Skip to main content

Vi hjelper deg med feriehus | Bestill reisen hos Bennett Ferie

feriehus-basseng-grillplass-kypros
feriehus-mallorca-sembo
feriehus-spania-sembo
feriehus-florida-sembo
feriehus-danmark-sembo
feriehus-norge-jotunheimen-norgesferie
feriehus-norge-sorlandet
feriehus-kroatia-sembo
feriehus-italia-sembo

Mine, dine og våre barn, foreldre, svigerforeldre, besteforeldre, venner og venners venner - det kan fort bli mange som skal reise sammen på ferie. Et feriehus er et perfekt alternativ; mange soverom, flere bad, stort kjøkken, grillplass ute og kanskje et eget basseng. Og så kort vei til butikken og markedet der dere kan handle lokale råvarer og god drikke. Vi hjelper deg med å finne feriehus i Norge, Italia, Frankrike, Danmark, USA (Florida) og en rekke andre land. Bestill feriehus hos reisebyrået Bennett Ferie. 

Med eget feriehus har du egen terrasse der du kan ligge og sole deg, eget basseng som ikke stenger for siesta, et eget kjøkken der du tilbereder maten som du har kjøpt på det lokale markedet. Høres ikke det herlig ut? Vi tilbyr mange, fine feriehus i hele verden som har alt dette og mere til. 

Vi finner huset som passer til dine ønsker enten du ønsker å holde deg innenlands eller vil ut av landet og hjelper deg gjerne med transporten. Mange hus må bestilles fra lørdag til lørdag. Norge, Mallorca, Costa del Sol, Franske Rivieraen, Normandie kysten, Italienske Rivieraen, Toscana, Istria, Dalmatia, Jylland, Sjælland og ikke minst Florida er noen populære destinasjoner hvor vi kan tilby feriehus.  

Vi har funnet noen priseksempler for sommerferien 2023. Eksemplene nedenfor er satt som en indikasjon på prisnivå. Det er store forbehold om endringer i priser og kapasitet.  

Eksempler på hus:  
Eks, Danmark, Sønderstrand på Syd-Jylland. Feriehuset ligger i et naturområde nær Sønderstrand. Et komfortabelt feriehus med lys og hyggelig stue og et velutstyrt kjøkken. På den store terrassen som går nesten rundt hele huset kan solen nytes fra morgen til kveld. Plass til 9 personer fordelt på 3 soverom og en sove-alkove. Huset har 2 bad.   

Fra 14.520,- for leie 8. - 15. juli 
Fra 5.980,- for leie 7. - 14. oktober (høstferie uke 41)


Feriehus nær Sønderstrand på Jylland. Foto: Novasol

Eks. SPANIA, Costa del Sol. Et 3 - stjerners feriehus i Torrox med basseng og fantastisk utsikt over Middelhavet (5 km til havet). Plass til 8 personer fordelt på 4 soverom, huset har 2 bad. 

Fra 13.780,- for leie 8. - 15. juli 
Fra 7.350,- for leie 30. september - 7. oktober (høstferie uke 40)


Feriehus i Torrox med flott utsikt. Foto: Sembo

Eks. Kroatia, Vodice. Et 4 - stjerners feriehus (cdj127) med basseng i utkanten av Vodice (nord for Split). 800 meter til stein/grus-strand. Plass til 10 personer fordelt på 4 soverom og oppholdsrom. Huset har 6 bad. Rengjøring inkl. 

Fra 20.950,- for leie 8. - 15. juli 2023
Fra 10.780,- for leie 30. september - 7. oktober (høstferie uke 40)

 

Lei et feriehus i Kroatia. Foto: Sembo

Eks. USA, Florida, Marco Island. 4 - stjerners feriehus Gulfcoast Holiday Homes Marco Island. Luksuriøse bassengvillaer med kort vei (kjøre) til stranden. Husene har mellom to og seks soverom, for opp til 12 personer. Sluttrengjøring, sengetøy og håndklær inkl. 

Fra 34.000,- for leie 8. - 15. juli 2023

Lei et feriehus i Florida. Foto: Sembo

Tillegg for transport t/r + variable andre tillegg (elektrisitet, vann, obligatorisk rengjøring) som varierer fra hus til hus og land til land. 

Forslaget har begrenset antall plasser, og spesielle betingelser gjelder. Forbehold om prisendringer da prisene endres hyppig, og kan variere fra dag til dag. 

Frister det å leie et feriehus? Ta kontakt med våre reiseeksperter. 

Feriehus med basseng i Makarska, Kroatia. Foto: Sembo

Tenk å sitte her og nyte utsikten..

Lukk »