Skip to main content

På firma- eller gruppetur til Krakow

krakow-wawel-castle
auschwitz-birkenau-unesco-krakow
krakow-bilder-utsalg
krakow-rynek-glowny-markedsplassen-skulptur
krakow-rynek-glowny-markedsplassen
krakow-restaurant-dessert
krakow-restaurant-hovedrett
krakow-restaurant
krakow-restaurant-vindu-utsikt
krakow-saltgruvene-wieliczka
krakow-sentrum-sommer
krakow-sentrum-utsikt
krakow-port-wawel-castle

Krakow – Polens kulturelle hovedstad har blitt en av de mest populære byene for en storbyweekend. Byen med de mange ”må se” attraksjoner, monumenter og relikvier, både historiske og moderne, overrasker stadig sine besøkende. La oss i gruppeavdelingen friste med firma- eller gruppetur til Polens nest største by. Krakow byr på rikelig historie, fargerik lokalkultur, flotte bygg, yrende cafe- og bar tilbud, god mat, lave priser og høy service.

Vi har vært der og syr den beste turen for ditt firma/gruppe til Krakow!

Bestill gjennom HRG Nordic Centrum Reisebyrå. Ta kontakt med oss på telefon 800 20 644 eller epost centrum.gruppe@hrgworldwide.com Spør oss - vi har vært der! 

Hvorfor legge firma- eller gruppeturen til Krakow:

Markedsplassen Rynek Główny: byens midtpunkt, hvor den mektige Maria kirken ligger til. Główny som betyr torg, kan dateres tilbake til 1257. Idag yrer det av shopping, cafeer, restauranter og barer. Med god miks av gammelt og nytt, er markedsplassen meget Instagram vennlig. Vi kan varmt anbefale å legge middagen på en av markedsplassens restauranter. Kontakt oss for anbefalinger og bestilling.

Rynek Glowny, Krakows midtpunkt. Foto: AdobeStock

Kazimiers : besøk det tidligere jødiske distriktet med sin miks av fargerik gatekunst, industrielle og gotiske særpreg. Kazimiers ligger i sørlige delen av gamlebyen. Her kan vi forhåndsbestille guidet omvisning, med bl.a. fokus på historie fra annen verdenskrig. Filmen Schindlers Liste ble filmet her. I den senere tid har Kazimiers blitt trendy med sine mange barer, puber, kunstgallerier og kafeer.

Saltgruvene i Wieliczka: de over 700 år gamle gruvene er en av Polens største severdigheter. Gruvene har fortsatt virksomhet med utvinning av salt. Den samlede lengden av gruvene er 300 km, hvorav deler av gruvene går så dypt som 327 meter. Kun ca 4,5 km er tilrettelagt for turister, med bl.a.restaurant, underholdningsscene og museum. I sjaktene finnes en underjordisk by av altere, kapeller, utallige skulpturer og relieffer – alt uthogd i salt. Hit bør alle grupper og firmaer på tur til Krakow legge et besøk. Her nytter det ikke å møte opp uten forhåndsbestilte inngangsbilletter - kontakt oss, så hjelper vi dere med dette.

Saltgruvene i Wieliczka, på Unescos verdensarvliste. Foto: Pixabay

Underholdning: Om det settes av tid til underholdning, er hovedmarkedsplassen det riktige området. Alle kan finne et passende sted for en fin kveld. Det er et yrende tilbud av barer, klubber, puber, kafeer, restauranter, og spillesteder med levende musikk. På dagtid byr Krakow på kulturarrangementer med mange former for underholdning hele året. Eksemplvis konserter i Wieliczka saltgruvene, Lajkonik – en fargerik festival- og parade,  julemarkedet og en del musikkfestivaler innen alle sjangre utover året.

Aktiviteter for firmaer- og grupper:
Vi i gruppeavdelingen kan skreddersy et fullt opplegg med fly, hotell og landarrangement etter ønsker og behov for ditt firma eller gruppe – om det er en forening, klubb, lag, vennegjeng eller storfamilie.

Vi hjelper for eksempel med:

Flybilletter
Hotell
Transport t/r flyplass - hotell
Guidet omvisning etter tema (arkitektur, lokalmat- og drikke, musikk, historie fra ulike tidsepoker)
Innen- og utendørs aktiviteter (Escape room, rebusløp, pub quiz osv.)
Transport til og fra severdigheter i og utenfor Krakow, for eksempel Auschwitz
Billetter til severdigheter og attraksjoner
Måltider og bord for gruppen på anbefalte restauranter

Spar tid og planlegg fornuftig med å la gruppeavdelingen bistå dere med turen til Krakow! 

Vakker detalj fra Wawel Castle. Foto: Pixabay

Lukk »

Søk reise