x
No items found.
Cruise

Høstcruise til Spania og Portugal | Anthem of the Seas

Cruise med flotte Anthem of the Seas fra Southampton til herlige destinasjoner i Spania og Portugal, avreise 2. oktober. Bestill hos Bennett Ferie Asker.

Cruise med Royal Caribbean's Anthem of the Seas fra Southampton til byer i Spania og Portugal, avreise 2. oktober 2024. Et herlig cruise til "litt annerledes" destinasjoner; cruiset besøker Vigo, Lisboa, Bilbao og La Coruña. I tillegg har du 3 dager til sjøs, hvor du virkelig kan nyte alt dette flotte skipet har å by på. Bestill cruiset hos Bennett Ferie Asker.

Priseksempel | Cruise med Anthem of the Seas fra Southampton, reise i høstferien uke 40 - 41, 2. - 10. oktober 2024:


Fly Oslo - London t/r, tog London - Southampton t/r, 8 netters cruise med Anthem of the Seas til Portugal og Spania.


Cruisets reiserute, 2. oktober:
Southampton, England - til sjøs - Vigo, Spania - Lisboa, Portugal - til sjøs - Bilbao, Spania - La Coruna, Spania - til sjøs - Southampton, London


Fra 18.515,- pr. voksen i innvendig lugar
Fra 21.020,-
pr. voksen i utvendig lugar
Fra 22.965,- pr. voksen i balkonglugar med havutsikt


Prisene inkluderer:
 • Pris pr. person når 2 voksne deler lugar
 • Fly Oslo - London t/r med SAS (KO), bagasje inkl.
 • Togreise, first class, London Kings Cross - Southampton t/r
 • 8 netters cruise i valgte type lugar
  • Helpensjon om bord
  • Underholdning og de fleste aktiviteter om bord
  • Tips til lugar- og restaurantpersonell
 • Alle kjente skatter og avgifter

Tillegg for ekstra overnattinger (vi anbefaler at du utvider ferien med et par netter i London), bedre lugartype og singel lugar. Tillegg for DeLuxe drikkepakke, 5.835,-. Tillegg for Refreshment drikkepakke, 2.330,-. Eventuelle rabatter er trukket fra i priseksemplene ovenfor.


Forslaget har begrenset antall plasser, og spesielle betingelser gjelder. Forbehold om prisendringer da prisene endres hyppig, og kan variere fra dag til dag.


Frister det med et høstcruise til Spania og Portugal med Anthem of the Seas? Kontakt Bennett Ferie Asker for et uforpliktende tilbud. Telefon: 66 76 14 60. E-post:
ferie.asker@bennettnorway.no

Anthem of the Seas

Anthem of the Seas er et "originalt" Quantum-klasse skip fra 2015. Om bord er det 15 spisesteder, hvorav 8 er inkludert, som f.eks. hovedrestauranten og Windjammer Buffet, Sorrento's Pizza og Cafe Promenade (perfekt for å plukke med seg noe snacks på lugaren om kvelden.). Du kan se Broadway showet We will Rock you og flere andre show og live-musikk. Om kvelden kan du nyte diverse show og live-musikk, eller kanskje er det karaoke som står på programmet? I det hele tatt er det mye og finne på om bord, både på dagen og om kvelden; underholdnings- og aktivitetstilbudet er stort.


På dette cruiset er det 3 sjødager, slik at du får tid til å nye alle de fantastiske fasilitetene om bord. Vi anbefaler at du utvider ferien med noen dager i England, og hjelper deg selvsagt med bestilling av hotell og ev. leiebil.


Vigo

Første stopp på cruiset er den Spanske byen Vigo, en vakker by i den nordvestlige delen av landet, i regionen Galicia. Vigo er kjent for sin fantastiske beliggenhet ved Atlanterhavet og sine vakre strender. En av de mest populære attraksjonene i Vigo er Ciesøyene, en del av Atlanterhavsnasjonalparken. Disse øyene har noen av de mest uberørte og vakre strendene i hele Spania og er verdt et besøk.

Byen er også kjent for sin gode sjømat. Du kan også velge å utforske Vigos historiske sentrum, Casco Vello. Her finner du sjarmerende smug, gamle kirker og vakre bygninger.

Rodas Beach, på Cies-øyene utenfor Vigo. Foto: AdobeStock
Rodas Beach, på Cies-øyene utenfor Vigo. Foto: AdobeStock
Lisboa

Andre stopp på dette cruiset er i Lisboa, Portugals hovedstad. Lisboa ligger ved elven Tejo og er kjent for sin vakre arkitektur, historiske severdigheter og livlige atmosfære. Vi anbefaler at du får med deg det sjarmerende nabolaget Alfama, med sine smale gater og fargerike hus. Ta også gjerne en tur med den karakteristiske gule trikken.


Lisboa er også kjent for sin deilige mat og vin; prøv tradisjonelle retter som bacalao og pastéis de nata (eggekremterter), og et glass med portvin.

En av Lisboas gule trikker. Foto: Fotolia
En av Lisboas gule trikker. Foto: Fotolia
Bilbao

Etter en dag til sjøs går turen til Bilbao. Bilbao ligger i Baskerland og er kjent for sin unike blanding av moderne arkitektur og rike kultur. En av de mest ikoniske attraksjonene er Guggenheim-museet; et museum like kjent for sin arkitektur som den imponerende samlingen av moderne og samtidskunst. I tillegg til Guggenheim-museet bør du besøke Casco Viejo, gamlebyen i Bilbao. Der kan du vandre gjennom smale brosteinsgater, besøke tradisjonelle tapasbarer og oppleve den autentiske atmosfæren i området.

Guggenheim, Bilbao. Foto: Pixabay
La Coruña

Neste stopp er La Coruña, en vakker by ved Atlanterhavet i regionen Galicia. Enten du er interessert i historie, kunst, natur eller bare ønsker å slappe av på vakre strender, har La Coruña noe å by på for deg. Fra La Coruña kan du også reise på utflukt til f.eks. Santiago de Compostelo eller den historiske byen Lugo.

La Coruña, Galicia. Foto: AdobeStock

Høstcruise til Spania og Portugal

Send forespørsel

Fyll ut skjemaet under, så kontakter vi deg fortløpende.

Tusen takk for at du er interessert i
Høstcruise til Spania og Portugal
Vi er på saken! 
Oops! Something went wrong while submitting the form.
No items found.