Skip to main content

Treningstur til Rhodos med Bennett Ferie Bryne - UTSOLGT

Glad gjeng fra treningstur 2017!
Yoga på stranden
Stranden, Tui Magic Life Plimiri. Foto: TUI
Morsomme aktiviteter, Tui Magic Life Plimiri. Foto: TUI
Strandvolleyball, Tui Magic Life Plimiri. Foto: TUI
Aktiviteter i basseng, Tui Magic Life Plimiri. Foto: TUI
Tennisbaner, Tui Magic Life Plimiri. Foto: TUI

Fullbooket! Vår treningstur til TUI Magic Life Plimmiri på Rhodos 8. - 15. september 2018 er nå utsolgt - vi gleder oss til å reise på tur med en flott gjeng! Ta gjerne kontakt hvis du ønsker å være med på en tilsvarende reise en annen gang.   

Vi reiser 08. - 15. september 2018, i motsetning til i 2017 hvor vi reiste i mai. Vi tenkte som så at det er en fordel med september siden det ikke kommer i veien for konfirmasjoner og lignende og i tillegg er klimaet mer stabilt på Rhodos i september. Gjennomsnittstemperaturen i september er 28 grader mot 24 grader i mai. Temperaturen om kvelden og i sjøen er også ganske mye høyere i september.

Vi har med Camilla Berg Aune som PT på denne turen også. Hun driver til vanlig med grupper både med styrketrening og intervalltrening – for å lese mer om Camilla kan dere besøke facebooksiden hennes.

På turen har leder PT Camilla to treninger hver dag; enkel og funksjonell trening som passer for alle. Hun holder også foredrag om kosthold og trening og er tilgjengelig under hele turen for spørsmål og samtaler.

Vi har reservert dobbeltrom og andre romstyper (firemannsrom og singelrom) kan fås på forespørsel. 

Det er viktig for oss å presisere at dette passer for alle – man trenger ikke trene jevnlig og trenger ikke være godt trent for å være med. Dersom du liker å være aktiv sammen med andre, ønsker en aktiv opplevelse eller vil ha en kickstart så passer dette for deg.

Har du spørsmål kan du kontakte oss på tlf 51771755 eller på mail bryne@hrgworldwide.com

Lukk »

Søk reise

Kart