Skip to main content

Påskeferie i Florida | Bestill hos Bennett Ferie

strand-palmer-hoteller-south_beach-miami
statue-walt_disney-mikke_bus-slott-disneyworld-florida
slott-disneyworld-florida
everglades-florida-utflukt-luftputebaat
livvakttaarn-palmer-miami_beach-florida
miami-beach-hoteller-strand-hav
strand-hvilestoler-palmer-miami_beach
bil-hotell-palmer-ocean_drive-miami
epcot_theme_park-florida-usa
karusell-palmer-solnedgang-park-orlando-florida
firepit-familieferie-universal_loews_sapphire_falls_resort-orlando-florida
lagune-baat-universal_loews_sapphire_falls_resort-orlando-florida-ferie
vann-palmer-lys-skyline-orlando
pluto-parade-disneyworld-florida
mat-drink-universal_loews_sapphire_falls_resort-orlando-florida-ferie
inngang-seaworld-orlando
gammel-bil-hotell-avalon-south_beach-miami-florida
universal_studios-orlando

Legg påskeferien til Florida, den amerikanske feriefavoritten Florida som med 240 solskinnsdager i året er kjent som «Solskinnsstaten». Milelange strender, grønne golfbaner, karibiske fornemmelser, adrenalinfylte fornøyelsesparker og ville nasjonalparker. Det er ikke rart at Florida er familienes favoritt. Vi har satt sammen et ferieforslag med greie flytider, gode hoteller og leiebil hvor du kombinerer storby og strand i Miami med fornøyelsesparker i Orlando.

Det er 3.5 - 4 timers kjøring mellom Orlando og Miami, hvis ønskelig kan man gjerne legge inn en overnatting på veien. Det er også mange andre kombinasjonsmuligheter i Florida; stranddager på den rolige vestsiden, Key West, Fort Lauderdale eller hvorfor ikke kombinere et opphold i Florida med et cruise i Karibien? Bestill en reise til Florida hos reisebyrået Bennett Ferie - din reiseekspert. 

Reiseforslag til Florida i Påsken; 

Fly Oslo - Miami t/r med Air France via Paris 31. mars - 9. april 2023, leiebil, en fullsize SUV med Gold Insurance + GPS fra Alamo i hele perioden, overnatting 31. mars - 5. april på 4 - stjerners Universals Loews Sapphire Falls Resort i Orlando og overnatting 5. - 9. april på 4 - stjerners Riviera South Beach Hotel i Miami. 

Fra 39.995,- pr. person når 2 deler dobbeltrom
Fra 111.895,- for 2 voksne og 2 barn (2 - 11 år) som bor sammen på et rom

Prisene inkluderer:  

  • Fly Oslo – Miami t/r (AF-YMBY), bagasje inkl. 
  • Leiebil, fullsize suv med Gold Insurance + GPS, hentes og leveres på flyplassen (Alamo)
  • 5 netter på Universals Loews Sapphire Falls Resort i Orlando, dobbeltrom, queenbed m. bassengutsikt, ingen måltider (SH)
  • 4 netter på Riviera South Beach Hotel i Miami, dobbeltrom-queen, ingen måltider inkl. (SH)
  • Alle kjente skatter og avgifter. 

Andre priser fra andre avreiseflyplasser. Tillegg for obligatorisk resort fee. Tillegg for ekstra netter, oppgradering av romtype samt frokost på hotellet. 

Forslaget har begrenset antall plasser, og spesielle betingelser gjelder. Forbehold om prisendringer da prisene endres hyppig, og kan variere fra dag til dag. 

Høres det fristende ut å reise til Florida i Påskeferien? Ta kontakt for et uforpliktende tilbud.

Underholdning i Orlando
I Orlando kan små og store slå seg løs i elleville fornøyelsesparker, kasinoer og hoteller som tatt ut av en annen verden. Walt Disney World består av fire forskjellige temaparker samt et par vannparker, hvorav Magic Kingdom og Epcot er de mest kjente. For de mest vågale er Universal Studios et actionfylt alternativ, viet filmens verden med et vell av heftige tivoliinstallasjoner, mens Sea World er et av verdens beste akvarier. Området kan også lokke med mer rolige og sjarmerende nabolag, museer og en rekke grønne parker. I tillegg til de store parkene kan Orlando by på mange andre attraksjoner som f.eks. vannparker, akvarier, dyreparker, show og tur med luftputebåt på alligatorsightseeing i sumpene. Man kan også shoppe i flotte outlet-malls. Ønsker du å kombinere en aktiv ferie i Orlando med en "sydentur", så er det bare ca 1,5 time med bil til herlige Clearwater Beach. Og vil du på cruise er det kort vei til den store cruisehavnen i Port Canaveral. 

I vårt reiseforslag bor du på 4 - stjerners Universal's Loews Sapphire Falls Resort i Orlando. Dette flotte hotellet er meget godt likt blant gjestene og har karakteren 4.5 av 5 mulige på Tripadvisor. Det ligger i nærheten av Wizarding World of Harry Potter og Universal Studios Florida®. Rommene har blant annet aircondition, kjøleskap, wifi, bad med kombinert dusj/badekar og designer-toalettartikler. Resorten tilbyr også fasiliteter som utendørs basseng, en vannsklie og et boblebad, 4 restauranter og en kafé samt fri shuttlebuss til enkelte av fornøyelsesparkene i nærheten. Parkering mot tillegg. 

Opplev fornøyelsesparker i Orlando. Foto: TravelStock

Universals Loews Sapphire Falls Resort. Foto: WebBeds

Et av rommene på Universals Loews Sapphire Falls Resort. Foto: WebBeds

Bassenget på Universal Loews Sapphire Falls Resort, Orlando. Foto: WebBeds

Vi anbefaler en utflukt i Everglades. Foto: TravelStock

Klassiske Miami 
Glitter og glamour, palmer og pastell, kunst og kultur. Miami er en av USAs flotteste strandbyer og perfekt for deg som ønsker å kombinere strand med storby. Her er kjendisfaktoren på høyde med palmene og strendene proppet med vakre kropper. Byen har stor karibisk innflytelse, noe som gjenspeiles i den energiske atmosfæren og i det brede utvalget av kulinariske opplevelser. Nyt late timer på verdensberømte South Beach om dagen, og spaser ned en av verdens mest kjente strandpromenader, Ocean Drive, om kvelden. Gå ikke glipp av supertrendy Wynwood Arts District, ei heller den cubanske stemningen i Little Havana. 

I dette reiseforslaget foreslår vi at du bor på 4 - stjerners Riviera South Beach Hotel, et godt likt hotell (karakteren 4.5 av 5 mulige på Tripadvisor) på South Beach, kun 400 meter fra stranden og med mange nærliggende restauranter, barer og butikker. Hotellet har resepsjon, bar, restaurant, konferanserom, WiFi (gratis), Spa-tjenester (gebyr), solterrasse, gratis strandstoler, basseng og basseng på taket. Rom med 2 senger som kan benyttes for opp til 4 personer. Obligatorisk resortavgift. 

Basseng og hage på Riviera South Beach, Miami. Foto: WebBeds

Riviera South Beach, Miami. Foto: WebBeds

Fra Riviera South Beach, Miami. Foto: WebBeds

Fra et av rommene på Riviera South Beach, Miami. Foto: WebBeds

Takterrasse med basseng på Riviera South Beach, Miami. Foto: WebBeds

Lukk »

Søk reise