Skip to main content

Fotballtur til London (West Ham - Newcastle)

publikum-jubel-fotballkamp
big-ben-london-storbyferie
fotball-west_ham-united
fotballkamp-london
fotball-newcastle-unitec-fc
london-olympic-stadium
london-eye-themsen-storbyferie

Reis til London og opplev det fantastiske livet på tribunen på en Premier League kamp! Se kampen mellom West Ham og Newcastle United FC 2. november 2019 på London Stadium. 

Drømmer du om å oppleve en Premier League kamp anbefaler vi London. London er enkel å komme til, og er en by som har mye annet å tilby i tillegg til fotballkamper. Shopping, restauranter med mat fra alle verdenshjørner, kunst, kultur, historie, arkitektur og aktiviteter. London har mye å tilby til alle aldersgrupper.  

Obs! Det er ikke uvanlig at en lørdagskamp blir flyttet til søndag. Vi anbefaler derfor at du er på reisemålet fredag til mandag for en helgekamp. Vær oppmerksom på at endring av kampdag kan skje på veldig kort varsel. Ønsker den reisende å endre reisen pga. endret kampdato, må den reisende selv dekke de endringsgebyrer som ev. påløper for fly og hotell.

Vi kan også fikse fotballtur til andre byer enn London. I England formidler vi billetter til kamper med Manchester City, Manchester United, Arsenal, Chelsea, West Ham, Liverpool, Newcastle og Southampton.  

Reiseforslag og priseksempel:   

Fly Oslo - London t/r, 3 netter på 3 - stjerners Lancaster Gate, billetter til kampen mellom West Ham og Newcastle FC på London Olympic Stadium 2. november kl. 1500. Lancaster Gate Hotel ligger innen promenadeavstand fra Londons livlige sentrale deler og bare noen skritt fra Hyde Park & Kensington Gardens. På hotellet finnes det resepsjon 24 timer, restaurant, cocktailbar, vaskeri/renseri service og møte/konferansemuligheter. De 188 hotellrommene er utstyrte med badeerom/dusj, hårtørker, strykejern, safe, kaffe/tebrett, TV, telefon, trådløs Internett forbindelse og luftkondisjonering.

Vårt priseksempel gjelder reise 1. - 4. november.   

Fra 5.065,-

  • Pris pr. person når 2 reiser sammen
  • Fly Oslo – London t/r (DY/ZH)
  • Overnatting i delt dobbeltrom, frokost inkl. (SunHotels)
  • Billett til kampen mellom West Ham og Newcastle FC 2/11, plasser på kortsiden
  • Alle kjente skatter og avgifter 

Andre priser fra andre avreisebyer, tillegg for ekstra netter, singelrom og hotell med høyere standard. Vi kan tilby transport flyplass - hotell t/r mot tillegg.  

Vi kan også ordne privat transfer fra flyplassen til de fleste hoteller, billetter til arrangementer, utflukter og annet. 

Forslaget har begrenset antall plasser, og spesielle betingelser gjelder. Forbehold om prisendringer da prisene endres hyppig, og kan variere fra dag til dag. 

Passer ikke tidspunktet eller ønsker du å utforske flere muligheter? Ta kontakt, vi hjelper deg!

Piccadilly Circus. Foto: Pixabay

Lukk »

Søk reise