Skip to main content

Dubai og Seychellene i julen

Seychelles Northolme Hotel.
Anse Lazio, Seychellene. Foto: STB
Seychellene, et paradis for havfiske. Foto: STB
Grand Anse, Seychellene. Foto: STB
Solnedgang på vakker strand, Seychellene. Foto: STB
Dubai Beach
Dubai Creek
Dubai Ørken
Dubai Downtown
Krydder
Middag på Seychelles Northolme Hotel.
Seychelles Northolme Hotel.

Seychellene og Dubai i julen! Kombiner sol og bad på noen av verdens vakreste strender med spektakulær og spennende storby og den arabiske kulturen.

Seychellene byr på unik og rå skjønnhet ulik alle andre badedestinasjoner. Etter noe avslappende dager på stranden fortsetter du videre til Dubai, en av verdens mest fascinerende byer som byr på shopping og mat i verdensklasse.

Seychellene: Først og fremst er Seychellene virkelig unikt og eksotisk og ikke berørt av masseturisme. Her kan man vandre på en av de mange strendene helt for seg selv. Et annet stort pluss er behagelig klima året rundt og liten tidsforskjell. Seychellene har fantastisk natur; grønt, frodig, regnskogaktig og kupert med flotte turmuligheter i fjellene og ikke minst noen av verdens vakreste strender. Seychellene er også et av verdens beste steder for havfiske. Maten er nydelig, en blanding av kreolsk, fransk, arabisk og indisk. Mye gode curry’ier og fiskeretter.

Dubai: En spennende og annerledes destinasjon som har mye å tilby - spektakulær storby, lange flotte strender og "solgaranti". Dubai er et paradis for shopping og byen har en spennende blanding av gamle tradisjoner og det nyeste, høyeste, største og mest moderne. Det berømte seilformede 7-stjernershotellet Burj Al Arab, verden høyeste bygg, 829 m høyer Burj Khalifa og verdens største shoppingsenter Mall of Dubai kan ta pusten fra noen og enhver. Vil du ha en pause fra alt det nye, flotte og glitrende, kan du ta turen til Bastakiya Persian quarter for en litt mer autentisk opplevelse. I tillegg kan Dubai friste med flotte spektakulære fornøyelsesparker og en rekke spennende aktivitetstilbud. 

Inkludert i reiseforslaget:  

Fly Oslo - Seychellene - Dubai - Oslo med Emirates, 6 netter på 4+ - stjerners Hilton Northolme Resort & Spa på Seychellene og 2 netter på 5 - stjerners Oberoi Hotel i Dubai, 1 utflukt i Dubai.  Reiseforslaget gjelder reise 19. - 29. desember. 

FRA 29.970,-

  • Pr. person når 2 reiser sammen og deler rom
  • Fly Oslo - Seychellene - Dubai - Oslo med Emirates i økonomiklasse, 30 kg bagasje inkl.
  • Transport flyplass - hotell t/r (velkomst på flyplass)
  • 6 netter på Hilton Northolme Resort & Spa, King Hillside Villa, ingen måltider (20. - 26.12)
  • 2 netter på Oberoi Hotel, deluxe dobbeltrom med frokost (27. - 29.12)
  • Halvdags ørkensafari med BBQ middag i Dubai (engelsktalende sjåfør/guide)

    Andre priser fra andre avreiseflyplasser. Tillegg for ekstra netter og singelrom. Det er flere hotellalternativer tilgjengelige.  

Forslaget har begrenset antall plasser, og spesielle betingelser gjelder.
Forbehold om prisendringer da prisene endres hyppig, og kan variere fra dag til dag og time til time.

Passer ikke tidspunktet eller ønsker du å utforske flere muligheter? Afrika - ekspert Stella fra Bennett Ferie i Asker har satt sammen dette flotte reiseforslaget, ta kontakt for mer informasjon, tips, råd og bestilling. Telefon 66 76 14 60 eller e-post stella.sjoeberg@hrgworldwide.com

Lukk »

Søk reise