Skip to main content

Tour de France 2018 med Bennett Ferie Hønefoss

Fjelletappe, Tour de France
Vakker bro i Toulouse
Gatebilde fra Toulouse
Liv langs veien
Vi kommer tett på stjernene - her Edvard Boasson Hagen
Dag Otto møter gjengen fra Hønefoss
TV - teamene følger med overalt

Bli med Bennett Ferie Hønefoss og Sponsor Compagniet AS til Tour de France 2018, 23. - 28. juli. Dette blir åttende turen vår til Tour de France og vi skal oppleve 2 fjelletapper og 2 flate etapper. Opplev den fantastiske stemningen rundt dette flotte arrangementet. Ekstra spennende er det å være i start- og målområdet hvor du kommer tett på de store sykkelstjernene. 

Gjennom årene har våre gjester opplevd både Thor Hushovd, Edvald Boasson Hagen og Alexander Kristoff på toppen av seierspallen. Vi har hvert år kontakt med de norske utøverne og de som har gjort Tour de France så populært i Norge, nemlig det fantastisk kunnskapsrike og populære TV2-teamet. Våre reiseledere har god kontakt med Dag Otto Lauritzen og Johan Kaggestad og NRK’s "sykkelmann" Ole Kristian Stoltenberg. Dette gjør at du som gjest får oppleve "det lille ekstra". Mange av våre gjester har fått autografer fra de norske stjernene, tatt selfie med Dag-Otto og vi har til og med blitt intervjuet på TV2:-) Vi tar deg rett og slett tett innpå dette fantastiske sirkuset! 

Intervju med Dag Otto. Foto: Sponsor Compagniet AS

Hvert år har vi med oss 40-50 gjester. Vi blir en sammensveiset gjeng som bor på samme hotell og drar ut på etappene i felles buss. Vi bruker de samme erfarne reiselederne hvert år. Disse har meget god erfaring med Tour de France og denne typen sportsreiser, noe som gir deg som gjest en ekstra trygghet og et godt innarbeidet turopplegg.   

PROGRAM - Turen er en kombinasjon av 2 fjelletapper og 2 flate etapper. Vi skal bo i «vår» by, nemlig Toulouse. Denne gang skal vi bo på Novotel Toulouse Centre Wilson. Dette hotellet ligger midt i sentrum av byen og det er aller beste utgangspunkt for å nyte det beste av Frankrike.

Dag for dag: 

Mandag 23.07
Fly Gardermoen-Toulouse
Buss flyplass-hotell
Overnatting og frokost på Novotel Toulouse Centre Wilson

Tirsdag 24.07
Etappe 16: Carcassonne – Bagernes de Luchon (218 km flatt-fjell)
Kjøre opp i avgjørende fjellparti
Overnatting og frokost på Novotel Toulouse Centre Wilson

Onsdag 25.07
Etappe 17: Bagneres de Luchon – Saint Lary Soulan (65 km fjell)
Kjøre opp i avgjørende fjellparti
Overnatting og frokost på Novotel Toulouse Centre Wilson

Torsdag 26.07
Etappe 18: Trie Sur Baise – Pau (172 km flatt)
Se målgang i Pau (380 km t/r på motorveg)
Overnatting og frokost på Novotel Toulouse Centre Wilson

Fredag 27.07
Etappe 19: Lourdes – Lauruns (200 km fjell)
Oppleve startområdet og komme tett innpå «stjernene»
Overnatting og frokost på Novotel Toulouse Centre Wilson

Lørdag 28.07
Buss hotell-flyplass
Fly Toulouse-Gardermoen

TOUR DE FRANCE  - Tour de France (også kjent som Frankrike rundt) er verdens største sykkelritt. Det kjøres hver sommer i Frankrike i juli. Rittet starter på en lørdag og varer i tre uker. Tour de France ble arrangert første gang i 1903, og er siden den gang blitt arrangert hvert år, bare avbrutt av verdenskrigene.Tour de France er delt inn i flere etapper, hvor det gjennomføres en etappe hver dag. Under hver etappe registreres tiden hver rytter bruker. Denne tiden blir til slutt lagt sammen og rytteren med lavest sammenlagt tid får bære den gule ledertrøyen. Rytteren som har lavest sammenlagt tid ved målgang i Paris vinner Tour de France.

De fleste etappene foregår i Frankrike, men det er vanlig å ha et par etapper i nærliggende land som Italia, Spania, Sveits, Belgia, Luxembourg, Nederland. Det har også vært etapper i Irland og Storbritannia. Det er svært prestisjefylt å ha start eller målgang i byen, og de som ønsker å være arrangørby er villige til å betale store summer for dette.

Tour de France 2017 var den 104. utgaven av Tour de France.

Vi kommer tett på de store stjernene. 

Lukk »

Søk reise

Kart

Avganger & priser

AvreisePåstigning avreiseHotellLedige plasserFra pris
23/7Oslo Lufthavn GardermoenNovotel Toulouse Centre WilsonMer enn 811 970,-Bestill

Hotell

Novotel Centre Wilson, Toulouse. Foto: SunHotels

Novotel Toulouse Centre Wilson

På Novotel Toulouse Centre Wilson bor du sentralt i Toulouse, rundt hjørnet fra Place Wilson og kun minutter fra Toulouse nasjonalteater. Hotellet har 4 stjerner og ligger i nærheten av Capitole de To...