Skip to main content

Menorca, frodig og rolig med flotte strender | Bennett Ferie

badevik-menorca
badevann-menorca
kveldssteming-menorca
restauranter-menorca
brygge-strand-menorca-sydentur
strand-klipper-menorca
tursti-strand-menorca

Menorca er frodig øy, en spansk badeperle med masse sjarme. Få en deilig, og avslappende ferie på Mallorcas rolige "lillesøster." Vi kan sette sammen turen for deg eller finne en chartertur som passer - vi sammenligner tilbudene og finner den beste prisen og reisen som passer deg. 

På Menorca finner du vakker natur, flotte strender og koselige byer. Menorca har ikke så mange turister som naboøyene Mallorca og Ibiza, og er derfor litt roligere. Øya er ett naturreservat og det er derfor regler for hvor mye som kan bygges og dermed begrenses det hvor mye turismen kan ekspandere. I de mest populære byene rundt hovedstaden Mahón og havnebyen Cituadela er det fortsatt det lokale hverdagslivet som dominerer, noe som gjør Menorca perfekt for deg som vil ha en litt mer mer genuin ferieopplevelse. Menorca anbefales for både barnefamilier og par, men ikke for deg som er ute etter "party" med vennegjengen. Sommersesongen her varer fra mai til september med behagelige temperaturer i luften og havet.

Liker du å bade er Menorca riktig feriestedet for deg. Menorca har 120 små badeviker med fine sandstrender og klart vann som er perfekt for svømmeturer og snorkling. Det finnes også mange større strender.

Vil du finne på noe annet enn å ligge på stranden en dag anbefaler vi at du leier en bil og oppdager øya. Utforsk de mange badevikene, besøk den sjarmerende fiskelandsbyen Fornells eller de litt større stedene Ciutadella og Mahón. Ciutadella er den gamle hovedstaden og har en fin gammel bydel, og hovedstaden Mahón har utrolig vakker beliggenhet med den nest største dypvannshavnen i verden (Pearl Harbour på Hawaii er størst). Du kan også kjøre til toppen av øyas høyeste “fjell”, El Toro, 357 meter over havet og få med deg den fantastiske utsikten. Vil du være litt aktiv så er det gode muligheter for det. Velg mellom alle mulige vannsporter som dykking, seiling og vindsurfing, eller så kan du ri, klatre, kjøre mountainbike eller padle havkajakk. Dykkeforholdene er også veldig bra med god sikt, og flere spennende grotter å dykke i på nord og sydsiden av øya.

Inkludert i reiseforslaget:

Charter med TUI: fly Oslo - Menorca t/r, 7 netter på 4 - stjerners Zafiro Menorca i Cala'n Bosch, busstransport t/r flyplass - hotell. Familiehotell med sjørøverskip og grøntområder. Zafiro Menorca blir lett en favoritt hos barna. Det hyggelige personalet, den internasjonale barneklubben og sjørøverskipet med små sklier i tropiske omgivelser gjør det lett å trives. Forhåndsbestill prisgunstig all inclusive hjemmefra. Zafiro Menorca ligger i utkanten av Cala'n Bosch i gåavstand til stranden. Det store hotellområdet er oppdelt i to deler med en liten bilvei i mellom. Det finnes flere lekeplasser og store bassengområder der hotellets aktivitetsteam står for aktivitetene.

Vårt priseksempel gjelder reise 9. - 16. juli.  

Fra 36.895,-

  • Pris for 2 voksne og 2 barn under 12 år som reiser sammen
  • Fly Oslo - Menorca t/r
    • Mat på flyet
    • Bagasje inkl. 
  • 7 netter i premium 2-romsleilighet med balkong el. markterrasse, ingen måltider inkl. 
  • Alle kjente skatter og avgifter

Andre priser fra andre avreiseflyplasser. Tillegg for ekstra netter og singelrom. Det er flere hotellalternativer tilgjengelige. 

Forslaget har begrenset antall plasser, og spesielle betingelser gjelder. Forbehold om prisendringer da prisene endres hyppig, og kan variere fra dag til dag og time til time. Pris pr. 23. mars, inkl. ev. kampanjerabatt. Teknisk arrangør: TUI

Passer ikke tidspunktet eller ønsker du å utforske flere muligheter? Ta kontakt, så hjelper vi deg!

Trivelig restaurant på Menorca. Foto: TUI

En av mange flotte strender på Menorca. Foto: TUI

Zafira Menorca, Calan Bosch. Foto: TUI

Lukk »

Søk reise