Skip to main content

Fotballtur til Manchester | Bestill hos Bennett Ferie

fotballtur-manchester-guttetur
manchester-city-hall
etihad-city-stadium-manchester
manchester-city-football-club
manchester-united-football-club-flagg
old-trafford-stadion-manchester
manchester-sentrum-bar
old-trafford-stadion-manchester
taxi-sentrum-manchester

Se fotball på høyt nivå og opplev den fantastiske stemningen på stadion. Se laget ditt spille mens du jubler sammen med tusenvis av andre supportere. Vi har laget et reiseforslag til kampen mellom Manchester United og Bournemouth 11. april 2020 (i påsken).

Mange drømmer om en fotballtur til Manchester… Hvorfor ikke ta en tur, og gjøre drømmen til virkelighet? Vi formidler billetter til Manchester United’s og Manchester City’s hjemmekamper. 

Priseksempel | Storbyferie/Fotballtur til Manchester, 10. - 13. april:    

Fly Oslo - Manchester t/r, 3 netter på 4 - stjerners Ibis Manchester Centre Princess Street, billetter til kampen mellom Manchester United og Bournemouth på Old Trafford 11. april.  

Fra 7.395,-

  • Pris pr. person når 2 reiser sammen
  • Fly Oslo – Manchester t/r (BA/NNVV)
  • Overnatting i delt dobbeltrom, frokost inkl. (SunHotels)
  • Billett til kampen mellom Manchester United og Bournemouth 11. april kl. 1500
  • Alle kjente skatter og avgifter 

Andre priser fra andre avreisebyer, tillegg for ekstra netter, singelrom og hotell med høyere standard. Vi kan også ordne privat transfer fra flyplassen til de fleste hoteller, billetter til arrangementer, utflukter og annet. 

Forslaget har begrenset antall plasser, og spesielle betingelser gjelder. Forbehold om prisendringer da prisene endres hyppig, og kan variere fra dag til dag. 

Passer ikke tidspunktet eller ønsker du å utforske flere muligheter/kamper? Ta kontakt - vi hjelper vi deg!

Storbyferie / Fotballtur til Manchester

Mange drømmer om å få oppleve en Premier League kamp, og kampene til Manchester United er spesielt populære blant mange nordmenn. Vi kan fikse fotballreisen til Manchester, slik at du kan få oppleve laget ditt. Manchester byr også på shopping, blant annet i et av Europas største shoppingsentre; Arndale Centre. 

Obs! Det er ikke uvanlig at en lørdagskamp blir flyttet til søndag. Vi anbefaler derfor at du er på reisemålet fredag til mandag for en helgekamp. Vær oppmerksom på at endring av kampdag kan skje på veldig kort varsel. Ønsker den reisende å endre reisen pga. endret kampdato, må den reisende selv dekke de endringsgebyrer som ev. påløper for fly og hotell.

Vi kan også fikse fotballtur til andre byer enn London.
I England formidler vi billetter til kamper med Liverpool, Chelsea, Tottenham, Manchester United, Arsenal, Crystal Palace og Burnley. 

Sjekk prisen på Tottenham - West Ham 21.mars 2020

Old Trafford, Manchester Uniteds hjemmebane. Foto: Pixabay

Lukk »

Søk reise