Skip to main content

Drømmecruise for familien i vinterferien

cruiseskip-symphony_of_the_seas-familie-strand-karibien
fisketur-utflukt-st_thomas-cruise
far-soenn-strand-bade-cococay-bahamas
snorkle-familie-fisker-cococay-cruise
aquatheatre-show-cruiseskip-symphony_of_the_seas
familie-boardwalk-omraade-cruiseskip-symphony_of_the_seas
central_park-omrade-cruiseskipet-symphony_of_the_seas
musikal-hairspray-underholdning-cruiseskip-symphony_of_the_seas
mor-soenn-vannsklier-cruiseskip-symphony_of_the_seas
ultimate_abyss-sklie-cruiseskip-symphony_of_the_seas
splashaway_bay-vannlekeomraade-cruiseskip-symphony_of_the_seas
cruiseskip-symphony_of_the_seas-sett-ovenfra

Drømmeferie - ta med familien på cruise i Karibien i vinterferien med det flotte cruiseskipet Symphony of the Seas! Her ferierer du om bord på en omreisende luksusby og får oppleve herlige øyer i Karibien - en uforglemmelig ferie med det meste inkludert. Bestill reisen av erfarne reisekonsulenter hos reisebyrået Bennett Ferie. 

Priseksempel | Fly fra Oslo, 1 hotellovernatting og 7 netters cruise i Karibien (uspesifisert balkonglugar med havutsikt) i vinterferien:  

Fra 101.695,- for 2 voksne og 2 barn (2 - 11 år), avreise 17. februar, vinterferie uke 8 (SK-UUWW)
Fra 67.195,- for 2 voksne og 2 barn (2 - 11 år), avreise 24. februar, vinterferie uke 9 (AF-LVLL)

Prisen inkluderer: 

  • Fly Oslo - Miami t/r, bagasje inkl. 
  • 1 overnatting på 4 - stjerners Viajero Miami, ingen måltider inkl. 
  • 7 netters cruise i balkonglugar med havutsikt på Symphony of the Seas
  • Helpensjon om bord
  • Underholdning og de fleste aktiviteter om bord
  • Tips til lugar- og restaurantpersonell
  • Alle kjente skatter og avgifter

Andre priser fra andre avreiseflyplasser. Tillegg for ev. ekstra overnattinger, bedre lugartype og singel lugar samt transport flyplass - hotell- havn. Prisene varierer fra avgang til avgang.

Forslaget har begrenset antall plasser, og spesielle betingelser gjelder. Eventuelle rabatter er trukket fra. Forbehold om prisendringer da prisene endres hyppig, og kan variere fra dag til dag.

Kontakt oss for mer informasjon og bestilling.

Cruise - en fantastisk familieferie
Å reise på cruise med barn er en flott ferie for hele familien. Man er sammen på ett luksuriøst "hotell" med fantastiske fasiliteter mens man reiser fra den ene flotte destinasjonen til den andre. Vi anbefaler gjerne ett av de store skipene hvor aktivitetstilbudet er enormt for både store og små. Her er det show og underholdning av topp kvalitet, ikke minst flotte parader med besøk av de morsomme figurene fra Dreamworks.

Aktivitetstilbudet om bord er helt utrolig og barneklubber for barn i alle aldre er inkludert i prisen. Og når du er i land finnes det alltid morsomme utflukter som er spesielt tilpasset dere som reiser med barn. Svøm med delfiner, reis på fisketur, ta en dag på en strand med "lekepark" for barna, ta en joggetur, reis på shopping, snorkle, seile eller masse annen moro - utvalget er kjempestort.

På cruise er helpensjon om bord inkludert i prisen, og du kan velge mellom flere forskjellige spisesteder, alle med egne menyer for barna. Is, så mye man vil ha, er også inkludert. Personalet om bord er fantastisk flinke med barn, og gjør alt for at både store og små skal ha hyggelige måltider. For å gjøre ferien enda enklere anbefaler vi deg en all inklusive pakke der drikkevarer og wifi er inkludert. 

Et cruise kan også veldig enkelt kombineres med ett opphold på "land" i for- og/eller etterkant av cruiset. Til familier må for eksempel kombinasjonen Florida med sine mange morsomme temaparker og cruise i Karibien være den perfekte ferien!  

Reiserute, Symphony of the Seas, 18. og 25. februar: Miami - til sjøs - til sjøs - Philipsburg, St. Maarten - Charlotte Amalie, St. Thomas - til sjøs - Perfect Day at CocoCay, Bahamas - Miami

Symphony of the Seas®: 
Dette fantastiske skipet er ett av verdens største og nyeste cruiseskip, om bord finner du mer enn hva du trodde kunne være mulig å finne om bord på ett skip. En rekke fasiliteter, aktiviteter, restauranter, barer og fine lugarer gjør at skipet passer til alle typer reisende. Ikke minst finner hele familien sin drømmeferie om bord på denne flytende og imponerende luksusbyen. Kofferten pakker du kun en gang, og du bor på et særdeles flott og flytende hotell med et hav av fasiliteter.  

Gjør deg klar for minneverdige opplevelser i bøtter og spann - Symphony of the Seas® har alt og litt til. Alle favorittaktivitetene er på plass, blant annet den ti etasjer høye sklien Ultimate Abyss℠ som virkelig tester motet ditt, og den doble surfesimulatoren FlowRider®. I tillegg finnes det mange nye og revolusjonerende aktiviteter, som kamp med lasere som gløder i mørket. Og spennende attraksjoner på dekk er ikke det eneste du kan glede deg til når du skal reise med det nyeste cruiseskipet i Oasis-klassen. Symphony of the Seas® er også fullt av lekre nye måter å friste smaksløkene på, for eksempel Playmakers℠ Sports Bar & Arcade som er perfekt på kampdager, og fantastiske overnattingsmuligheter som Ultimate-familiesuiten. Her er det bare å glede seg.

I tillegg kommer de "vanlige" fasilitetene som Royal Caribbean tilbyr på mange av sine andre skip, som f.eks skøytebane og fantastiske show i det flotte teatret. Vi har testet, og kan skrive under på at showene om bord er fantastiske, maten kjempegod og servicen upåklagelig!

Være aktiv, oppleve, se og gjøre, eller bare slappe av i solen - om bord på Symphony of the Seas® har du alle muligheter for å skape deg din perfekte ferie! 

Symphony of the Seas. Foto: Royal Caribbean

Vannsklier på CocoCay. Foto: Royal Caribbean

Teens - hvor tenåringene kan treffe jevnaldrende. Foto: Royal Caribbean

Perfect Day at CocoCay! Foto: Royal Caribbean

Lukk »

Søk reise