Skip to main content

Drømmecruise for familien i vinterferien

familie-cruise-karibien-symphony-of-the-seas
aquapark-labadee-cruise
central_park-oasis_of_the_seas
familie-basseng-cruise
fisketur-utflukt-st_thomas-cruise
oasis-of-the-seas-cruise-karibien
snorkle-familie-fisker-cococay-cruise
barn-basseng-cruise
zipline-labadee-haiti-cruise

Drømmeferie - ta med familien på cruise i Karibien i vinterferien med det flotte cruiseskipet Symphony of the Seas! Her ferierer du om bord på en omreisende luksusby og får oppleve herlige øyer i Karibien - en uforglemmelig ferie med det meste inkludert. Bestill reisen hos Bennett, ditt lokale reisebyrå. 

Priseksempel | Fly fra Oslo, 1 hotellovernatting og 7 netters cruise i Karibien i vinterferien, avreise 18. februar 2022: 

Fra 90.195,- for 2 voksne og 2 barn (2 - 11 år) i balkonglugar med havutsikt

  • Fly Oslo - Miami t/r (DL/KL-U), bagasje inkl. 
  • 1 overnatting på 3 - stjerners Urbanica The Meridian Hotel på South Beach i Miami, ingen måltider inkl. 
  • 7 netters cruise i balkonglugar med havutsikt
  • Helpensjon om bord
  • Underholdning og de fleste aktiviteter om bord
  • Tips til lugar- og restaurantpersonell
  • Alle kjente skatter og avgifter

Andre priser fra andre avreiseflyplasser. Tillegg for ev. ekstra overnattinger, bedre lugartype og singel lugar samt transport flyplass - hotell- havn. Prisene varierer fra avgang til avgang.

Forslaget har begrenset antall plasser, og spesielle betingelser gjelder. Eventuelle rabatter er trukket fra. Forbehold om prisendringer da prisene endres hyppig, og kan variere fra dag til dag.

Kontakt oss for mer informasjon og bestilling.

Cruise - en fantastisk familieferie

Å reise på cruise med barn er en flott ferie for hele familien. Man er sammen på ett luksuriøst "hotell" med fantastiske fasiliteter mens man reiser fra den ene flotte destinasjonen til den andre. Vi anbefaler gjerne ett av de store skipene hvor aktivitetstilbudet er enormt for både store og små. Her  er det show og underholdning av topp kvalitet, ikke minst flotte parader med besøk av de morsomme figurene fra Dreamworks.

Aktivitetstilbudet om bord er helt utrolig og barneklubber for barn i alle aldre er inkludert i prisen. Og når du er i land finnes det alltid morsomme utflukter som er spesielt tilpasset dere som reiser med barn. Svøm med delfiner, reis på fisketur, ta en dag på en strand med "lekepark" for barna, ta en joggetur, reis på shopping, snorkle, seile eller masse annen moro - utvalget er kjempestort.

På cruise er helpensjon om bord inkludert i prisen, og du kan velge mellom flere forskjellige spisesteder, alle med egne menyer for barna. Is, så mye man vil ha, er også inkludert. Personalet om bord er fantastisk flinke med barn, og gjør alt for at både store og små skal ha hyggelige måltider. For å gjøre ferien enda enklere anbefaler vi deg en all inklusive pakke der drikkevarer og wifi er inkludert. 

Et cruise kan også veldig enkelt kombineres med ett opphold på "land" i for- og/eller etterkant av cruiset. Til familier må for eksempel kombinasjonen Florida med sine mange morsomme temaparker og cruise i Karibien være den perfekte ferien!  

Reiserute, Symphony of the Seas med avreise 19. februar: Miami - til sjøs - til sjøs - St. Johns, Antigua - Charlotte Amalie, St. Thomas - til sjøs - Perfect Day at CocoCay, Bahamas - Miami

Symphony of the Seas®: 

Dette fantastiske skipet er ett av verdens største og nyeste cruiseskip, om bord finner du mer enn hva du trodde kunne være mulig å finne om bord på ett skip. En rekke fasiliteter, aktiviteter, restauranter, barer og fine lugarer gjør at skipet passer til alle typer reisende. Ikke minst finner hele familien sin drømmeferie om bord på denne flytende og imponerende luksusbyen. Kofferten pakker du kun en gang, og du bor på et særdeles flott og flytende hotell med et hav av fasiliteter.  

Gjør deg klar for minneverdige opplevelser i bøtter og spann: Nye Symphony of the Seas® har alt og litt til. Alle favorittaktivitetene er på plass, blant annet ti etasjer høye Ultimate Abyss℠ som virkelig tester motet ditt, og den doble surfesimulatoren FlowRider®. I tillegg finnes det mange nye og revolusjonerende aktiviteter, som laserkamp med lasere som gløder i mørket. Og spennende attraksjoner på dekk er ikke det eneste du kan glede deg til når du skal reise med det nyeste cruiseskipet i Oasis-klassen. Symphony of the Seas® er også fullt av lekre nye måter å friste smaksløkene på, for eksempel Playmakers℠ Sports Bar & Arcade som er perfekt på kampdager, og fantastiske overnattingsmuligheter som Ultimate-familiesuiten. Her er det bare å glede seg.

I tillegg kommer de "vanlige" fasilitetene som Royal Caribbean tilbyr på mange av sine andre skip, som f.eks skøytebane og fantastiske show i det flotte teatret. Vi har testet, og kan skrive under på at showene om bord er fantastiske, maten kjempegod og servicen upåklagelig!

Være aktiv, oppleve, se og gjøre, eller bare slappe av i solen - om bord på Symphony of the Seas® har du alle muligheter for å skape deg din perfekte ferie! 

Charlotte Amalie, St. Thomas. Foto: Royal Caribbean

Perfect Day at CocoCay! Foto: Royal Caribbean

Lukk »

Søk reise