Skip to main content

Bli Forretningskunde

boarding-fly-flyplass-forretningsreiser-reisebyra

HRG Nordic er en del av den globale reisebyråkjeden American Express Global Business Travel. Vår kjernevirksomhet er forretningsreiser.

Totalt er det ca 315 ansatte i Norge. HRG Nordic er etablert i alle de nordiske landene. I Norge har vi 23 forretningsreisebyråer, hvorav 11 er kombinerte forretnings- og feriereisebyråer. HRG Nordic/Bennett Ferie i Elverum er et kombinert forretnings- og feriereisebyrå. 

Vi tilbyr et spekter av reiseløsninger, rådgivning og arrangement for forretningsmarkedet. Alt fra enkle transaksjoner som bestilling av flybilletter, hotell og leiebiler til helhetlige reiseløsninger som baseres på service, egenutviklede systemer og applikasjoner, teknologi og kvalitet i alle ledd. Vi skreddersyr produkter, løsninger og tjenester for små og store bedrifter. 

Ved å samarbeide med HRG vil bedriftens reiserelaterte tjenester bli samlet på et sted, dette bidrar til tidsbesparelser og reduserte reiseutgifter. Vi betjener kunder innen alle bransjer, både i det private næringsliv og i offentlig sektor. Vi tilbyr 24-timers service.

Vår oppgave er å sørge for at våre kunder kommer dit de skal, sikkert og kostnads effektivt. Vi dekker hele reiseprosessen fra begynnelse til slutt. Hos oss settes alltid kunden i fokus. Vi er opptatt av å bygge langsiktige relasjoner basert på gjensidig respekt og tillitt. 

Vi samarbeider med en rekke kjente og kvalitetssikrede aktører innen reiselivet; flyselskaper, hoteller, leiebilselskaper og kredittkortselskaper.  

Våre kunder drar fordel av å ha en partner med solid økonomi og omdømme gjennom global ekspertise og lokal kunnskap.

HRG har eksistert i Norge siden 1850, vi startet opp under navnet Bennett Reisebureau. 

Lokalt i Elverum har vi kontrakterte kunder i både offentlige og private bedrifter. Vi har en egen konsulent som er ekspert på private feriereiser, noe som kommer våre kontrakterte bedrifter til gode.

Kontakt Merethe Johnsen på 62 43 59 90 eller merethe.johnsen@hrgworldwide.com for en uforpliktende samtale om du ønsker mer informasjon om å bli forretningskunde hos oss.

Lukk »

Søk reise