Skip to main content

Vi hjelper deg med feriehus | Bennett Ferie

feriehus-kroatia-sembo
feriehus-mallorca-sembo
feriehus-spania-sembo
feriehus-florida-sembo
feriehus-danmark-sembo
feriehus-danmark-legoland-sembo
feriehus-italia-sembo

Mine, dine og våre barn, foreldre, svigerforeldre, besteforeldre, venner og venners venner - det kan fort bli mange som skal reise sammen på ferie. Et feriehus er et perfekt alternativ; mange soverom, flere bad, stort kjøkken, grillplass ute og et eget basseng. Og så kort vei til butikken og markedet der dere kan handle lokale råvarer og god drikke.

Med eget feriehus har du egen terrasse der du kan ligge og sole deg, eget basseng som ikke stenger for siesta, et eget kjøkken der du tilbereder maten som du har kjøpt på det lokale markedet. Høres ikke det herlig ut? Vi tilbyr mange, fine feriehus i hele verden som har alt dette og mere til. 

Mange hus må bestilles fra lørdag til lørdag. Mallorca, Costa del Sol, Franske Rivieraen, Normandie kysten, Italienske Rivieraen, Toscana, Istria, Dalmatia, Jylland, Sjælland og ikke minst Florida er noen populære destinasjoner hvor vi kan tilby feriehus.  

Pass på og bestill tidlig, de mest populære husene går fort. Kjør bil selv gjennom Europa, eller ta fly ned og kanskje leier du en leiebil. Vi finner huset som passer til dine ønsker, og hjelper deg gjerne med transporten. 

Priseksempler sommeren 2020, 4. - 11. juli: 

Eks, SPANIA, Costa del Sol. Feriehus med basseng i åsen over Torrox Costa. Flott utsikt, basseng og grill. Plass til 8 personer fordelt på 4 soverom. Huset har 1 bad.   

Fra 12.060,- pr. hus pr. uke   

Feriehus med basseng utenfor Torrox Costa på Costa del Sol. Foto: Sembo

Eks. KROATIA, Makarska. Et feriehus på høyden over byen Makarska, ca en kilometer fra sentrum og stranden. Flott hus med basseng. Plass til 10 personer fordelt på 5 soverom, huset har 4 bad. 

Fra 27.370,- pr. hus pr. uke

Feriehus med basseng i Makarska, Kroatia. Foto: Sembo

Eks. USA, Florida. Hus ved Gulfkysten, i Cape Coral/Fort Myers. Med basseng. Beliggende i villaområder, ca 30 minutters kjøring fra nærmeste strand. Plass til 8 personer fordelt på 4 soverom, 2 bad.  

Fra 18.809,- pr. hus pr. uke

Feriehus i Florida. Foto: Sembo

Eks, DANMARK, Midtjylland. Feriehus med innendørs basseng i Husby. Velutstyrt hus med stor tomt. Plass til 16 personer fordelt på 6 soverom. Huset har 3 bad.   

Fra 17.880,- pr. hus pr. uke   

Feriehus i Danmark - populært for barnefamilier. Foto: Sembo

Tillegg for transport t/r + variable andre tillegg (elektrisitet, vann, obligatorisk rengjøring) som varierer fra hus til hus og land til land. 

Forslaget har begrenset antall plasser, og spesielle betingelser gjelder. Forbehold om prisendringer da prisene endres hyppig, og kan variere fra dag til dag. 

Passer ikke tidspunktet eller ønsker du å utforske flere muligheter? Ta kontakt med våre reiseeksperter. 

Tenk å sitte her og nyte utsikten..

Lukk »

Søk reise