Skip to main content

Vi hjelper deg med feriehus | Bennett Ferie

feriehus-kroatia-sembo
feriehus-mallorca-sembo
feriehus-spania-sembo
feriehus-florida-sembo
feriehus-danmark-sembo
feriehus-danmark-legoland-sembo
feriehus-italia-sembo

Mine, dine og våre barn, foreldre, svigerforeldre, besteforeldre, venner og venners venner - det kan fort bli mange som skal reise sammen på ferie. Et feriehus er et perfekt alternativ; mange soverom, flere bad, stort kjøkken, grillplass ute og et eget basseng. Og så kort vei til butikken og markedet der dere kan handle lokale råvarer og god drikke.

Med eget feriehus har du egen terrasse der du kan ligge og sole deg, eget basseng som ikke stenger for siesta, et eget kjøkken der du tilbereder maten som du har kjøpt på det lokale markedet. Høres ikke det herlig ut? Vi tilbyr mange, fine feriehus i hele verden som har alt dette og mere til. 

Mange hus må bestilles fra lørdag til lørdag. Mallorca, Costa del Sol, Franske Rivieraen, Normandie kysten, Italienske Rivieraen, Toscana, Istria, Dalmatia, Jylland, Sjælland og ikke minst Florida er noen populære destinasjoner hvor vi kan tilby feriehus.  

Pass på og bestill tidlig, de mest populære husene går fort. Kjør bil selv gjennom Europa, eller ta fly ned og kanskje leier du en leiebil. Vi finner huset som passer til dine ønsker, og hjelper deg gjerne med transporten. 

Priseksempler i høstferien, uke 40, 28. september - 6. oktober:  

Eks, SPANIA, Alcudia på Mallorca. Vertikalt delt hus med sentral men likevel rolig beliggenhet i den velkjente feriebyen Alcudia. Saltvannsbasseng og grill. Plass til 8 personer fordelt på 4 soverom. Huset har 3 bad.   

Fra 11.326,- pr. hus pr. uke 

Feriehus i Alcudia, Mallorca. Foto: Sembo

Eks. KROATIA, Makarska Rivieraen. Et herlig feriehus i utkanten av naturparken Biokovo, med flott utsikt over havet, med flott basseng. Plass til 8 personer fordelt på 3 soverom + 2 soveplasser i oppholdsrom, huset har også 2 bad og aktivitetsrom. 

Fra 11.451,- pr. hus pr. uke

Flott utsikt fra feriehus på Makarska rivieraen. Foto: Sembo

Tillegg for transport t/r + variable andre tillegg (elektrisitet, vann, obligatorisk rengjøring) som varierer fra hus til hus og land til land. 

Forslaget har begrenset antall plasser, og spesielle betingelser gjelder.
Forbehold om prisendringer da prisene endres hyppig, og kan variere fra dag til dag. 

Passer ikke tidspunktet eller ønsker du å utforske flere muligheter? Ta kontakt, så hjelper vi deg!

Tenk å sitte her og nyte utsikten..

Lukk »

Søk reise