Skip to main content

Disneyland Paris og Paris i kombinasjon | Sommerferie

storbyferie-paris-disneyland

Reis til både Disneyland© Paris og sentrum av Paris på en og samme ferie - først morsomme, hektiske og spennende dager i den flotte fornøyelsesparken før dere inntar storbyen Paris med alt den har å tilby!


Reiseforslag og priseksempel | Disneyland© Paris og Paris i kombinasjon, avreise i sommerferien, 12. - 17. juli: 

Fly Oslo - Paris t/r, 3 netter på 3 - stjerners Campanile Val de France (ex. Kyriad Disneyland Resort Paris) og 2 netter på 4 - stjerners B Montmartre i Paris sentrum. 

Campanile Val de France (ex. Kyriad Disneyland Resort Paris): beliggende 10 minutter fra Disneyland® Paris, gratis buss fra hotellet til Disneyland® Paris. 

B Montmartre: Dette hotellet har 4 stjerner og ligger i nærheten av Triumfbuen og Louvre. Hotellet er meget godt likt på Tripadvisor, har karakteren 4,5 av 5 mulige. 

Fra 5.995,-

  • Pr. person når 2 voksne og 1 barn (2 - 11 år) reiser sammen
  • Fly Oslo – Paris t/r (DY/TM), bagasje inkl. 
  • 3 netter i familierom på Campanile Val de France, frokost inkl. (SH-nonref)
  • 2 netter i tresengsrom på B Montmartre, frokost inkl. (SH-nonref)
  • Alle kjente skatter og avgifter 

Tillegg fra andre avreiseflyplasser, tillegg for ekstra netter. Tillegg for transport Disneyland Paris - Paris. Vi tilbyr også transfer flyplass – hotell t/r og inngangsbilletter til parken samt diverse utflukter i Paris.

Forslaget har begrenset antall plasser, og spesielle betingelser gjelder. Forbehold om prisendringer da prisene endres hyppig, og kan variere fra dag til dag. 

Passer ikke tidspunktet eller ønsker du å utforske flere muligheter? Ta kontakt - vi hjelper deg!

"Reisebrev" fra kunde

I Disneyland® Paris kan både store og små ha morsomme og innholdsrike dager, med heftige "rides", møte med Disney® figurene og morsomme parader. I Walt Disney Studios® Park kan du få en drømmedag i filmens verden; se hvordan filmer lages, se show og opplev spennende attraksjoner!

Vi har hatt en kunde som har vært på reisen som vi beskriver ovenfor, og hun har gitt følgende tilbakemelding: 

"Vi hadde en helt fantastisk flott tur!! 3 dager i Disneyland var akkurat passe, og jeg må si at jeg forstår at billettprisen er såpass høy som den er: Det er jo utrolig flott der, og fantastiske show, parader og attraksjoner.

Kyriad Hotel var helt ok, og svært praktisk med den shuttlebussen som gikk til og fra kontinuerlig. Flott at man kan ha bagasjen trygt oppbevart på hotellet etter utsjekk. Serviceminded personell, og god frokost. Hyggelig med dyrene:-)

Vi tok toget fra Disneyland til Paris da vi skulle fortsette ferien der. Fungerte også bra og veldig billig.

B Montmartre var en drøm av et hotell!! Fra det litt hektiske Kyriad med barn og voksne med Mikke Mus-ører og Pluto-luer, var det som en oase i forhold. Flotte rom, deilig frokost, sentralt (kort vei til Metro), og tipp topp service. Skal jeg til Paris igjen blir det booking der:-) 

Så igjen, tusen takk for alle anbefalinger og hjelp i forkant av turen!"

Lukk »

Søk reise