Skip to main content

Hurtigruten - cruise fra Bergen til Lisboa

Innseiling til Lisboa. Foto: J-J-LHeureux/Hurtigruten
Oostende, Belgia
Den Engelske Kanalen
Belle Ile, Frankrike
MS Midnatsol i Europa. Foto: Andrea Klaussner/Hurtigruten
I Nordsjøen. Foto: Inga Hermann/Guestimage/Hurtigruten
Portvinskjeller. Foto: J J LHeureux/Hurtigruten
Biscayabukta

Bli med Hurtigruten MS Midnatsol på cruise fra Bergen til Lisboa 9. september 2018. Opplev kulturelle høydepunkter langs Europas kyst. 

Dette høstcruiset byr på en spennende blanding av europeiske byer, byer du kanskje ikke hadde funnet på å reise til på egenhånd. Nyt et rikt utvalg av severdigheter og ulike levemåter. Gjennom Hurtigrutens aktiviteter og utflukter kommer du tett på historie, kultur og tradisjoner. Hurtigruten lover deg spennende og interessante dager både på land og til sjøs. Du seiler langs Europas kyst med MS Midnatsol - Hurtigrutens ekspedisjonsskip med uslåelig panoramautsikt.

I tillegg til vakker natur og interessante havner, byr vår egen verdensdel på et rikt utvalg med kultur- og naturopplevelser. Bli med og oppdag Europa i et rolig tempo. Hver morgen våkner du opp i en komfortabel lugar, vel vitende om at mange spennende opplevelser venter deg. Hurtigrutens håndplukkede utvalg anløpshavner representerer noen av de mest fascinerende stedene på kontinentet, og mange av dem er skrevet inn på UNESCOs verdensarvliste.

Bergen, Belgia, Belle-Île og Bilbao

Ekspedisjonen starter i Bergen, selve inngangsporten til Norges verdensberømte fjorder. Her finner du Bryggen, som er skrevet inn på UNESCOs verdensarvliste. Alle som besøker Bergen vet å verdsette fjellene, naturen og den helt spesielle sjarmen du bare finner her.

Etter avreise fra Bergen, er Oostende i Belgia første stopp. Den belgiske byen er et populært badested, men tilbyr også småbysjarm og spennende severdigheter. Belle-Île i Frankrike har et fantastisk eventyrlandskap, og her er det også mye å se: Opplev sanddynene, bratte klipper, kystheier og fire sjarmerende byer. Bilbao er mest kjent for Guggenheim-museet, men det er mye mer å oppdage; gamlebyen, arkitektur og kultur.

Porto er en av de siste uoppdagede europeiske metropolene, og byen byr på mange kulturelle attraksjoner. Som kjent er byen hjemstedet for den berømte portvinen, så et besøk til en av de gamle vinprodusentene er et must. Lisboa er vår siste anløpshavn, og vi håper du tar deg tid til å utforske denne spennende historiske byen før du flyr hjem.

Inkludert i reiseforslaget:  

9 dagers cruise med MS Midnatsol fra Bergen til Lisboa 9. september 2018. 

Cruisets reiserute: Bergen - krysser Nordsjøen - Oostende, Belgia - krysser Den engelske kanal - Belle Ile, Frankrike - Bilbao - krysser Biscayabukta - Porto, Portugal - Lisboa

FRA 15.384,-

  • Pr. person når 2 reiser sammen og deler lugar
  • Ekspedisjon med Hurtigruten i innvendig lugar, inkludert helpensjon
  • Vind- og vanntett jakke
  • Aktiviteter om bord og på land
  • Profesjonelt ekspedisjonsteam som både holder foredrag og som blir med i land på utflukter/aktiviteter
  • Kaffe og te om bord

Fly i tillegg. Tillegg for høyere lugarkategorier og singel lugar. Tillegg for reiseforsikring, bagasjeservice, valgfrie utflukter og tips. 

Forslaget har begrenset antall plasser, og spesielle betingelser gjelder.
Forbehold prisendringer da prisene endres hyppig, og kan variere fra dag til dag.

Passer ikke tidspunktet eller ønsker du å utforske flere muligheter? Hurtigruten har et stort utvalg Explorer Reiser/Ekspedisjonscruise. Ta kontakt, så hjelper vi deg!

Lukk »

Søk reise