Skip to main content

Gruppetur til Budapest | Bestill hos Centrum Reisebyrå

kjedebroen-budapest-donau
middag-restaurant-robinson-budapest
restaurant-robinson-city_park-budapest
dessert-robinson-restaurant-budapest
sightseeing-kanalbatcruise-budapest
fiskerbastionen-budapest
heroes_square-budapest
kjedebroen-slottshoyden-budapest
parlamentet-budapest
balatonsjoen-ungarn

Skal du ha med mange på tur så er det smart å få hjelp til reisen. Vi i gruppeavdelingen i Centrum Reisebyrå AS hjelper deg med alt du har behov for. Du velger om våre engasjerte gruppekonsulenter skal ordne hele turen, kun flyreisen eller om vi skal hjelpe med hotell, transport, guidet omvisning, møterom, middager, utflukter m.m.

Ta kontakt med oss på centrum.gruppe@hrgworldwide.com // tlf +47 800 20 644.

Om Budapest:

  • Ungarns hovedstad som er delt i to av elven Donau, består av rolige men koselige Buda på vestlige siden og den mer livlige Pest på den østlige siden
  • Det er flere broer over Donau i Budapest, inkludert Kjede-broen som er den eldste og mest berømte 
  • Budapest er full av vakre, pompøse og historiske byggverk, som er flott opplyste om kvelden og natten. Det er en fryd å se på Buda slott og Fiskerbastionen med sine spir som ruver høyt på Buda siden, samt majestetiske Ungarns parlament på Pest siden
  • Budapest byr på mye kultur, spesielt kafekultur med bla. New York Café, en av verdens vakreste kafeer. Utover kafekultur bys det på konserter, opera og teater av ulike art året rundt
  • Gågaten Vaci Utca på Pest siden byr på den beste shoppingen i byen. For de som ønsker en kombinasjon av park og spisemuligheter, kan vi anbefale et guidet besøk på Margarethe-øya langs Donau
  • Det er mye annet som kan anbefales i Budapest, og som vi gjerne skreddersyr et opplegg på. Eksempelvis kan vi friste med besøk på termalbadene Széchenyi eller Gellért Spa. For kulinariske opplevelser forhåndsbooker vi for dere middag på gruppe vennlige restauranter med ungarske spesialiteter som f.eks gulasj
  • Har din gruppe flere dager til rådighet, kan vi anbefale en natt eller to ute ved Balatatonsjøen

Kjedebroen og Slottshøyden i Budapest. Foto: Jan Kenneth, Centrum Reisebyrå 

Parlamentet i Budapest. Foto: Jan Kenneth, Centrum Reisebyrå

Varosliget, en innsjø i City Park, Budapest. Foto: Jan Kenneth, Centrum Reisebyrå


Utflukt til Balatonsjøen

Opplev Ungarns flotte innsjø Balaton, hvor badetempetaturen om sommeren er nesten som i "Syden". Balatonsjøen ligger kun litt over en times kjøring fra Budapest.

Balaton er omgitt av vakker natur, med mange fine sykkelveier. Balaton ligger midt i landet og byr på mange ulike muligheter. Besøk forskjellige lokale forhandlere som tilbyr keramikk, skinn, kurver og broderier. Maten er rimelig og den lokale vinen meget god. Balaton har i de siste reist seg som en gourmet mat destinasjon og kombinert med besøk på vingårder, passer området svært godt for grupper som ønsker sosiale og hyggelige aktiviteter. For de mer sporty, kan aktiviteter som hiking, seiling, paragliding og grotting være aktuelle. For mer avslappende aktiviteter anbefales yoga og besøk på spa- og varmebad.

Legg gruppeturen til Budapest og Balatonsjøen

Om du er turansvarlig for firmaet, foreningen, klubben, laget, storfamilien eller vennegjengen, anbefaler vi gruppetur til Budapest og gjerne med en utflukt til Balatonsjøen.

Til Budapest kan man reise uansett årstid, Budapest kan tilby noe for enhver året rundt. Aktiviteter som båttur på Donau, segway eller sykle på Margaretas øy skaper hyggelig gruppestemning. Ønsker gruppen cruise på Donau, syr vi sammen et opplegg med middagsbuffet, drikke og musikalsk underholdning. Et besøk i byens vinkjellere og ølstuer kan anbefales, for eksempel kan vi legge en middag i bryggeri-restauranten Kaltenberg på programmet. Våre gruppekonsulenter sørger for trygg booking av guidet byvandring til Budapest sine viktige attraksjoner og monumenter, slik at din gruppe får en minnerik og god opplevelse. For best hotellkapasitet- og priser, er det lurt i å gjøre en tidlig forespørsel. Gjerne opptil ett år i forveien, spesielt hvis din gruppe er på 15 deltakere eller flere. 

Om din gruppe har nok tid til rådighet, er som nevnt en utflukt til Balatonsjøen høyst anbefalt. Det kan legges til at et besøk til innsjøen ved den lille spa-byen Hevíz nær Balatonsjøen, hevdes å gi en helsebringende effekt. For de interessert i historie, er en guidet omvisning til halvøya Tiháni verdt et besøk. Balaton er spesielt hyggelig om sommeren, da har også turistsesongen sin topp. Da er det lurt med en tidlig gruppeforespørsel for best hotellkapasitet- og priser. 

Vår gruppeavdeling har spesialavtaler, og det vil derfor være lettere for våre gruppekonsulenter å forespørre et større antall hotellrom, flybilletter og aktiviteter for din gruppe enn om du gjør det selv.

Listen over hva våre engasjerte gruppekonsulenter kan gjøre for deg er lang, ta gjerne kontakt allerede i dag på centrum.gruppe@hrgworldwide.com og tlf + 47 800 20 644. 
 

Vingård ved Balatonsjøen. Foto: Pixabay

Vinsmaking og omvisning på flotte vingårder. Foto: AdobeStock

Lukk »

Søk reise