Sol & Bad

Våre favoritthotell i Tyrkia | Bestill hos Bennett Ferie

Tyrkia byr på billig og eksotisk shopping, late stranddager, natteliv, god mat og orientalsk atmosfære. Vi i Bennett Ferie har spesialpriser på noen meget gode, kvalitetssikrede hoteller - kontakt oss for tilbud og bestilling.

Reise til Tyrkia, landet som har alt som skal til for en vellykket ferie. Ikke minst får du god valuta for pengene. Tyrkia byr på billig og eksotisk shopping, late stranddager, natteliv, god mat og orientalsk atmosfære. Vi i Bennett Ferie har spesialpriser på noen meget gode, kvalitetssikrede hoteller - kontakt oss for tilbud og bestilling.  


Det ene av våre favoritthoteller, Miracle Resort Hotel, ligger i Antalya. Antalya er en fargerik og elegant badeby og regnes som hovedstaden på den tyrkiske rivieraen. I Antalya kan du rusle rundt i de trange, men fotgjengervennlige smugene i den velbevarte gamlebyen Kaleici, handle i basarene eller shoppe i butikkene langs gatene. Den antikke, romerske havnen er blant Middelhavets vakreste. Miracle Resort Hotel ligger ved den populære og flotte sandstranden Lara Beach.


De to andre hotellene, Gloria Sports Arena og Gloria Verde Resort & Spa, ligger i Belek. Belek ligger på sørkysten av Tyrkia, ca 4 mil fra Antalya og byr på en 12 km lang sandstrand og er et mekka for golfspillere (14 golfbaner!!). I tillegg til golfspillere trives både par og barnefamilier ved den flotte stranden og i Beleks lille sentrum. Belek er også et godt utgangspunkt for utflukter til f.eks. Perge, Aspendos, Side og Antalya.


Priseeksempler | Flotte 5 - stjerners hoteller i Tyrkia med all inklusive inkludert:


Miracle Resort Hotel, Antalya, 5 - stjerner:  

Fra 67 Euro, pr. person pr. natt i dobbeltrom med all inklusive inkludert


Gloria Verde Resort & Spa, Belek, 5 - stjerner:

Fra 97 Euro, pr. person pr. natt i dobbeltrom med all inklusive inkludert


Gloria Sports Arena, Belek, 5 - stjerner:

Fra 120 Euro, pr. person pr. natt i dobbeltrom med all inklusive inkludert


Fleksible avbestillingsregler. Tillegg for fly t/r og ekstra netter. Obligatorisk resort fee kan tilkomme. Flere romtyper tilgjengelig. Vi hjelper deg gjerne med bestilling av fly, leiebil eller flyplass transfer.


Forslaget har begrenset antall plasser, og spesielle betingelser gjelder. Forbehold om prisendringer da prisene endres hyppig, og kan variere fra dag til dag basert på EUR valutakurs.


Høres det fristende ut med en reise til Tyrkia? Ta kontakt for et uforpliktende tilbud. Ta gjerne direkte kontakt med konsulentene hos Bennett Ferie Asker, på telefon 66 76 14 60 eller e- post
ferie.asker@bennettnorway.no


Miracle Resort Hotel, Antalya

Dette flotte 5 - stjerners hotellet, som har karakteren 4.5 av 5 mulige på Tripadvisor, ligger ved den flotte, lange sandstranden Lara Beach, 11 km fra sentrum av Antalya. Hotellet har en fantastisk beliggenhet med flott utsikt over Middelhavet, store grøntområder, flere bassenger og et variert underholdnings- og aktivitetstilbud. Hotellet tilbyr forskjellige romtyper, blant annet store, romslige rom egnet for familier og passer dermed perfekt for familieferien. Med sine mange aktivitets- og treningsfasiliteter er hotellet også egnet for idrettslag som vil på treningsleir.  


Hotellet har utendørs svømmebasseng med barnedel og vannsklier, innendørsbasseng, tyrkiske bad, finske bad, badstu, massasje, jacuzzi, fitnessenter, helsesenter, skjønnhetssalong, gym, lekeplass, miniklubb, TV-rom, tennisbane, bordtennis, biljard, minigolf, volleyball, strandvolley, basket, snackbar, kafeteria, restauranter, barer etc. Hotellrommene har bad med dusj, minibar, telefon, safe, satelitt-TV og air-condition.


Gloria Verde Resort & Spa, Belek
5 - stjerners Gloria Verde Resort & Spa har toppkarakter, 5 av 5, på Tripadvisor. Hotellet ligger ved stranden, 400 meter fra nærmeste golfbane og 4 km fra Belek sentrum. Denne fantastiske all-inklusive resorten passer perfekt til familieferien, men også for jobbreisende (kurs, konferanse) og laget som skal på treningsleir. Hotellet har et deilig spa, ferskvanns basseng og en nydelig strand med et unikt dyreliv i sjøen. Nyt late dager på stranden med god mat og drikke, spill golf på en av de mange golfbanene i nærheten, eller benytt deg av de mange aktivitets- og underholdningsmulighetene på hotellet.

Hotellet byr blant annet på utendørs og innendørs svømmebasseng, barnebasseng, vannsklier, tennisbane, mini fotballbane, vannsport, yoga, bueskyting, bowling, spillehall, treningssenter, spa-behandlinger (ekstra kostnad), flere restauranter og barer, heis, parkering, wifi og 24-timers resepsjon. Rommene har luftkondisjonering, TV, telefon, safe, mini-bar, baderom og hårtørker.


Gloria Sports Arena, Belek
5 - stjerners Gloria Sports Arena har også toppkarakter, 5 av 5 mulige, på Tripadvisor og er først og fremst et hotell skreddersydd for profesjonelle idrettsutøvere, lag og klubber av forskjellige idretter. I tillegg til gode hotell og restaurantfasiliteter byr hotellet på fantastiske idrettsanlegg og fasiliteter for sportsmedisin og testing. Her har du alt av utendørs og innendørs idrett samt vannidrett. Dette er det største sportsanlegget i Tyrkia og det beste man finner i Europa.

Av utendørs idretter byr hotellet blant annet på tennisbane, fotballbane, strandvolleyballbane, klatrevegg, landhockeybane og en friidrettsstadion for løp-, kast-og hoppøvelser. Innendørs har hotellet fasiliteter for kampsport, vekttrening, treningssenter, spinning, hall for eks. badminton, håndball og basketball. I tillegg kommer både innendørs- og utendørs basseng med olympiske mål samt fasiliteter for stuping. Rommene har aircondition, minibar, tv, møblerte balkonger, wifi, privat bad med badekar eller dusj, kostnadsfrie toalettartikler og hårføner.

Bennett Ferie Logo
Våre favoritthotell i Tyrkia

Ta kontakt for bestilling. Denne reisen kan bestilles hos:

Til toppen
No items found.