Skip to main content

VM skiskyting 2023 i Oberhof | Reis med Bennett Hønefoss

heiagjeng-norge-flagg
skiskyting-vm-anterselva-2020
basseng-ahorn_panorama_hotel_oberhof
heiagjeng-norge-anterselva-skiskyting
tribune-skiskyting-anterselva
dobbeltrom-ahorn_panorama_hotel_oberhof
skispor
skiskyting-stadion-oberhof

Bli med på tur for å oppleve spenningen og folkefesten rundt VM i skiskyting i Oberhof 2023. Vi var i Anterselva da Marthe Olsbu Røiseland og Johannes Thingnes Bøe ble VM's dronning og konge i 2020 og gleder oss til igjen å få lov til å oppleve stor idrett og magisk stemning fra tribuneplass. Sponsor Compagniet AS og Bennett Hønefoss arrangerer gruppereise til VM skiskyting i Oberhof 2023 som passer for både bedrifter og enkeltpersoner, flere alternative avreisedatoer og reiselengder i perioden 8. - 19. februar.  

Verdenseliten samles for å gjøre opp om medaljene i VM i Skiskyting 2023 i tyske Oberhof, et tettsted med ca 1600 innbyggere sør i delstaten Thüringen. Stedet er et vintersportssentrum med flotte anlegg for skiskyting, langrenn, hopp og bob/aking. Vi skal bo på Ahorn Panorama Hotel i Oberhof, med gangavstand til sentrum og medaljeseremoniene. Vi i Bennett Hønefoss og Sponsor Compagniet AS har hatt vellykkede gruppereiser til skiskytter VM tidligere, senest i Anterselva 2020, og vi gleder oss til å ta med oss nok en hyggelig gjeng på tur. Håper vi ses!

Inkludert i reisen:

Fly fra Oslo t/r, buss flyplass - hotell, hotellovernattinger med frokost, tribunebilletter alle dager og selvfølgelig norske reiseledere. 

Tur 1; 8. - 13. februar fra 18.790,-
Tur 2; 13. - 19. februar fra 20.490,-
Tur 3; 8. - 19. februar fra 31.890,-

  • Pris pr. person når 2 reiser sammen og deler rom
  • Charterfly Gardermoen - Erfurt t/r
  • Buss flyplass - hotel t/r
  • Hotell med frokost
  • Tribunebilletter alle dager 
  • Norsk reiseleder

Begrenset antall enkeltrom, pris på forespørsel. Vi hjelper gjerne med tilslutningsbilletter fra andre norske flyplasser. 

Begrenset antall plasser. Spesielle betingelser gjelder. Forbehold om ev. trykkfeil og prisendringer. Tekn. arr. Bennett Hønefoss i samarbeid med Sponsor Compagniet. 

Kontakt oss for spørsmål og påmelding!

Vi skal bo på Ahorn Panorama Hotel Oberhof. Foto: Ahorn Hotels

Lukk »

Søk reise