Sol & Bad

Langtidsferie - 3 uker i Tunisia | Bestill hos Bennett Ferie

Reis med Elite Travel på langtidsferie til Hammamet i Tunisia, 3 ukers opphold med avgang fra Oslo 11. november.

Reis med Elite Travel på en litt lengre ferie til Hammamet i Tunisia, 3 ukers opphold med avgang fra Oslo 11. november. Norsk reiseleder er med på reisen. Tunisia er et land med vakre strender, spennende historie og behagelig klima. Hotellet man bor på, Bel Azur Hammamet, har romslige rom og fantastiske spa-fasiliteter. I nærheten av hotellet finnes golfbaner av høy kvalitet og flere byer med historisk sus. Bestill reisen hos reisebyrået Bennett Ferie - samme pris for deg, en liten provisjon til oss.


Hammamet med sine vakre strender og eksotiske markeder gjør det til et utmerket sted for å slappe av og roe ned. Ta en spasertur langs bymuren og i medinaen, som særpreges av smale gater og hvite bygninger. En medina er en bydel med tett murbebyggelse, som forekommer i flere nordafrikanske land, som regel bygget under den muslimske ekspansjonen på 800-tallet. Få et innblikk i Hammamets historie på Musée du Folklore og sett av tid til å beundre den middelalderske kasbahen. Det er lett å komme seg rundt i Hammamet til fots, da de mest interessante attraksjonene befinner seg ved stranden og rundt medinaen. Hammamet er kun et-par kilometer fra hotellet. Det finnes en rekke andre spennende steder å besøke i nærheten av Hammamet, som f.eks. Sousse og Port El Kantaoui.


Priseksempel | 3 ukers reise til Tunisia:

Fly Oslo - Tunis t/r, 3 ukers opphold på 4 - stjerners Bel Azur Hammamet. Avreise 11. november (20 netter) fra Oslo.


Fra 17.690,-


Prisen inkluderer:

  • Fly Oslo el. Stavanger–Tunis t/r
  • Flyskatter
  • Transport flyplass–hotell t/r
  • Innsjekket bagasje på flyet
  • 20 netter på førsteklasses hotell på Bel Azur Hammamet
  • Daglig frokost og middag (halvpensjon)
  • Bli-kjent-utflukt med Elite Travels reiseleder i nærområdet
  • Halvdagsutflukt til de nærliggende byene Sousse og Port El Kantaoui
  • Norsk reiseleder fra Elite Travel


Oppgitte priser er fra priser. Tillegg for havutsikt, måltider utover de som er nevnt over, valgfrie utflukter og forsikringer.


Forslaget har begrenset antall plasser, og spesielle betingelser gjelder. Forbehold om prisendringer da prisene endres hyppig, og kan variere fra dag til dag. Teknisk arrangør: Elite Travel


Frister det med en langtidsferie i Tunisia? Ta kontakt for et uforpliktende tilbud!


Langtidsferie i Tunisia

Sousse - ca 10 mil fra hotellet ligger Sousse. Besøker du Sousse bør du få med deg Medinaen, en usedvanlig godt bevart gammel bydel, som ble verdensarvområde i 1988. Byen var del av et forsvarssystem langs middelshavskysten, og har fortsatt intakt en kasbah og en flott stormoske.

Port El Kantaoui - ligger ca 10 km nord for Sousse. Turistbyen Port El Kantaoui byr på elegante boutiquer, golfbaner og strandrestauranter. Aktivitetene surrer rundt marinaen der Middelhavets overklasse fortøyer seilbåtene sine. Brosteinsgater og maurisk-andalusisk arkitektur sørger for et nordafrikansk preg i et turistvennlig miljø.


Tunis - Tunis er hovedstaden og med sine 2.7 millioner innbyggere den største byen i Tunisia. Den viktigste turistattraksjonen er Medinaen, som siden 1979 har stått på Unesco's verdensarvliste. Medinaen ble bygget i århundrene 1200 – 1600. Da var Tunis den største og rikeste by i den arabiske verden. Medinaen er en fascinerende labyrint rundt Grand Mosque og har hundrevis av bygninger. Kjøretur med buss fra Hammamet er en time.


