Skip to main content

Opplev trivelige Røros med Bennett Ferie Asker og Svidal's

kirke-gamle-bygninger-roros-norgesferie
gammelt-hus-roros-norgesferie
gate-roros-sentrum-norgesferie
smeltehytta-roros-norgesferie
keramikk-handverk-roros-norgesferie
kirke-roros-altertavle-norgesferie
lokalmat-roros-norgesferie
kirke-smeltehytta-roros-norgesferie
olavsgruva-roros-norgesferie
orken-roros-norgesferie
kirke-smeltehytta-roros-norgesferie
tur-smeltehytta-slagghaugene-roros-norgesferie
sleggveien-roros-norgesferie
sykkeltur-natur-roros-norgesferie

Reise til trivelige Røros 2. - 5. august. Støtt opp om lokale reiselivsbedrifter og bli med Bennett Ferie Asker og Svidal's Turbilservice på hyggelig gruppereise til Bergstaden Røros, et av Norges mest unike og vakre verdensarvområder. Ha opplevelsesrike dager i den koselige og historiske fjellbygda som har så mye sjel og lokalt særpreg. 

Turen går fra Asker 2. august i 50 seters buss hvor vi følger myndighetenes råd med avstand i bussen, maksimalt 30 passasjerer med seteplassering. Ved eventuelt endrede reiseråd innenlands gis umiddelbart 100% refusjon. 

Inkludert i reisen | Buss t/r, 3 netter på Røros hotell, måltider og aktiviteter: 

Røros Hotell - et moderne hotell utviklet med kjærlighet og respekt for Røros og stedets lange historie. Et flott utgangspunkt for turer i området. Hotellet har et flott bad- og spaanlegg der du kan kan nyte utsikten mot den berømte trehusbebyggelsen og kirken Bergstaden Ziir fra hotellets 38 grader varme utendørs boblebad. I restauranten kan du nyte herlige måltider basert på lokale kvalitetsråvarer. 

Fra 8.495,-

  • Pris pr. person når 2 reiser sammen og deler rom

  • Transport Asker - Røros t/r i komfortabel turbuss fra Svidal's Turbilservice AS, lunsj inkl. 

  • Reiseleder fra Bennett Ferie Asker

  • 3 netter på Røros Hotell, frokost og middag inkl. 

  • Guidet byvandring

  • Besøk til Olavsgruvene og Røros Museum

Tillegg for enkeltrom, 1.000,-. NB! Forbehold om tilstrekkelig antall påmeldte. 

Begrenset antall plasser. Spesielle betingelser gjelder. Forbehold om ev. trykkfeil og prisendringer. Tekn. arr. Bennett Ferie Asker og Svidal's Turbilservice AS.  

Kontakt oss for spørsmål og påmelding, telefon 66 76 14 60 eller e-post asker@hrgworldwide.com

Om Røros

Røros, et bærekraftig reisemål - Røros er en perfekt destinasjon for deg som tenker på bærekraft. Siden 2013 har Røros Kommune vært sertifisert som et bærekraftig reisemål. Å velge et bærekraftig reisemål bidrar til å sikre plassens kulturelle og historiske verdensarv, samtidig som man støtter opp om lokale tradisjoner og bevaring av områdets naturressurser. Ved å besøke Røros vil dere nyte gode opplevelser, samtidig som dere styrker bygdas sosiale verdier og økonomiske bærekraft. 

Utstilling på Rørosmuseet. Foto: Jan Kenneth, Centrum Reisebyrå

Kompakt og fotgjengervennlig - Uavhengig av overnattingssted og møteplass på Røros befinner du deg alltid i sentrum, enten i eller rundt den gamle bergstaden som ble stiftet i 1645 av Røros Kobberverk. Du kan med letthet bevege deg rundt til fots og inhalere alle de historiske inntrykkene fjellbygda og det gamle kopperverket kaster mot deg. Røros er så kompakt at du kan bevege deg fra A til Å ved å telle antall skritt, fremfor antall meter. Kaffekoppen er alltid nær, likeså en Aperol Spritz à la Røros med lokalprodusert tyttebærbrus.

Røros er sykkel og fotgjengervennlig. Foto: Frontal Media, Destinasjon Røros

Lokalmatens vugge - Røros er kjent for mange som lokalmatens vugge. Det høye nivået på råvarene og kjøkkenet, kombinert med stolte produsenter og tradisjonsrike matretter, har for lenge siden satt fjellbygda på matkartet. Tro mot merkevaren som bærekraftig reisemål, har bygda stått samlet som destinasjon og jobbet hardt over mange over år for å gi tilreisende unike mat- og drikkeopplevelser. Disse opplevelsene blir servert midt i verdensarven, sammen med gode historier om kobberverket, gårdene og menneskene som bygde opp Røros til eventyrgrenda den fremstår som i dag. Lokalmaten på Røros er et gastronomisk himmelrike og soleklart verdt reisen i seg selv.

Rørosis. Foto: Sarah, Centrum Reisebyrå AS

Bærekraftig handel - Røros er kjent for sine små, lokale nisjebutikker, koselige kafèer og gallerier som har vært drevet av lokalbefolkningen i flere generasjoner tilbake i tid. I denne koselige fjellbygda finner du alt du trenger og alt du ikke visste at du trengte. Et par av våre shoppingfavoritter er Røros Tweed, Norges største ullvareprodusent og nisjebutikken Frost som selger dame- og herreklær.

Kunstnere fra hele landet har base i fjellbygda og i et hvert trangt smug og liten bakgård finner du et nytt galleri og kunstverksted. Er du kunst- og designinteressert er en tur innom Kunst & Kaos og Lysgaard Keramikk nærmest obligatorisk.

Røros Tweed. Foto: Sarah, Centrum Reisebyrå AS

Opplevelser i takt med naturen - Området rundt Røros er eventyrlig vakkert og byr på en rekke opplevelser og aktiviteter i takt med naturen. Om sommeren kan du ta en hyggelig tur med den gamle postbåten MS Fæmund på Femunden, fiske, gå turer i fjellet, padle kano eller kanskje en ATV safari med adrenalinkickgaranti. Her kan du være aktiv i naturen året rundt. 

Fiske i Femundsmarka. Foto: Thomas Rasmus Skaug, visitnorway.com

Lukk »

Søk reise