Skip to main content

Opplev Kreta med Bennett Asker | Reise med reiseleder

anemos_luxury_grand_resort-kreta-kveldstid
strand-hav-solnedgang-georgioupolis-kreta
basseng-inne-aura-spa-anemos_luxury_grand_resort-kreta
basseng-hotell-blaa-himmel-anemos_luxury_grand_resort-kreta
delikat-hotellseng-dobbeltrom-deluxe-sjoutsikt-anemos_luxury_grand_resort-kreta
dekket-bord-asiatisk-mat-kaza-restaurant-anemos_luxury_grand_resort-kreta
ostria-restaurant-anemos_luxury_grand_resort-kreta
paviljong-solsenger-strand-anemos_luxury_grand_resort-kreta
palme-basseng-hotell-anemos_luxury_grand_resort-kreta
hav-innsjoe-jorder-natur-georgiopoulis-kreta
strand-solnedgang-georgioupolis-kreta
strand-solnedgang-georgioupolis-kreta
gresk_salat
smal-gate-brostein-restaurant-rethymnon-kreta
trapp-restaurant-rethymnon-kreta
blomster-elv-steiner-samariaravinen-kreta
utflukt-samaria-ravinen

Reis med Bennett Asker til Kreta - for deg som vil reise sammen med andre og oppleve Kreta. Vi reiser til den trivelige landsbyen Georgioupolis for en ukes ferie fra 4. - 11. juni 2022. Vårt bosted for uken er luksuriøse 5* Anemos Luxury Grand Resort som ligger ved en nydelig strand hvor vi kan starte dagen med et morgenbad i soloppgangen. Dagene brukes til å slappe av, nyte, ha det hyggelig sammen og oppleve noen av de flotte severdighetene og opplevelsene Kreta har å by på. Spa, luksuriøst bassengområde, store rom, inkluderte måltider i fantastiske restauranter og utmerket service; en uke med avslappet luksus venter oss på denne reisen til Kreta. 

Du slipper å tenke på det praktiske og kan bare slappe av og nyte. Hver kveld møtes vi til middag og snakker om dagens opplevelser og blir bedre kjent med hverandre. Deluxe-rom, de fleste måltider og 3 utflukter er inkludert i prisen.

Gruppereise til Kreta, 4. - 11. juni 2022:  

Fly Oslo - Kreta t/r, 7 netter på 5 - stjerners Anemos Luxury Grand Resort. Busstransport, de fleste måltider og 3 utflukter er inkludert (les mer om utfluktene nedenfor).

Fra 17.660,- pr. person i dobbeltrom

 • Pris per person i dobbeltrom når 2 personer deler rom
 • Flyreise Oslo-Chania t/r med SAS, inkludert 1 kolli innsjekket bagasje
 • All nødvendig transfer til/fra flyplass - hotell
 • 7 netter i Double Deluxe Seaview rom på Anemos Luxury Grand Resort
  • Frokost og middag hver dag i Meltemi restaurant som daglig serverer fantastiske buffeter
  • 3 måltider i hotellets a la carte restauranter (lunsj eller middag)
 • Heldags utflukt til Samariaravinen
  • guide
  • lunsj
  • transport t/r
 • Utflukt til Rethymnon
  • transport t/r
  • tid på egenhånd, ca 6 timer
  • middag 
 • Halv dags utflukt til Dourakis Winery
  • med vinsmaking
  • omvisning
  • lunsj med tilhørende viner
 • Reiseleder fra Bennett

Pris per person i enkeltrom (rom med hage- eller bassengutsikt) fra 19.985,-. Tillegg for ev. tilslutningsfly. Vi ordner gjerne med tilslutningsfly fra andre flyplasser. Begrenset antall plasser. Spesielle betingelser gjelder. Forbehold om ev. trykkfeil og prisendringer. Forbehold om tilstrekkelig antall påmeldte. Tekn. arr. Bennett Asker.

Depositum på 2.000,- betales ved bestilling (refunderes selvfølgelig hvis det ikke blir tilstrekkelig antall påmeldte). Bestillingsfrist 1. april 2022 - kontakt oss gjerne for spørsmål og påmelding på telefon 66 76 14 60 eller e-post asker@hrgworldwide.com. Du kan også ta kontakt med et av de andre Bennett byråene

Vi bor på Anemos Luxury Grand Resort
Anemos Luxury Grand Resort er et nydelig hotell som ligger i vakre og rolige omgivelser, ved en flott strand kun 5 minutters kjøretur (eller 30 minutters gange langs stranden) fra Georgioupolis. Anemos Luxury Grand Resort ligger litt for seg selv, men man har likevel alle fasiliteter innen rekkevidde. Fantastisk standard og veldig god service! Spa, strand, flotte bassengområder, treningssenter og mange fine fasiliteter og veldig god mat. 

