Skip to main content

Vi hjelper deg med feriehus | Bestill reisen hos Bennett

feriehus-norge-sorlandet
feriehus-mallorca-sembo
feriehus-spania-sembo
feriehus-florida-sembo
feriehus-danmark-sembo
feriehus-danmark-legoland-sembo
feriehus-norge-jotunheimen-norgesferie
feriehus-kroatia-sembo
feriehus-italia-sembo

Mine, dine og våre barn, foreldre, svigerforeldre, besteforeldre, venner og venners venner - det kan fort bli mange som skal reise sammen på ferie. Et feriehus er et perfekt alternativ; mange soverom, flere bad, stort kjøkken, grillplass ute og et eget basseng. Og så kort vei til butikken og markedet der dere kan handle lokale råvarer og god drikke. Vi hjelper deg med å finne feriehus i Norge og en rekke andre land. 

Med eget feriehus har du egen terrasse der du kan ligge og sole deg, eget basseng som ikke stenger for siesta, et eget kjøkken der du tilbereder maten som du har kjøpt på det lokale markedet. Høres ikke det herlig ut? Vi tilbyr mange, fine feriehus i hele verden som har alt dette og mere til. 

I sommerferien 2020 var det først og fremst Norge og Danmark som gjaldt, i 2021 håper vi at vi kan reise til flere land. Vi finner huset som passer til dine ønsker enten du ønsker å holde deg innenlands eller vil ut av landet og hjelper deg gjerne med transporten. Mange hus må bestilles fra lørdag til lørdag. Norge, Mallorca, Costa del Sol, Franske Rivieraen, Normandie kysten, Italienske Rivieraen, Toscana, Istria, Dalmatia, Jylland, Sjælland og ikke minst Florida er noen populære destinasjoner hvor vi kan tilby feriehus.  

Pass på og bestill tidlig, de mest populære husene går fort. Eksemplene nedenfor var ledige pr. 25. mars 2021, men dette endres raskt og vi tar store forbehold om endringer. 

Priseksempler sommeren 2021: 

Eks, NORGE, Mandal. 3 - stjerners, sjarmerende og vakkert beliggende feriehus like utenfor Mandal. Like ved feriehuset er det både badeplasser, skjærgård og båtutleie. Området er barnevennlig med stor hage og fine uteplasser, samt koselig bål/grillplass. For den fiskeglade er det godt fiske både i elv og sjø, og man kan leie båter hos Tregde Marina som ligger like ved feriehuset. Det er båtplass på tomten. Plass til 8 personer fordelt på 5 soverom. Huset har 1 bad.   

Fra 12.360,- pr. hus pr. uke, eks. 10. - 17. juli  

Koselig feriehus utenfor Mandal. Foto: Sembo

Eks, Danmark, Hvidbjerg Strand på Jylland. Flott og funksjonelt feriehus nær den barnevennlige sandstranden Hvidbjerg Strand. Det er ikke så langt til byene Vejle, Fredericia og Kolding, og Legoland og Givskud Zoo er også innen rekkevidde. Plass til 8 personer fordelt på 4 soverom. Huset har 2 bad.   

Fra 17.645,- pr. hus pr. uke, eks. 10. - 17. juli  

Feriehus på Jylland. Foto: Sembo

Eks. SPANIA, Costa del Sol. Et 3 - stjerners feriehus i Torrox med basseng og fantastisk utsikt over Middelhavet (5 km til havet). Plass til 8 personer fordelt på 4 soverom, huset har 2 bad. 

Fra 11.480,- pr. hus pr. uke, eks. 10. - 17. juli

Feriehus i Torrox med flott utsikt. Foto: Sembo

Tillegg for transport t/r + variable andre tillegg (elektrisitet, vann, obligatorisk rengjøring) som varierer fra hus til hus og land til land. 

Forslaget har begrenset antall plasser, og spesielle betingelser gjelder. Forbehold om prisendringer da prisene endres hyppig, og kan variere fra dag til dag. 

Passer ikke tidspunktet eller ønsker du å utforske flere muligheter? Ta kontakt med våre reiseeksperter. 

Feriehus med basseng i Makarska, Kroatia. Foto: Sembo

Tenk å sitte her og nyte utsikten..

Lukk »

Søk reise