Skip to main content

Bli Forretningskunde

boarding-fly-flyplass-forretningsreiser-reisebyra

HRG Nordic Centrum Reisebyrå AS eies av Knut Axel Ugland Holding AS, og er en franchise av den globale reisebyråkjeden American Express Global Business Travel. HRG Nordic Centrum Reisebyrå AS har kontorer i Fredrikstad, Grimstad, Haugesund, Kristiansund, Molde, Porsgrunn, Sandefjord, Steinkjer og Trondheim.

Vi betjener kunder innen alle bransjer og tilbyr et spekter av reiseløsninger, rådgivning og arrangement for forretningsmarkedet. Alt fra enkle transaksjoner som bestilling av flybilletter, hotell og leiebiler til helhetlige reiseløsninger som baseres på service, egenutviklede systemer og applikasjoner, teknologi og kvalitet i alle ledd. Vi skreddersyr produkter, løsninger og tjenester for små og store bedrifter. Vi har egne konsulenter som er ekspert på private feriereiser, noe som kommer våre kontrakterte bedrifter til gode.

Ved å samarbeide med HRG Nordic Centrum Reisebyrå vil bedriftens reiserelaterte tjenester bli samlet på et sted, dette bidrar til tidsbesparelser og reduserte reiseutgifter. Vi betjener kunder innen alle bransjer, både i det private næringsliv og i offentlig sektor. Vi tilbyr 24-timers service.

Vår oppgave er å sørge for at våre kunder kommer dit de skal, sikkert og kostnads effektivt. Vi dekker hele reiseprosessen fra begynnelse til slutt. Hos oss settes alltid kunden i fokus. Vi er opptatt av å bygge langsiktige relasjoner basert på gjensidig respekt og tillitt. 

Vi samarbeider med en rekke kjente og kvalitetssikrede aktører innen reiselivet; flyselskaper, hoteller, leiebilselskaper og kredittkortselskaper.  

Våre kunder drar fordel av å ha en partner med solid økonomi og omdømme gjennom global ekspertise og lokal kunnskap.

HRG har eksistert i Norge siden 1850, vi startet opp under navnet Bennett Reisebureau. 

Kontakt kristin.brennbakk.vaage@hrgworldwide.com eller på +47 918 16 794 for en uforpliktende samtale om du ønsker mer informasjon om å bli forretningskunde hos oss.

Lukk »

Søk reise