Skip to main content

Vi hjelper deg med feriehus | Bennett Ferie

feriehus-kroatia-sembo
feriehus-mallorca-sembo
feriehus-spania-sembo
feriehus-florida-sembo
feriehus-danmark-sembo
feriehus-danmark-legoland-sembo
feriehus-italia-sembo

Mine, dine og våre barn, foreldre, svigerforeldre, besteforeldre, venner og venners venner - det kan fort bli mange som skal reise sammen på ferie. Et feriehus er et perfekt alternativ; mange soverom, flere bad, stort kjøkken, grillplass ute og et eget basseng. Og så kort vei til butikken og markedet der dere kan handle lokale råvarer og god drikke.

Med eget feriehus har du egen terrasse der du kan ligge og sole deg, eget basseng som ikke stenger for siesta, et eget kjøkken der du tilbereder maten som du har kjøpt på det lokale markedet. Høres ikke det herlig ut? Vi tilbyr mange, fine feriehus i hele verden som har alt dette og mere til. 

Mange hus må bestilles fra lørdag til lørdag. Mallorca, Costa del Sol, Franske Rivieraen, Normandie kysten, Italienske Rivieraen, Toscana, Istria, Dalmatia, Jylland, Sjælland og ikke minst Florida er noen populære destinasjoner hvor vi kan tilby feriehus.  

Pass på og bestill tidlig, de mest populære husene går fort. Kjør bil selv gjennom Europa, eller ta fly ned og kanskje leier du en leiebil. Vi finner huset som passer til dine ønsker, og hjelper deg gjerne med transporten. 

Fremdeles noen muligheter for sommerferien 2019, men begynner å fylles veldig opp. Priseksempler på hva hus kostet (når det var ledig) i sommerferien, 6. - 13. juli, slik at man kan se prisnivået:

Eks, SPANIA, Costa del Sol. Feriehus med basseng i åsen over Torrox Costa. Flott utsikt, basseng og grill. Plass til 8 personer fordelt på 4 soverom. Huset har 1 bad.   

Fra 10.980,- pr. hus pr. uke   

Feriehus med basseng utenfor Torrox Costa på Costa del Sol. Foto: Sembo

Eks, SPANIA, Costa del Sol.  Flott villa rett ved havet en kilometer utenfor La Cala de Mijas. Stort hus, stort basseng, grill og stor hage. Plass til 8 personer fordelt på 4 soverom. Huset har 3 bad.   

Fra 27.105,- pr. hus pr. uke 

Feriehus med basseng rett ved havet på Costa del Sol. Foto: Sembo

Eks. KROATIA, Istria. Et feriehus i Rovinjsko Selo, en forstad til Rovinj, ikke så langt fra den gamle bydelen. Med basseng. Plass til 8 personer fordelt på 4 soverom, huset har 2 bad. 

Fra 18.850,- pr. hus pr. uke

Feriehus med basseng i Kroatia, i en forstad til Rovinj. Foto: Sembo

Eks. FRANKRIKE, Rivieraen. Villa i Saint Maxime, 1,5 km til sentrum. Basseng. Plass til 8 personer fordelt på 3 soverom og ekstrasenger i oppholdsrom, huset har 1 bad + ekstra separat WC. 

Fra 29.035,- pr. hus pr. uke

Feriehus på Franske Rivieraen, rett utenfor Saint Maxime. Foto: Sembo

Eks, DANMARK, Midtjylland. Feriehus med basseng i Søndervig, ikke langt fra Vesterhavet. Sydvendt terrasse. Plass til 8 personer fordelt på 3 soverom og hems. Huset har 2 bad.   

Fra 12.450,- pr. hus pr. uke   

Feriehus i Danmark - populært for barnefamilier. Foto: Sembo

Tillegg for transport t/r + variable andre tillegg (elektrisitet, vann, obligatorisk rengjøring) som varierer fra hus til hus og land til land. 

Forslaget har begrenset antall plasser, og spesielle betingelser gjelder.
Forbehold om prisendringer da prisene endres hyppig, og kan variere fra dag til dag. 

Passer ikke tidspunktet eller ønsker du å utforske flere muligheter? Ta kontakt med våre reiseeksperter. 

Tenk å sitte her og nyte utsikten..

Lukk »

Søk reise