Skip to main content

Møt våren i Kroatia med Bennett Ferie Fredrikstad - UTSOLGT

Makarska og Biokovo fjellene
Makarska by, Kroatia
Solnedgang ved Makarska
Strand - Makarska - Kroatia
Split, Kroatia
Park Hotel, Makarska
Park Hotel, Makarska
Rom, Park Hotel Makarska. Foto: SunHotels

UTSOLGT! Møt våren i fantastiske Kroatia 26. mai - 2. juni 2018. Reis på tur med Merethe og Bennett Ferie Fredrikstad! Denne turen er fullbooket, men ta gjerne kontakt hvis du ønsker å være med på tilsvarende reise:-) 

Kroatia har de to siste årene vært det landet som øker aller mest i antall bestillinger fra Norge. Nå kan du bli med på en ukes tur sammen med Merethe Angell-Jacobsen og Bennett Ferie til dette fantastiske landet

Makarska riviera strekker seg helt fra Split til Makarska by og er ca 60 km lang. Byen ligger ved foten av de mektige Biokovofjellene og her møtes du av flotte innbydende rullesteinstrender der du kan koble av med sol og bad, men du har også kort vei til spennende utfluktsmål i de vakre omgivelsene. Byen er ikke spesielt stor, men har mye sjarme med gamle steinhus og koselige torg der både lokalbefolkningen og turistene samles om kvelden. Her er det mange restauranter og kafeer med sine spesialiteter.

Vi skal bo på Park Hotel og hotellet vi har valgt er av høy standard (4 stjerner). Rommene har luftkondisjonering, safe og minibar. Alle rom har balkong. Hotellet ligger ca 1 km fra Makarska by og har stranden kun 50 meter unna. Det ligger også et lokalt sentrum ca 500 meter fra hotellet. Hotellet har restaurant, bar og både innendørs og utendørs svømmebasseng.

Med Merethe på tur blir dere hentet med buss fra respektive påstigningssted og kjørt frem til avgangshallen på Gardermoen. Vi har valgt å reise med Norwegian denne gangen. På disse flyene er mat ikke inkludert. Det selges enklere retter/snacks på flyet. På vanlig måte plukker vi opp våre reisende i Halden, Sarpsborg, Fredrikstad, Moss og Korsegården.

NB! Vi hjelper gjerne med tilslutningsfly fra andre norske flyplasser, så du trenger ikke være fra Østfold for å være med på tur. 

Reiseinformasjon:

Lørdag 26. mai 2018

Avreise på morgenen med buss fra Østfoldbyene og Follo. Avreise fra Gardermoen med Norwegian kl. 07:10 direkte til Split med ankomst kl. 10:00 lokal tid. Her blir vi møtt av bussen som skal ta oss til hotell som ligger i litt utenfor Makarska by. Vi sjekker inn og får resten av dagen til å slappe av og finne oss til rette. 

Lørdag 2. juni 2018

Vi starter dagen tidlig for å bli kjørt til flyplassen for hjemreise til Norge. Flyavgang med Norwegian kl. 10:40 direkte til Gardermoen med ankomst kl. 13:30 lokal norsk tid. Her står bussen og venter på oss og bringer oss tilbake til Follo og Østfold.

Vi tar forbehold om prisendringer på grunn av endrede flyskatter, oljetillegg eller valutakurser. Det tas forbehold om endringer i rutetider hos flyselskapet samt endringer i programmet som følge av forhold som ligger utenfor arrangørens kontroll, for eksempel værforbehold. Begrenset antall plasser.

Lukk »

Søk reise