Skip to main content

Menorca, frodig og rolig med flotte strender

Strand på Menorca
Herlig badevann på Menorca
Liten havn på Menorca
Kveldsstemning på Menorca
Strand og hav på Menorca
Hyggelige restauranter på Menorca
Barnebassenget på hotel Zafiro, Menorca.
Bassengområde på hotell Zafiro, Menorca
Resepsjonen, Zafiro Menorca
Rom, Zafiro Menorca

Menorca er frodig øy, en spansk badeperle med masse sjarme. Få en deilig, og avslappende ferie på Mallorcas rolige "lillesøster." Vi kan sette sammen turen for deg eller finne en chartertur som passer - vi sammenligner tilbudene og finner den beste prisen og reisen som passer deg. 

På Menorca finner du vakker natur, flotte strender og koselige byer. Menorca har ikke så mange turister som naboøyene Mallorca og Ibiza, og er derfor litt roligere. Øya er ett naturreservat og det er derfor regler for hvor mye som kan bygges og dermed begrenses det hvor mye turismen kan ekspandere. I de mest populære byene rundt hovedstaden Mahón og havnebyen Cituadela er det fortsatt det lokale hverdagslivet som dominerer, noe som gjør Menorca perfekt for deg som vil ha en litt mer mer genuin ferieopplevelse. Menorca anbefales for både barnefamilier og par, men ikke for deg som er ute etter "party" med vennegjengen. Sommersesongen her varer fra mai til september med behagelige temperaturer i luften og havet.

Liker du å bade er Menorca riktig feriestedet for deg. Menorca har 120 små badeviker med fine sandstrender og klart vann som er perfekt for svømmeturer og snorkling. Det finnes også mange større strender.

Vil du finne på noe annet enn å ligge på stranden en dag anbefaler vi at du leier en bil og oppdager øya. Utforsk de mange badevikene, besøk den sjarmerende fiskelandsbyen Fornells eller de litt større stedene Ciutadella og Mahón. Ciutadella er den gamle hovedstaden og har en fin gammel bydel, og hovedstaden Mahón har utrolig vakker beliggenhet med den nest største dypvannshavnen i verden (Pearl Harbour på Hawaii er størst). Du kan også kjøre til toppen av øyas høyeste “fjell”, El Toro, 357 meter over havet og få med deg den fantastiske utsikten. Vil du være litt aktiv så er det gode muligheter for det. Velg mellom alle mulige vannsporter som dykking, seiling og vindsurfing, eller så kan du ri, klatre, kjøre mountainbike eller padle havkajakk. Dykkeforholdene er også veldig bra med god sikt, og flere spennende grotter å dykke i på nord og sydsiden av øya.

Jeanette på vårt Bennett Ferie byrå i Sandvika har satt sammen et reiseforslag hvor du bor i Cala'n Bosch - en av de største turistbyene på en øy med hotell, restauranter, barer og butikker. Det finnes langgrunne strender som passer bra for barnefamilier. Hun har selv vært der på ferie med familien, og storkoste seg. Jeanette beskriver Menorca og Cala'n Bosch som et kjempekoselig sted som er stille og rolig med en veldig hyggelig havn med trivelige restauranter. 

Inkludert i reiseforslaget:

Fly Oslo - Menorca t/r, 7 netter på 4 - stjerners Zafiro Menorca i Cala'n Bosch, busstransport t/r flyplass - hotell. Leilighetshotellet ligger 900 m fra stranden. Det er fint med flotte uteområder for barn. Fasiliteter og tjenester ved leilighetshotellet, Zafiro Menorca, inkluderer 24-timers resepsjon, bar, restaurant, svømmebasseng, barnebasseng, lekeplass, aktivitetsprogram for barn og voksne, badstu, boblebad og massasje, hage, internett og solterrasse. Leilighetene er utstyrt med bad/dusj, hårtørker, telefon, satellitt TV, safe (ekstra kostnad), luftkondisjonering og balkong eller terrasse. 

Vårt priseksempel gjelder reise 3. - 10. august.  

Fra 32.500,-

  • Pris for 2 voksne og 2 barn under 12 år som reiser sammen
  • Fly Oslo - Menorca t/r med Norwegian direktefly, bagasje inkludert
  • 7 netter i leilighet med 1 soverom, ingen måltider inkl. (Sembo)
  • Alle kjente skatter og avgifter

Andre priser fra andre avreiseflyplasser. Tillegg for ekstra netter og singelrom. Det er flere hotellalternativer tilgjengelige. 

Forslaget har begrenset antall plasser, og spesielle betingelser gjelder.
Forbehold om prisendringer da prisene endres hyppig, og kan variere fra dag til dag og time til time.

Passer ikke tidspunktet eller ønsker du å utforske flere muligheter? Ta kontakt, så hjelper vi deg!

Lukk »

Søk reise