Kartago -
Kartago ligger like utenfor Tunis by. Den ble grunnlagt cirka 800 år f.kr av fønikere. Kartago ble senere ødelagt av romerne, som bygget en ny romersk by på stedet. Den ble et økonomisk og kulturelt sentrum i Afrika, inntil byen ble ødelagt av araberne. I dag finnes det ruiner fra det romerske amfiteater, romerske bad og noen villaer. Karthago's beliggenhet er fantastisk og vel verdt et besøk.

Sidi Bou Said - i åsen over Karthagos ruiner ligger en liten hvit og blå by, med kjente brosteinsgater, som heter Sidi Bou Said. Den er så vakker at den kan minne litt om Santorini. Byen ligger på en odde med utsikt over Middelhavet og byr på utendørskaféer, tunisiske spisesteder og små kunstgallerier.


Golf -
kun noen få kilomer fra hotellet finnes to fremragende golfbaner. Yasmine Golf Course er en 18-hulls golfbane som passer fint for alle nivåer. Naboklubben Golf Citrus har noen av Tunisia's beste golf-fasilitetet med sine to 18-hullsbaner og en 9-hullsbane. Golf Citrus er et internasjonal golfkonsept som er skapt rundt syv innsjøer i et stort område med oliventrær og skog. Et eldorado for de som liker å spille golf.

Elite Travels norske reiseleder er godt kjent i området og vil bo på hotellet under hele oppholdet. En av de første dagene blir det arrangert en bli-kjent utflukt i nærområdet. Reiselederen er behjelpelig med små og store spørsmål, og har faste trefftider.


Bel Azur, Hammamet

Hotel Bel Azur er et førsteklasses hotell i Hammametbukten ved Middelhavet, på den østlige siden av Tunisia. En kort kjøretur fra hotellet ligger byen Hammamet med sin trivelige atmosfære, eksotiske markeder og kilometerlange vakre strender. Hotellet har 376 hotellrom og bungalows fordelt på flere bygninger. Hotellet har døgnåpen resepsjon, tre svømmebasseng, tre tennisbaner, restaurant, barer, spa og gratis WIFI i alle rom og fellesarealer. Hotellet har en egen privat sandstrand, samt en stor og frodig hage med eksotiske bouganvilla og jasminer. Ved stranden finnes to store svømmebasseng, en strandbar, solterrasse og solsenger med parasoller. Det er sykkelutleie i nærheten.


Inne på hotellet finnes restauranten "Le Gourmet" hvor halvpensjonen blir servert. I lobby finnes en populær bar som både byr på snacks og drikke, samt levende musikk med jevne mellomrom. Hotellet har også et oppvarmet innendørs svømmebasseng med ferskvann. Hotellet tilbyr frisør, renseri, room service, biljard, bordtennis og minibank inne på hotellet. Det er heis inne i hovedbygningen. Mulighet for å leie bil og gode parkeringsmuligheter på hotellet. I nær tilknytning til hotellet finnes et fantastisk spasenter som er populært blant hotellets gjester med et godt utvalg behandlinger, badstue og tyrkisk bad / hammam. Det er mulig å forhåndsbestille spapakker til meget fordelaktige priser.


VIKTIG INFORMASJON -
Elites langtidsferier er ikke tilrettelagt for bevegelseshemmede. Elites bosteder har trapper og på utfluktene er en del av opplegget at man går til fots i vanlig tempo. Videre må alle deltakere kunne håndtere sin egen bagasje da det ikke kan forventes at reiseleder skal bistå med dette.

Bel Azur Hammamet har flotte bassenger og beliggenhet på stranden.

Bennett Ferie Logo
Langtidsferie i Tunisia med reiseleder

Ta kontakt for bestilling. Denne reisen kan bestilles hos:

Til toppen
No items found.