Hotellets restauranter tilbyr noe for enhver smak. Hovedrestauranten Meltemi er en buffetrestaurant som passer perfekt for lange, gode frokoster og middager. Måltidene baseres på lokale råvarer og med ekstra fokus på det greske kjøkkenet blandet med retter fra det øvrige Middelhavet. 

Strandrestauranten Sirocco og Brasseriet serverer deilige middelhavsinspirerte lunsjretter.

Kaze kan friste med asiatisk mat av ypperste klasse i orientalskinspirerte omgivelser. Her får man både deilig småretter som dumplings, klassikeren crispy duck og tradisjonelle kinesiske retter. Kinesisk og japansk øl, samt sake er selvsagt også på menyen.

Levantes byr på deilig gresk tapas - tradisjonelle retter med en moderne vri, mens du på Ostria vil kunne nyte grillet kjøtt og fisk med deilig tilbehør i en uformell og elegant atmosfære.

På takterassen finner du hotellets champagnebar hvor du kan starte kvelden med et glass bobler før middag. 

Hvis du søker ekstra velvære og avslapping kan du besøke hotellets spa som tilbyr en rekke behandliger for både kvinner og menn, blant annet massasje, kropps- og ansiktsbehandlinger. Spa-avdelingen har også basseng både inne og ute. For de som ønsker å trene tilbyr hotellet et lite men velutstyrt treningssenter og tennisbane.

Dette stedet passer for de som virkelig vil skjemmes bort i ferien sin. Alle ansatte i Bennett Asker har vært der, og i tillegg har de hatt mange fornøyde feriegjester på dette fantastiske hotellet.

Kveldsstemning ved bassenget. Foto: Anemos Luxury Grand Resort

Strandrestauranten Sirocco. Foto: Anemos Luxury Grand Resort

Stort og flott basseng. Foto: Anemos Luxury Grand Resort

Hotellet byr på flere aktivitetsmuligheter, blant annet tennis. Foto: Anemos Luxury Grand Resort

Anemos Luxury Grand Resort ligger utenfor Georgioupolis, en trivelig, liten landsby med ca 450 innbyggere. Her finner man flotte strender, flere koselige og autentiske tavernaer, kafeer og restauranter. Prisnivået er hyggeligere enn i de større feriebyene. I området finnes det flere aktivitetsmuligheter for de som er glad i natur og både for store og små, alt innen kort rekkevidde. Inkludert i prisen er et besøk til den lokale vingården Dourakis for lunsj og vinsmaking, en utflukt med middag inkl. til Rethymnon (45 minutters busstur) samt en heldagstur for å gå Samaria-ravinen. Vi anbefaler også et besøk til Kournas innsjøen.  

Den flotte stranden ved hotellet. Foto: Anemos Luxury Grand Resort

Inkluderte utflukter
Rethymnon - en av dagene tar vi tur til Rethymnon, som ligger kun ca 20 min unna. Her har dere tid på egenhånd til å utforske den hyggelige gamlebyen før vi møtes til middag på en av gamlebyens restauranter.

Byen har et flott historisk gamleby med mange gode restauranter, butikker og kafeer. Kretas tredje største by er både kompakt og komplett. Dette er stedet hvor alt er lagt til rette for å kombinere historiske byvandringer, idylliske måltider og litt shopping. Stranda begynner hvor den historiske delen av byen slutter og strekker seg nesten 10 kilometer vestover. Men det er virvaret av brosteinsdekte gågater inne i byen som er den store attraksjonen. Spaser innover og vekk fra havna. Finn et ledig bord på en hyggelig taverna og la kelneren friste med deilige retter fra øyas allsidige og smakfulle kjøkken. 


Trivelige Rethymnon. Foto: Travelstock

Vinsmaking - til tross for lange tradisjoner med vinproduksjon, har ikke gresk vin hatt et spesielt godt rykte i utlandet. Nå er heldigvis tidene i ferd med å endre seg. Etter å ha blomstret under venetianske tider, forsvant mye av kunnskapen i løpet av 400 år med ottomansk styre. Kreterne er for alvor ferd med å gjenoppdage gamle kunster, og flere vingårder er vel verdt et besøk. Vi skal besøke Dourakis Winery, en av våre favoritter, som lager noen av de beste vinene i denne regionen. Her skal vi smake på god vin, få en omvisning på gården og spise en deilig lunsj med tilhørende viner i de vakre omgivelsene.

Vinsmaking på Manousakis Winery. Foto: Travelstock

Samariaravinen - naturen på Kreta er spektakulær, og øya er et eldorado for den som er glad i fotturer. Samariaravinen er den mest populære dagsturen og den står så klart på programmet vårt. Samariaravinen rammes inn av digre fjelltopper og frodige skoger og byr på storslagen natur og et herlig turterreng. 

Samariaravinen. Foto: AdobeStock

Utflukt til Samariaravinen er inkludert. Foto: Canva Pro

Lukk »

Søk reise