Skip to main content

Familieferie i Orlando | Bestill reisen hos Bennett

fornoyelsesparker-orlando-florida-familieferie
berg_og_dal_bane-orlando-florida
clearwater-beach-florida-sydentur
disneyland-orlando-florida-familieferie
epcot-center-florida-familieferie
utflukt-everglades-florida-familieferie
homewood-suites-by-hilton-lake-buena-vista
seaworld-orlando-florida-familieferie
universal-studios-orlando-florida-familieferie

Reis på en underholdende familieferie til Orlando, Florida. Orlando er en av verdens mest besøkte familiedestinasjoner, med alle de flotte temaparkene som det store trekkplasteret og med et herlig klima året rundt. Bestill familieferien hos Bennett, ditt lokale reisebyrå. 

I tillegg til de store parkene som Disneyworld og Universal Studios kan Orlando by på mange andre familievennlige attraksjoner som f.eks. vannparker, akvarier, dyreparker, show og tur med luftputebåt på alligatorsightseeing i sumpene. Man kan også shoppe i flotte outlet-malls. Ønsker du å kombinere en aktiv ferie i Orlando med en "sydentur", så er det bare ca 1,5 time med bil til herlige Clearwater Beach. Og vil du på cruise er det kort vei til den store cruisehavnen i Port Canaveral. Vi setter sammen drømmereisen for deg! 

Reiseforslag til Orlando, reise 2. - 9. oktober 2021, høstferie uke 40: 

Fly Oslo - Orlando t/r, 7 netter på 3+ - stjerners DoubleTree by Hilton Hotel Orlando at SeaWorld. Et hotell med mange fasiliteter å tilby gjestene av bekvemmelighet og fornøyelser. Hotellet ligger 2,5 kilometer fra Orlando Sea World, 4.5 kilometer fra Ripley´s Museum og 10 kilometer fra Walt Disney World. Rom med 2 dobbelsenger. 
Fra 37.865,- for 2 voksne og 2 barn (2 - 11 år)

Fly Oslo - Orlando t/r, 7 netter på 4 - stjerners Worldquest Resort. Et meget godt likt, familievennelig leilighetshotell ca. 1,5 km fra Disney World, ca. 10 km fra Sea World, ca. 14 km fra Universal Studios samt ca. 7 km fra de populære butikkene “Premium Outlet stores”. Stort bassengområde med barnebasseng, bassengbar i et pent hagelandskap. Gratis transport til og fra Walt Disney World. Gratis parkering. Suite med 2 soverom. 
Fra 40.400,- for 2 voksne og 2 barn (2 - 11 år)

Prisene inkluderer: 

  • Fly Oslo – Orlando t/r (LH/WWVV) inkl. bagasje
  • 7 netter på valgte hotell, ingen måltider (SH)
  • Alle kjente skatter og avgifter. 

Andre priser fra andre avreiseflyplasser. Kan være tillegg for obligatorisk resort fee. Tillegg for ekstra netter. Vi kan også ordne med leiebil (anbefales! Fra ca 4.500,- pr. uke), privat transfer fra flyplassen til de fleste hoteller, billetter til konserter, utflukter, sightseeing, cruise og mye mer. 

Forslaget har begrenset antall plasser, og spesielle betingelser gjelder. Forbehold om prisendringer da prisene endres hyppig, og kan variere fra dag til dag. 

Passer ikke tidspunktet eller ønsker du å utforske flere muligheter? Ta kontakt med våre reiseeksperter

Underholdning i Orlando - Her kan små og store slå seg løs i elleville fornøyelsesparker, kasinoer og hoteller som tatt ut av en annen verden. Walt Disney World består av fire forskjellige temaparker samt et par vannparker, hvorav Magic Kingdom og Epcot er de mest kjente. For de mest vågale er Universal Studios et actionfylt alternativ, viet filmens verden med et vell av heftige tivoliinstallasjoner, mens Sea World er et av verdens beste akvarier. Området kan også lokke med mer rolige og sjarmerende nabolag, museer og en rekke grønne parker. 

Hvorfor ikke kombinere underholdning i Orlando med sol og bad på Clearwater Beach? Clearwater Beach i Tampa Bay figurerer på de fleste lister over USAs beste strender. Og vi skjønner hvorfor! I tillegg til deilig hvit sand og krystallklart badevann er her en avslappende atmosfære og et utvalg av små butikker og kafeer langs stranden og en rekke aktivitetsmuligheter, som delfinsafari. Med base på Clearwater Beach er det også mulig å dra på utflukt til flere nærliggende steder, som til Caledesi Island State Park hvor uberørte strender venter. Til St. Petersburg drar man for kunst og til Dunedin drar man for mikrobrygg. Men ved solnedgang er Clearwater Beach stedet å være, nærmere bestemt ved Pier 60, hvor turister og lokale samles hver eneste kveld for å se den spektakulære solnedgangen. 

Se våre 10 reisetips til Florida. 

Doubletree by Hilton Orlando at Seaworld. Foto: WebBeds

WorldQuest Resort, Orlando. Foto: WebBeds

Suite, WorldQuest Resort, Orlando. Foto: WebBeds

Besøk alligatorer i sumpene. Foto: TravelStock

Mange heftige, og noen ikke så heftige, "rides" Orlandos mange fornøyelsesparker. Foto: TravelStock

Kart over Florida. 

Lukk »

Søk reise