Skip to main content

Skiskyting verdenscup i Ruhpolding | Kun på forespørsel

Skiskyting i Ruhpolding. © Ruhpolding Tourismus GmbH
Trivelige Ruhpolding
Fulle tribuner i Ruhpolding.
Fra standplass i Ruhpolding. Copyright: Ruhpolding Tourismus GmbH
Fra tribunen i Ruhpolding. Foto: Sponsor Compagniet AS
Copyright Ruhpolding Tourismus GmbH

Kun få plasser igjen, kun på forespørsel. World Cup skiskyting Ruhpolding 2019, 16./17. januar – 20./21. januar. Vær rask for å sikre deg de siste plassene!  

Bennett Ferie Hønefoss / Sponsor Compagniet AS arrangerer tur for både firmaer og enkeltpersoner til verdenscuprennet i Ruhpolding, skiskytingens mekka i 2019. Hvert år arrangeres det verdenscuprenn i skiskyting i Ruhpolding. VM i skiskyting 2012 ble arrangert i her. Det var fjerde gangen at skiskyting-VM ble arrangert i Ruhpolding, etter 1979, 1985 og 1996.

Vi skal bo i den flotte tyrolske landsbyen Reit Im Winkl, bare 20 minutter fra stadion. Hvert år arrangerer vi en stor Bayersk aften i Reit im Winkl. I løpet av kvelden vil man oppleve både Bayersk mat-, drikke-, musikk- og dansekultur.

Ved stadion ligger det store øl-telt med ompamusikk og en stemning man ikke finner maken til. I forbindelse med VM i skiskyting Ruhpolding 2012 ble stadion bygget ut og innehar alle fasiliteter som matservering, kiosker og toaletter.

Vi benytter shuttlebusser som transportmiddel til og fra skiskytter stadion. Dette er en meget fleksibel løsning som gir mulighet for fritt spillerom for hver enkelt reisende. Bussene går fra Reit im Winkl og stopper rett utenfor skiskytter stadion. Disse bussene kjører hele dagen og en stykke ut på kvelden. Det er også mulig å komme seg til Ruhpolding for å se folkelivet og premiesermoniene ved å bruke shuttlebussene. Det finnes mulighet for at man kan bli hentet med buss på kvelden dersom man er flere som ønsker retur til Reit im Winkl. Dette avtales med reiseleder og bussjåfør og kommer i tillegg til prisen.

Skiskyting i Ruhpolding er en meget populær tur som har kun få plasser igjen og kan kun bookes på forespørsel. Vær rask om du ønsker å sikre deg en plass.

Inkludert i reisen:  

Fly Oslo - München/Salzburg, bo 3 - 5 netter på et av våre valgte hoteller i Reit im Winkl. 

3 netter FRA 10.490,-

4 netter FRA 11.470,- 

5 netter FRA 11.990,- 

Tillegg for enkeltrom fra 1.100,-. Turen er mulig å kombinere med World Cup i Anterselva + 3 dager i Østerrike; spør oss om tilbud. NB! Vi ordner gjerne med flyvning fra andre norske byer.

Hotel Unterwirt Reit im Winkl mot et tillegg på ca. kr. 500,- pr. døgn i dobbeltrom. Enkeltromstillegg på forespørsel. Ta kontakt for mer informasjon. 

Begrenset antall plasser. Spesielle betingelser gjelder. Forbehold om ev. trykkfeil og prisendringer. Tekn. arr. Sponsor Compagniet AS i samarbeid med Bennett Ferie Hønefoss.

Kontakt Bennett Ferie Hønefoss for spørsmål og påmelding eller meld deg på her på siden! 

Alle foto: © Ruhpolding Tourismus GmbH

Lukk »

Søk reise