Skip to main content

Drømmecruise for familien i høstferien | Fly fra Oslo

familie-cruise-karibien-symphony-of-the-seas
bolgebasseng-perfect-day-cococay-cruise
vannsklier-perfect-day-cococay-cruise
oasis-lagoon-cococay-cruise
utflukt-aktivitet-cozumel
delfiner-aktivitet-cruise
strand-roatan-cruise-karibien
snorkle-familie-fisker-cococay-cruise
aquatheater-show-symphony-cruise-karibien
boardwalk-symphony-of-the-seas-cruise
klatrevegg-aktiviteter-cruise
perfect-storm-vannsklie-cruise

Drømmeferie - ta med familien på cruise i Karibien i høstferien med det nye, flotte cruiseskipet Symphony of the Seas! Her ferierer du om bord på en omreisende luksusby og får oppleve "Perfect Day at CocoCay", en drømmedag på Royal Caribbeans egen øy i Bahamas. Lave priser på en uforglemmelig ferie med det meste inkludert. tåler godt sammenligning med en uke på chartertur!  

Bestiller du senest 30. juni kan du ta med barna nesten gratis på cruise med Royal Caribbean Cruises! Barn (opp til 12 år) som deler lugar med 2 fullt betalende betaler kun skatter, avgifter og tips.

Priseksempel | Fly fra Oslo, 1 hotellovernatting og 7 netters cruise i Karibien i høstferien, avreise 27. september: 

Fra 53.000,- for 2 voksne og 2 barn (2 - 11 år) i balkonglugar med havutsikt

  • Fly Oslo - Miami t/r (AA/IB - MMSS), bagasje inkl. 
  • 1 overnatting på Hilton Miami Downton, ingen måltider inkl. 
  • 7 netters cruise i balkonglugar med havutsikt
  • Helpensjon om bord
  • Underholdning og de fleste aktiviteter om bord
  • Tips til lugar- og restaurantpersonell
  • Alle kjente skatter og avgifter

Andre priser fra andre avreiseflyplasser. Tillegg for ev. ekstra overnattinger, bedre lugartype og singel lugar samt transport flyplass - hotell- havn. Prisene varierer fra avgang til avgang.

Forslaget har begrenset antall plasser, og spesielle betingelser gjelder. Eventuelle rabatter er trukket fra. Forbehold om prisendringer da prisene endres hyppig, og kan variere fra dag til dag.

Kontakt oss for mer informasjon og bestilling.

Cruise - en fantastisk familieferie

Å reise på cruise med barn er en flott ferie for hele familien. Man er sammen på ett luksuriøst "hotell" med fantastiske fasiliteter mens man reiser fra den ene flotte destinasjonen til den andre. Vi anbefaler gjerne ett av de store skipene hvor aktivitetstilbudet er enormt for både store og små. Her  er det show og underholdning av topp kvalitet, ikke minst flotte parader med besøk av de morsomme figurene fra Dreamworks.

Aktivitetstilbudet om bord er helt utrolig og barneklubber for barn i alle aldre er inkludert i prisen. Og når du er i land finnes det alltid morsomme utflukter som er spesielt tilpasset dere som reiser med barn. Svøm med delfiner, reis på fisketur, ta en dag på en strand med "lekepark" for barna, ta en joggetur, reis på shopping, snorkle, seile eller masse annen moro - utvalget er kjempestort.

På cruise er helpensjon om bord inkludert i prisen, og du kan velge mellom flere forskjellige spisesteder, alle med egne menyer for barna. Is, så mye man vil ha, er også inkludert. Personalet om bord er fantastisk flinke med barn, og gjør alt for at både store og små skal ha hyggelige måltider. For å gjøre ferien enda enklere anbefaler vi deg en all inklusive pakke der drikkevarer og wifi er inkludert. 

Et cruise kan også veldig enkelt kombineres med ett opphold på "land" i for- og/eller etterkant av cruiset. Til familier må for eksempel kombinasjonen Florida med sine mange morsomme temaparker og cruise i Karibien være den perfekte ferien!  

Reiserute, Symphony of the Seas med avreise 28. september: Miami, Florida - til sjøs - Roatan, Honduras - Puerto Costa Maya, Mexico - Cozumel, Mexico - til sjøs - Perfect Day at CocoCay - Miami, Florida 

Symphony of the Seas®: 

Dette fantastiske skipet er ett av verdens største cruiseskip, om ikke det aller største, og var nytt våren 2018. Om bord finner du mer enn hva du trodde kunne være mulig å finne om bord på ett skip. En rekke fasiliteter, aktiviteter, restauranter, barer og fine lugarer gjør at skipet passer til alle typer reisende. Ikke minst finner hele familien sin drømmeferie om bord på denne flytende og imponerende luksusbyen. Kofferten pakker du kun en gang, og du bor på et særdeles flott og flytende hotell med et hav av fasiliteter.  

Skipet er på mange måter en fornøyelsespark med aktiviteter som rutsjebane over 10 dekk, sufesimulator, Zipline, klatrevegg, skøytebane, treningssenter, SPA og mye mer. Skipet har også virituelle balkonger i innvendige lugarer, noe som gjør at man får sjøutsikt selv i en innvendig lugar. Om bord er det en rekke show og andre underholdningstilbud, du kan for eksempel oppleve Broadway-musikalen Hairspray på den store og flotte theaterscenen om bord, og spektakulære show med vann, stuping og akrobatikk på utendørsscenen Aquatheater bak på skipet.  

Være aktiv, oppleve, se og gjøre, eller bare slappe av i solen - om bord på Symphony of the Seas® har du alle muligheter for å skape deg din perfekte ferie! 

Cruise med Symphony of the Seas - drømmeferie for familien. Foto: Veronica, Bennett Ferie Elverum

Perfect Day på Cococay, Bahamas: 

Paradisøya CocoCay, med sine hvite sandstrender, er reservert kun for Royal Caribbeans gjester. På Royal Caribbeans nye drømmedestinasjon på Bahamas kan du få den perfekte feriedagen; sus nedover Nord-Amerikas høyeste vannrutsjebane, ta bilder fra en heliumballong 137 meter over bakken, svøm bort til baren og kos deg med en drink mens du nyter livet i det største ferskvannsbassenget på Bahamas. Eller du kan slappe av med sol og bad på en av øyas fantastisk flotte strender. Spis, drikk, lek, bad og kos deg i fantastiske omgivelser! 

Velkommen til Perfect Day på Cococay. Foto: Royal Caribbean Cruises

Skippers Grill - en av restaurantene på Cococay (inkludert i prisen). Foto: Royal Caribbean Cruises

Splashaway Bay, bade- og lekeområde for barna på CocoCay. Foto: Royal Caribbean Cruises

Thrill Waterpark - mye moro for de litt større. Foto: Royal Caribbean Cruises

Andre cruise i Karibien med Oasis-klasse skip, verdens største cruiseskip: 

 

Lukk »

Søk reise