Skip to main content

Fotball og shopping i London | Bestill hos Bennett Ferie

london-fotballtur
london-fotballtur-lancaster-gate-rom
london-fotballtur-lancaster-gate
london-fotballtur-madame-tussauds
london-fotballtur-shopping
london-fotballtur-themsen
london-fotballtur-vaktskifte

Reis til London på storbyferie, på kombinert shopping- og fotballtur! Se kampen mellom Tottenham og West Ham United 27. april. Opplev den elleville stemningen på stadion og ta en skikkelig shoppingtur i London med sitt fantastiske utvalg. 

Reiseforslag og priseksempel | Storbyferie/Fotballtur til London, 26. - 29. april 2019:  

Fly Oslo - London t/r, 3 netter på 3 - stjerners Lancaster Gate, billetter til kampen mellom Tottenham og West Ham United på Tottenham Hotspur Stadium 27. april kl. 1500. Lancaster Gate Hotel ligger innen promenadeavstand fra Londons livlige sentrale deler og bare noen skritt fra Hyde Park & Kensington Gardens. På hotellet finnes det resepsjon 24 timer, restaurant, cocktailbar, vaskeri/renseri service og møte/konferansemuligheter. De 188 hotellrommene er utstyrte med badeerom/dusj, hårtørker, strykejern, safe, kaffe/tebrett, TV, telefon, trådløs Internett forbindelse og luftkondisjonering.

Fra 10.395,-

  • Pris pr. person når 2 reiser sammen
  • Fly Oslo – London t/r (DY/WT), bagasje inkl.
  • Overnatting i delt dobbeltrom, frokost inkl. (SH)
  • Billett til kampen mellom Tottenham og West Ham United 27. april, plasser på langsiden
  • Alle kjente skatter og avgifter 

Andre priser fra andre avreisebyer, tillegg for ekstra netter, singelrom og hotell med høyere standard. Vi kan tilby transport flyplass - hotell t/r mot tillegg.  

Vi kan også ordne privat transfer fra flyplassen til de fleste hoteller, billetter til arrangementer, utflukter og annet. 

Forslaget har begrenset antall plasser, og spesielle betingelser gjelder.
Forbehold om prisendringer da prisene endres hyppig, og kan variere fra dag til dag. 

Passer ikke tidspunktet eller ønsker du å utforske flere muligheter? Ta kontakt, så hjelper vi deg!

Storbyferie / Fotballtur til London

Mange drømmer om å få oppleve en Premier League kamp, og London er lett tilgjengelig og samtidig en fantastisk by hvor man også kan gjøre så mye annet enn å gå på fotballkamp. Vi anbefaler derfor London til fotballturen, så kan man samtidig med fotballopplevelsen få en knallfin storbyferie i en av verdens metropoler med alt denne byen kan by på. Kunst, kultur, sport, historie, arkitektur, severdigheter, teater og musikaler, shopping, mat fra alle verdens hjørner - i London får du storbyferien som har alt! 

Obs! Det er ikke uvanlig at en lørdagskamp blir flyttet til søndag. Vi anbefaler derfor at du er på reisemålet fredag til mandag for en helgekamp. Vær oppmerksom på at endring av kampdag kan skje på veldig kort varsel. Ønsker den reisende å endre reisen pga. endret kampdato, må den reisende selv dekke de endringsgebyrer som ev. påløper for fly og hotell.

Vi kan også fikse fotballtur til andre byer enn London. I England formidler vi billetter til kamper med Manchester City, Manchester United, Arsenal, Chelsea, West Ham, Liverpool, Newcastle og Southampton og i tillegg også til kamper i La Liga (Spania), Serie A (Italia), Ligue 1 (Frankrike), Bundesliga (Tyskland) samt Champions League, Championship (England), Caraboa Cup (England), Europa League og VM-kvalifisering. 

Lukk »

Søk reise