Skip to main content

Seniortur til Portoroz | Reis med Bennett Hønefoss

gruppereise-portoroz-middelalderby-piran
gruppereise-portoroz-dobbeltrom-havutsikt-hotel_slovenija
gruppereise-portoroz-utsikt-hotel_slovenija
hotel-slovenija-portoroz
gruppereise-portoroz-slovenia-piran
gruppereise-portoroz-solnedgang-piran
gruppereise-portoroz-slovenia-strand
gruppereise-portoroz-solsenger
gruppereise-portoroz-strandpromenaden
utflukt-venezia

Bli med Bennett Hønefoss og Sponsor Compagniet AS på seniortur til Portoroz, Slovenias kystperle 12. - 19. oktober 2022. Vi skal bo i den fantastiske kystbyen Portoroz, innerst i Venezia-bukten, på 5-stjerners spahotell Hotel Slovenija, midt på strandpromenaden. Her kan man vandre på strandpromenaden ut til middelalderbyen Piran, hvor det også går båt over til Venezia. Dette er det ideelle utgangspunkt for en opplevelsesrik, men også avslappende ferie.

Piran, Slovenia. Foto: AdobeStock

Inkludert i reisen: 
Gruppereise 12. - 19. oktober 2022, med fly t/r Oslo - Venezia, 7 - netter på 5 - stjerners Hotel Slovenija i Portoroz, transport, 2 utflukter og de fleste måltider inkludert.  

Fra 16.890,-

  • Pris pr. person i delt dobbeltrom
  • Fly Gardermoen-Venezia t/r
  • Buss flyplass-hotell t/r
  • 7 overnattinger på Hotel Slovenija, rom med balkong og havutsikt
  • 7 frokoster
  • 5 middager
  • 2 utflukter inkl. lunsj
  • Norsk reiseleder

Enkeltromstillegg 3.400,- (begrenset antall). Vi hjelper gjerne med tilslutningsbilletter fra andre norske flyplasser. 

Begrenset antall plasser. Spesielle betingelser gjelder. Forbehold om ev. trykkfeil og prisendringer. Tekn. arr. Bennett Hønefoss i samarbeid med Sponsor Compagniet AS.

Hotel Slovenija
Hotel Slovenija ligger like ved strandpromenaden i Portorož sentrum, og tilbyr 5-stjerners innkvartering med utsikt over Adriaterhavet. Hotellet har en eksklusiv privat strand, 2 førsteklasses restauranter og et toppmoderne velværesenter på 10 000 m². Wi-Fi er gratis overalt. Alle de romslige rommene har moderne innredning, klimaanlegg, møblert balkong, flatskjerm-TV, minibar, safe og eget bad med dusj eller badekar, hårføner og kostnadsfrie badeprodukter.

Som gjest på Hotel Slovenija får du tilgang til den eksklusive og private 5-stjerners-stranden Meduza, som ligger bare 20 meter fra hotellet. På stranden får du en fluktstol, en parasoll og et strandhåndkle samt mange andre tjenester.

Saltvannsbasseng tilknyttet Hotel Slovenija. Foto: Hotel Slovenija

Privat sol- og strandområde på Hotel Slovenija. Foto: Sponsor Compagniet AS

Spis deilige frokoster på Hotel Slovenija. Foto: Hotel Slovenija

Portoroz og Piran
I Portorož, Slovenia, innerst i Veneziabukten, finner du flotte strender og avslappende spa. Sjarmerende bygninger med røde tak ligger med utsikt mot det asurblå havet, omgitt av grønne, frodige åser. Spaene i byen henter vannet sitt fra naturlige varme kilder. I Portoroz kan du rusle langs brygga og strandpromenaden mens du nyter utsikten over Adriaterhavet. Spis fersk sjømat på en restaurant og smak på lokale viner. 

Litt lenger nord langs kysten, innen gangavstand fra hotellet, ligger Piran, et av høydepunktene langs den slovenske Adriaterhavskysten. I denne vakre byen er det mange godt bevarte bygninger og smale gater fra middelalderen. Rusle langs de smale gatene i Piran havn, og se på folkelivet eller seilbåtene som seiler forbi. Piran er en livlig by med et godt utvalg barer og restauranter og med en imponerende utsikt over havet. Siden Piran en gang var en del av det venetianske imperiet, har byen et litt italiensk preg. Fra havnen i byen har du utsikt mot Piranbukta, Triestebukta og Adriaterhavet. Gå gjerne en tur langs havnen og ta bilder av de flerfargede husene ved strandlinjen.

Ta bilder av de fine husene langs kysten. Foto: AdobeStock

Gå langs strandpromenaden inn til Piran. Foto: AdobeStock

Havnen i Piran. Foto: AdobeStock

Reis på utflukt og se gondolene i Venezia. Foto: Hege, Bennett Ferie

Lukk »

Søk reise