Skip to main content

Vi hjelper deg med feriehus | Bestill reisen hos Bennett

feriehus-basseng-grillplass-kypros
feriehus-mallorca-sembo
feriehus-spania-sembo
feriehus-florida-sembo
feriehus-danmark-sembo
feriehus-norge-jotunheimen-norgesferie
feriehus-norge-sorlandet
feriehus-kroatia-sembo
feriehus-italia-sembo

Mine, dine og våre barn, foreldre, svigerforeldre, besteforeldre, venner og venners venner - det kan fort bli mange som skal reise sammen på ferie. Et feriehus er et perfekt alternativ; mange soverom, flere bad, stort kjøkken, grillplass ute og et eget basseng. Og så kort vei til butikken og markedet der dere kan handle lokale råvarer og god drikke. Vi hjelper deg med å finne feriehus i Norge, Italia, Frankrike, Danmark og en rekke andre land. Bestill feriehus hos reisebyrået Bennett. 

Med eget feriehus har du egen terrasse der du kan ligge og sole deg, eget basseng som ikke stenger for siesta, et eget kjøkken der du tilbereder maten som du har kjøpt på det lokale markedet. Høres ikke det herlig ut? Vi tilbyr mange, fine feriehus i hele verden som har alt dette og mere til. 

Vi finner huset som passer til dine ønsker enten du ønsker å holde deg innenlands eller vil ut av landet og hjelper deg gjerne med transporten. Mange hus må bestilles fra lørdag til lørdag. Norge, Mallorca, Costa del Sol, Franske Rivieraen, Normandie kysten, Italienske Rivieraen, Toscana, Istria, Dalmatia, Jylland, Sjælland og ikke minst Florida er noen populære destinasjoner hvor vi kan tilby feriehus.  

Bestill nå, de mest populære husene går fort. Eksemplene nedenfor var ledige pr. 13. mai 2022, men dette endres raskt og vi tar store forbehold om endringer. 

Priseksempler sommeren 2022: 
Eks, Danmark, Sønderstrand på Syd-Jylland. Feriehuset ligger i et naturområde nær Sønderstrand. Et komfortabelt feriehus med lys og hyggelig stue og et velutstyrt kjøkken. På den store terrassen som går nesten rundt hele huset kan solen nytes fra morgen til kveld. Plass til 9 personer fordelt på 3 soverom og en sove-alkove. Huset har 2 bad.   

Fra 14.260,- pr. hus pr. uke, eks. 2. - 9. juli  

Feriehus nær Sønderstrand på Jylland. Foto: Sembo

Eks. SPANIA, Costa del Sol. Et 3 - stjerners feriehus i Torrox med basseng og fantastisk utsikt over Middelhavet (5 km til havet). Plass til 8 personer fordelt på 4 soverom, huset har 2 bad. 

Fra 7.330,- pr. hus pr. uke, eks. 18. - 25. juni


Feriehus i Torrox med flott utsikt. Foto: Sembo

Eks. Kroatia, Vodice. Et 4 - stjerners feriehus (cdj127) med basseng i utkanten av Vodice (nord for Split). 800 meter til stein/grus-strand. Plass til 10 personer fordelt på 4 soverom og oppholdsrom. Huset har 6 bad. Rengjøring inkl. 

Fra 21.160,- pr. hus pr. uke, eks. 9. - 16. juli

Lei et feriehus i Kroatia. Foto: Sembo

Tillegg for transport t/r + variable andre tillegg (elektrisitet, vann, obligatorisk rengjøring) som varierer fra hus til hus og land til land. 

Forslaget har begrenset antall plasser, og spesielle betingelser gjelder. Forbehold om prisendringer da prisene endres hyppig, og kan variere fra dag til dag. 

Frister det å leie et feriehus? Ta kontakt med våre reiseeksperter. 

Feriehus med basseng i Makarska, Kroatia. Foto: Sembo

Tenk å sitte her og nyte utsikten..

Lukk »

Søk reise