Skip to main content

Familiemoro i Danmark | Bestill reisen hos Bennett Ferie

sjiraff-givskud-zoo
basseng-lalandia-billund
berg_og_dal_bane_farup-sommerland
kamel-foring-givskud-zoo
loveparken-love-safari-givskud-zoo
nyhavn-miniland-legoland-legoklosser
tommerrenna-legoland-billund
strand-familie-jylland

Har du noen fridager og har lyst til å finne på noe med familien? Danmark har mye å tilby hele året, og på ett av de mange feriesenterne kan man få gode priser og aktivitetsfylte ferier i f.eks. skolens høstferie! 

Dra f.eks. til Danmark og Jylland og opplev fantastiske Legoland (åpent til 3/11, men stenger noen dager midt i uken i september/oktober, så bør sjekkes opp) eller flotte Givskud Zoo (Også kalt Løveparken, åpen til 27/10 dog med noen stengte dager innimellom) sammen. På Jylland finnes noe for hele familien. 

Priseksempel på opphold på feriesenter i Danmark, avreise 29. september:  

Bo 3 netter på 4 - stjerners Skallerup Seaside Resort på Nord Jylland, en herlig ferieby for hele familien. Rett ved stranden og med et fantastisk tropisk badeland og spa, høy boligstandard og stort aktivitetstilbud. Vårt priseksempel gjelder opphold i uke 40, fra 29/9 - 2/10. 

Fra 3.910,-

  • Samlet pris når 2 voksne og 2 barn bor sammen
  • 3 netter i Klassisk feriehus A4 med 2 soverom, ingen måltider
  • Vi hjelper deg gjerne med bestilling av ev. fergebilletter, fly- eller leiebil. 

Begrenset antall plasser. Spesielle betingelser gjelder. Priser på reiser endres hyppig, og kan variere fra dag til dag. Forbehold om ev. trykkfeil og prisendringer. Tekn. arr. Sembo.

Vi har mange andre turer, reiser og reisemål enn de reiseforslagene du finner på bennettferie.no. Ta kontakt så finner vi reisen du vil ha.  

Lukk »

Søk reise