x
No items found.
Norgesferie

Golfpakke på Losby Gods | Bestill hos Bennett Ferie

Tilbring en natt eller flere på ærverdige Losby Gods og spill golf på flotte Losby Golfklubb. Sov ut i et av de behagelige værelsene, og start dagen med en deilig herregårdsfrokost i restauranten med utsikt mot golfbanen.

Tilbring en natt eller flere på Losby Gods, med golfspill og god mat i historiske omgivelser! Bestill hos Bennett Ferie.

Losby Gods er drømmearenaen for alle som elsker golf. Her møter du den optimale 18-hulls banen, vakker natur og klassisk luksus i historiske omgivelser; det fullendte møtet mellom ytre harmoni og indre konsentrasjon. Golfbanen er designet av den kjente svenske designeren Peter Nordwall, og holder høy internasjonal standard. Den ligger omkranset av stille skog og fredelige enger. På Losby er det enkelt å finne roen, konsentrasjonen og lade batteriene.


Tilbring en natt på godset, og bruk god tid på å bli kjent med golfbanen. Sov ut i et av de behagelige værelsene, og start dagen med en deilig herregårdsfrokost i restauranten med utsikt mot golfbanen. Tilbring hele dagen med å slå golfballer, eller kombiner golfspillet med andre aktiviteter og naturopplevelser.


NB! HCP krav for gjester på 18-hulls banen er 36. Hvis noen skulle ønske å spille på 9-hulls banen er HCP kravet der 54. 


Inkludert i golfpakken på Losby Gods:


En overnatting på Losby Gods, halvpensjon og greenfee.


Fra 2.265,-


Prisen inkluderer:
  • Pris pr. person pr. natt når 2 reiser sammen og deler rom
  • En overnatting i standardrom med herregaardsfrokost (alle dager untatt søndag - mandag)
  • Greenfeebillett for spill på Losby Golfklubbs 18-hulls bane
  • Kjøkkensjefens 3-retters middag


Pakken gjelder for opphold i perioden 15. mai til 29. september. Enkeltromstillegg fra 945,-. Tillegg for deluxerom er 200,- pr. person, tillegg for suite er 1.250,- pr. person. Vi hjelper gjerne om du trenger flybilletter for å komme deg til Losby Gods på Lørenskog.


Begrenset antall plasser. Spesielle betingelser gjelder. Forbehold om ev. trykkfeil og prisendringer.


Kontakt oss for spørsmål og bestilling av Golfpakke på Losby Gods!


Losby Gods

En landevei slynger seg gjennom et vakkert landskap av åker og skog. Midt i naturen, i brytningen mellom landlig fortryllelse og de dype skogers mystikk, åpenbarer Losby Gods seg, bare 20 minutters reise fra Oslo sentrum og kun 10 minutter fra Lillestrøm.


På midten av 1800-tallet var det Meyer familien, med Jacob Meyer i spissen som eide Losby. Han bestemte seg for å oppføre et jaktslott på eiendommen hvor de kunne invitere til rekreasjon og representasjon for hovedstadens elite. Hit reiste både kongelige og kondisjonerte for å jakte og selskapene på godset var viden kjent. Losby ble omtalt som et sted der gjester ble møtt med overveldende gjestfrihet. Denne tradisjonen ivaretas og videreføres i dag.


Losby frister med en av Norges flotteste golfanlegg rett utenfor døren, de to flotte golfbanene Østmork og Vestmork.


I tillegg til golfbanene er det et bredt spekter av aktiviteter både innendørs og utendørs; Europas største Trackman simulatorsenter og den fantastiske naturen i Østmarka vegg i vegg, med flotte turmuligheter året rundt. Ved Mønevann kan du leie kano, eller legge deg på et svaberg og bare nyte de varme solstrålene mot huden. Lån en sykkel i resepsjonen og utforsk alle de historiske stedene som ligger i nærheten, som gamle gårder, husmannsplasser og det Gamle Vasshjulet.


Losby Gods er godt kjent for sitt kjøkken og sin velfylte vinkjeller og vår golfpakke inkluderer kjøkkensjefens 3-retters middag.

Flotte, ærverdige Losby Gods. Foto: Losby Gods
Golfpakke på Losby Gods

Send forespørsel

Fyll ut skjemaet under, så kontakter vi deg fortløpende.

Tusen takk for at du er interessert i
Golfpakke på Losby Gods
Vi er på saken! 
Oops! Something went wrong while submitting the form.
No items found.