Skip to main content

Hoppuka 2018 - 2019 - FULLBOOKET

Daniel Andre Tande med Mamma
Et yrende folkeliv på tribunen.
Hotel Edelweiss, Berchtesgarden. Foto: Hotel Edelweiss
I svevet!
Foto: Ingo Jensen, OK Vierschanzentournee
Foto: Brigitte Waltl Jensen, OK Vierschanzentournee
Foto: Ingo Jensen, OK Vierschanzentournee
Foto: Brigitte Waltl Jensen, OK Vierschanzentournee

Våre reiser til Hoppuka 2018 - 2019 er fullbooket og vi gleder oss til fantastiske opplevelser. Ta gjerne kontakt hvis du har lyst å være med oss neste år.

Nyttårshopprennet i Garmisch-Partenkirchen! 

Innen skihopping er dette den mest prestisjetunge konkurransen etter VM og OL, og et stolt tradisjonsrikt renn som har vært arrangert siden 1956.

Vi var der da Daniel Andre Tande vant nyttårshopprennet i Garmisch-Partenkirchen 1. januar 2017. Vi var faktisk over 20 par på turen som brukte 11 feriedager i jul og nyttårshelgen på å oppleve den fantastiske hoppuka i Østerrike. For en stemning! Vi var blant de 25 000 tilskuerne som fikk plass inne på arenaen. Til sammen var det over 80 000 tilskuere i Hoppuken totalt. Vi reiser selvfølgelig tilbake i år - vil du være med?

Sammen med Bennett Ferie Hønefoss og Sponsor Compagniet AS opplever du Hoppuka på nært hold. Den tysk-østerrikske hoppuka, vanligvis kalt bare Hoppuka, består av fire hopprenn som siden januar 1953 har blitt arrangert rundt nyttår i Tyskland og Østerrike, med nyttårshopprennet som det mest prestisjefylte. Vi tilbyr flere forskjellige alternativer i perioden 28. desember - 7. januar. 

Vi skal bo på meget gode hoteller i Kempten, Garmisch-Partenkirchen, Innsbruck og Berchtesgaden. Nyttårsaften blir en fantastisk opplevelse med festmiddag/nyttårsbuffet og masse fyrverkeri over hele Garmisch-Partenkirchen.

Inkludert i reisen:  

Fly Oslo - München t/r, vi bor på Hotel Fürstenhof i Kempten (2 nt.), på Hotel Königshof i Garmisch Partenkirchen (3 nt.), på Hotel Mondschein Innsbruck (2 nt) og på Hotel Edelweiss i Berchtesgaden (3 nt.). Festmiddag, tribunebilletter med mer er også inkludert. 3 forskjellige avreiser.

FRA 12.590,-  28.12 - 02.01,  Oberstdorf + Garmisch Partenkirchen | FULLBOOKET
FRA 12.590,-  02.01 - 07.01, Innsbruck + Bischofshofen | FULLBOOKET
FRA 20.790,-  28.12 - 07.01, alle 4 stedene | FULLBOOKET

Tillegg for ev. tilslutningsfly. Vi ordner gjerne med tilslutningsfly fra andre flyplasser. Tillegg for singelrom, fra 1.900,-. Begrenset antall plasser. Spesielle betingelser gjelder. Forbehold om ev. trykkfeil og prisendringer. Tekn. arr. Sponsor Compagniet AS i samarbeid med Bennett Ferie Hønefoss 

Meld deg på her eller kontakt oss gjerne for spørsmål og påmelding! 

Besøk også Facebook: https://www.facebook.com/vierschanzentourneeTwitter: https://twitter.com/vier_schanzen og 
Instagram: https://www.instagram.com/vierschanzentournee

Lukk »

Søk reise