Skip to main content

Worldcup skiflyvning i Planica 2019 | FULLBOOKET

Planica 2018
Kranjska Gora
Planica 2018
© OC Planica
© OC Planica
© OC Planica
© OC Planica

Skiflyvning er spektakulært og spennende! Vi tar med oss en gruppe med glade gjester til verdenscupen i skiflyvning i Planica 21. - 25. mars, til verdens råeste og største skiflyvningsbakke. Vi reiser igjen år etter år. 2019 er fullbooket - men ta gjerne kontakt om du er interessert i reise til Planica i 2020.   

Opplev fantastiske dager i monsterbakken sammen med horder av elleville tilskuere! Utenfor arrangementene kan du oppleve slovensk gjestfrihet og et herlig yrende folkeliv. 

Sponsor Compagniet AS i samarbeid med Bennett Ferie på Hønefoss arrangerer reisen som egner seg både for firmaer og privatpersoner. De har lang erfaring med gruppereiser til store sportsarrangementer og det er alltid med en norsktalende reiseleder. 

Inkludert i reisen:  

Fly Oslo - Salzburg/Ljublana t/r, 4 netter på Hotel Alpina i Kranjska Gora, transport, tribunebilletter og norsk reiseleder.   

Vi hjelper deg gjerne med tilslutningsfly fra andre flyplasser. 

Tillegg for enkeltrom 1.600,-. Begrenset antall plasser. Spesielle betingelser gjelder. Forbehold om ev. trykkfeil og prisendringer. Tekn. arr. Sponsor Compagniet AS i samarbeid med Bennett Ferie på Hønefoss.

Meld deg på via påmeldingslink eller kontakt oss for mer informasjon og påmelding! 

Alle foto: OC Planica

Lukk »

Søk reise

Kart