Skip to main content

Hoppuka 2019 - 2020 | Reis med Bennett Ferie

hoppuka-gruppereise-publikum-hoppbakke
kveldsrenn-hoppuka-gruppereise
hoppuka-gruppereise-sol-hoppbakke
hotell-edelveiss-hoppuka-gruppereise
hoppbakke-innsbruck-hoppuka
hoppuka-gruppereise-publikum-hoppbakke
hoppuka-hopp-utsikt-gruppereise

Bli med på vår populære reise til Hoppuka 2019 - 2020! Hoppuka regnes som en av de mest prestisjetunge konkurranse innen skihopping og har siden 1953 blitt arrangert i Tyskland og Østerrike. Vi skal bo på meget bra hoteller i Kempten, Ettal, Innsbruck og Berchtesgaden. Nyttårsaften blir som alltid spesiell, med det opplyste Kloster Ettal, nyttårsbuffet, masse fyrverkeri og feststemte gjester.

Gruppereise til Hoppuka 2019 - 2020: 

Fly Oslo - München t/r, vi bor på Hotel bigBOX i Kempten (2 nt.), på AlpHotel i Ettal (3 nt.), på Hotel Mondschein Innsbruck (2 nt) og på Hotel Edelweiss i Berchtesgaden (3 nt.). Festmiddag, tribunebilletter med mer er også inkludert. 3 forskjellige avreiser.

Fra 12.970,-, 28.12 - 02.01,  Oberstdorf + Garmisch Partenkirchen
Fra 12.970,-  02.01 - 07.01, Innsbruck + Bischofshofen
Fra 21.590,-  28.12 - 07.01, alle 4 stedene 

 • Pris pr. person når 2 reiser sammen
 • Fly Oslo - München t/r
 • All busstransport i Tyskland og Østerrike
 • Tribunebilletter til hopprennene
 • Norsk reiseleder
 • Overnatting i dobbeltrom
  • frokost inkl. i Kempten
  • frokost og 2 middager inkl. i Ettal
  • frokost inkl. i Innsbruck
  • halvpensjon inkl. i Berchtesgaden

Tillegg for ev. tilslutningsfly. Vi ordner gjerne med tilslutningsfly fra andre flyplasser. Tillegg for singelrom, fra 1.900,-. Begrenset antall plasser. Spesielle betingelser gjelder. Forbehold om ev. trykkfeil og prisendringer. Tekn. arr. Sponsor Compagniet AS i samarbeid med Bennett Ferie Hønefoss 

Kontakt oss gjerne for spørsmål og påmelding! 

Nyttårshopprennet i Garmisch-Partenkirchen! 

Innen skihopping er dette den mest prestisjetunge konkurransen etter VM og OL, og et stolt tradisjonsrikt renn som har vært arrangert siden 1956.

Vi var der da Daniel Andre Tande vant nyttårshopprennet i Garmisch-Partenkirchen 1. januar 2017. Vi var faktisk over 20 par på turen som brukte 11 feriedager i jul og nyttårshelgen på å oppleve den fantastiske hoppuka i Østerrike. For en stemning! Vi var blant de 25 000 tilskuerne som fikk plass inne på arenaen. Til sammen var det over 80 000 tilskuere i Hoppuken totalt. Vi reiser tilbake år etter år - vil du være med og oppleve Hoppuka 2019 - 2020? 

Sammen med Bennett Ferie Hønefoss og Sponsor Compagniet AS opplever du Hoppuka på nært hold. Den tysk-østerrikske hoppuka, vanligvis kalt bare Hoppuka, består av fire hopprenn som siden januar 1953 har blitt arrangert rundt nyttår i Tyskland og Østerrike, med nyttårshopprennet som det mest prestisjefylte. Vi tilbyr flere forskjellige alternativer i perioden 28. desember - 7. januar. 

Besøk også Facebook: https://www.facebook.com/vierschanzentourneeTwitter: https://twitter.com/vier_schanzen og 
Instagram: https://www.instagram.com/vierschanzentournee

Lukk »

Søk reise