, Hurtigruten

Dag 2 og 3, New York, New York. På vei inn til Manhattan seiler Hurtigruten forbi den ikoniske Frihetsgudinnen. MS Roald Amundsen ligger til havn over natten, slik at man har mulighet for å oppleve litt mer av denne fantastiske byen før man seiler videre. New York har mye å by på - gå tur i Central Park, opplev hektiske Times Square, se en Broadway-musikal, nyt utsikten over byen fra toppen av Empire State Building eller Rockefeller Center. Opplev byen på egenhånd, eller bli med en av Hurtigrutens valgfrie utflukter (mot tillegg). Inkludert utflukt: New York – Manhattan Shuttle, denne transporten går kontinuerlig frem og tilbake fra skipet til Times Square.

New York skyline. Foto: Camille Seaman, Hurtigruten

Dag 4, Philadelphia, Pennsylvania. USAs fødested, kanskje landets mest historiske by, hvor USA's grunnlov ble underskrevet i Independence Hall i 1787. Gå på vandring i den gamle bydelen og se historiske landemerker som Liberty Bell og Franklin Court, Benjamin Franklins hjem under den amerikanske revolusjonen. Inkludert utflukt: Philadelphia Shuttle, denne transporten går kontinuerlig frem og tilbake fra skipet til Philadelphia Center.

Philadelphia skyline. Foto: Pixabay

Dag 5, til sjøs. Forelesninger, fotokurs og fritid - senk skuldrene og nyt livet om bord. Ekspedisjonsteamet om bord foreleser over ulike emner relatert til stedene man besøker. Skipsfotografen arrangerer arbeidsgrupper med tips og råd. 

Nyt livet til sjøs om bord på MS Roald Amundsen. Foto: Andrea Klaussner, Hurtigruten

Dag 6, Charleston, South-Carolina. Charleston anses å være en av Amerikas største historiske skatter, med brosteinsbelagte gater, det elegante franske kvarteret, den nydelige Battery-promenaden og Waterfront-parken. Byen er perfekt å nyte til fots eller på en hyggelig tur i hest og vogn. Utforsk byen på egen hånd, eller bli med på en valgfri utflukt. Inkludert utflukt: Charleston – Strandrydding, bli med å bekjempe plast i havet på en av våre strandryddinger.

Strandrydding i Charleston. Foto: Andrea Klaussner, Hurtigruten

Sørstatssjarme i Charleston. Foto: Fotolia

Dag 7, til sjøs. Nyt en dag med avslapping til sjøs. Få med deg en av Ekspedisjonsteamets forelesninger eller utveksle inntrykk og erfaringer med andre passasjerer. Ta en treningsøkt i  trimrommet om bord, eller nyt havutsikten fra boblebadet på dekk.

Trimrom om bord på MS Roald Amundsen. Foto: Oscar Farrera, Hurtigruten

Dag 8, Miami, Florida. I Miami er det noe for hele familien! Fra South Beach til lille Havanna, er det en eksotisk miks av latinamerikansk og karibisk, asiatisk og europeisk kultur. Her finnes også verdens største samling art deco-bygninger. Reiser du med barn vil vi anbefale en utflukt til Everglades nasjonalpark hvor man kan se fryktinngytende alligatorer og grasiøse hegrer. Er det shopping du er ute etter er det også meget gode muligheter. Lange, flotte strender er det også, hvis man ønsker en dag i solen. Inkludert utflukt: Skyttelbuss til South Beach, ta turen til verdenskjente South Beach. 

Miami Beach. Foto: TravelStock

South Beach, Miami. Foto: Fotolia

Moro for hele familien i Everglades, Florida. Foto: TravelStock

Dag 9, Nassau, Bahamas. Cruiset ender opp i Nassau, hovedstaden på Bahamas. Før du reiser hjem anbefaler vi at du/dere nyter noen ekstra dager i eksotiske Bahamas på egenhånd eller med Hurtigruten's etter-program. I det gamle sjørøverparadiset Nassau ser du fortsatt spor etter den britiske kolonitiden, med blant annet det flotte rosa regjeringsbygget og storslagne georgiske hus. I New Providence Island og Paradise Island kan du nyte av de berømte strendene og se det fantastiske korallrevet. 

Atlantis Hotel på Bahamas. Foto: Pixabay

Å svømme med griser - en populær utflukt på Bahamas. Foto: Pixabay

Lukk »

Søk reise