Skip to main content

Rundreise i Makedonia | Reis med Bennett Ferie Elverum

ohrid-makedonia-rundreise
strandpromenade-ohrid-makedonia
ohrid-makedonia-rundreise
biler-makedonia
eglise-st-jean-de-kaneo-ohrid-makedonia
ohrid-makedonia-rundreise
plaushnik-kloster-ohrid
teater-skopje-makedonia-reise
ruiner-stobi-makedonia
bygg-hovedstaden-skopje

Byråleder Merethe på Bennett Ferie Elverum tar deg med på rundreise i Makedonia, et av hennes favorittreisemål, 17. - 27. september 2019. På denne rundreisen får vi bli kjent med både øst-, sør- og vest-Makedonia, med vinmarkene i øst, den vakre hovedstaden Skopje og ”berømte” Ohrid. Folket byr på vennlighet, stor gjestfrihet, samt god mat og drikke. 

Inkludert i rundreisen: 

Fly Oslo - Skopje t/r, 10 netters rundreise i Makedonia med de fleste måltider og en rekke utflukter inkludert.

Fra 18.410,-

  • Pris pr. person når 2 reiser sammen og deler rom
  • Fly Oslo - Skopje t/r via Warszawa
  • Rundreise med buss
  • 10 netter på hotell, frokost inkl. 
  • 8 lunsjer, 4 av de med drikke inkl.
  • 10 middager, alle med drikke inkl.
  • Utflukter i følge program
  • Reiseleder fra Bennett Ferie Elverum

Tillegg for ev. tilslutningsfly. Tillegg for måltider utover de som er inkludert iht. program, drikkevarer, tips til lokale guider og sjåfører, avbestilling- og reiseforsikring. Tillegg for enkeltrom, 1.950,-.   

Reisen har begrenset antall plasser, og spesielle betingelser gjelder. Forbehold om tilstrekkelig antall påmeldte. Tekn. arrangør: Bennett Ferie Elverum. 

Ta kontakt med Bennett Ferie Elverum for mer informasjon og påmelding. Påmelding innen 5. juli. Bennett Ferie Elverum, Gml. Trysilveg 6, 2414 Elverum, tlf. 62 43 59 90, e-post merethe.johnsen@hrgworldwide.com.

Rundreise i Makedonia - foreløpig program: 

17. september: Fly Gardermoen - Skopje. Buss venter på oss her, og kjører oss til Veles, og hotell Romantik. Felles middag på kvelden.

Første natten bor vi i Veles. Foto: AdobeStock

18.september: Etter frokost  reiser vi til Zletovo, og besøker bl.a.  et keramikkverksted. Lunsj underveis, og et besøk til Lesnovoklosteret. Vi besøker Kocani, byen som er kjent for ris-produksjon hvor vi spiser middag (inkl. drikke). Vi overnatter på hotell Izgrev i Stip.

Lesnovo klosteret. Foto: AdobeStock

19. september: Etter frokost fortsetter vi ferden i denne vin-regionen, spiser lunsj underveis og setter kursen mot Popova Kula, en meget anerkjent vingård. Middag med vinsmaking på kvelden, og overnatting på Popova Kula.

20. september: Frokost før vi fortsetter ferden mot Bitola. Vi besøker Stobi, kjent for sine arkeologiske utgravinger. Vi besøker Prilep spiser lunsj (inkl. drikke) underveis. Overnatting på Ciflik Winery hvor vi har felles middag (inkl. drikke) på kvelden.

21. september: Etter frokost setter vi kursen mot Galicica nasjonalpark og vi spiser en pikniklunsj underveis. Vi ankommer Ohrid sen ettermiddag/kveld, og her skal vi tilbringe 3 netter på hotell Garden. Felles middag (inkl. drikke) på kvelden. Ohrid står på Unesco’s verdensarvliste. 

22. september: Frokost på hotellet. Denne dagen benyttes til bysightseeing og besøk i Vevcani, hvor lunsjen er inkludert. Felles middag på kvelden i Ohrid (drikke inkl.). 

Vevchani, en trivelig landsby i Makedonia. Foto: AdobeStock

23. september: Etter frokost reiser vi til St. Naum. Turen avsluttes med lunsj (inkl. drikke) og så er ettermiddagen "fri". Felles middag på kvelden, inkl. drikke. 

24. september: Frokost på hotellet før vi setter kursen nordover igjen. Dagens mål er Krusevo, og her skal vi bo på Hotell Montana.  Lunsj og middag m/drikke inkludert.

25. september: Etter frokost reiser vi nordover mot Skopje. Underveis stopper vi og spiser lunsj. På kvelden sjekker vi inn på hotell Solun i Skopje, og her skal vi bo i 2 netter. Middag i hovedstaden på kvelden (drikke inkl.).

Skopje, Makedonia. Foto: Pixabay

26. september: Frokost på hotellet, deretter blir det bysightseeing til fots. Turen avsluttes med felles lunsj (drikke inkl.). Resten av dagen til fri disposisjon. Om kvelden blir det felles avskjedsmiddag på Kamnik vingård, inkl. drikke.

27. september: Frokost på hotellet og formiddagen til fri disposisjon før vi setter kursen mot flyplassen ca 11.30. Fly fra Skopje via Warzsawa til Gardermoen.     

Radovish. Foto: Merethe, Bennett Ferie

St. Johns kloster utenfor Ohrid. Foto: Evy, Bennett Ferie    

Lukk »

Søk reise