Skip to main content

Cruise i Sør-Amerika | MSC Cruises | Bennett Ferie

msc-fantasia-rio-de-janeiro-cruise-sor-amerika
basseng-msc-fantasia-cruise-sor-amerika
strand-buzios-brasil-cruise-sor-amerika
ihla-grande-cruise-sor-amerika
kunst-punta-del-este-uruguay-cruise-sor-amerika
cruiseskip-msc-poesia
utsikt-rio-de-janeiro-cruise-sor-amerika
tango-buenos-aires-argentina-cruise-sor-amerika

Bytt ut den kalde vinteren med et cruise til fargerike Sør-Amerika med MSC Cruises. Utforsk fantastiske destinasjoner på dette livlige kontinentet. Brasil, Uruguay og Argentina; nyt krystallklart vann, spektakulær natur og fascinerende histore. 

Priseksempel | Cruise i Sør-Amerika med MSC Cruises:

Avreise med MSC Poesia, 22. mars 2020 - 7 netter: 
Fra 5.409,- pr. person i innvendig lugar
Fra 12.259,- pr. person i balkonglugar

Reiserute:  Santos, Brasil - til sjøs - Punta del Este, Uruguay - Buenos Aires, Argentina - Buenos Aires, Argentina - Montevideo, Uruguay - til sjøs - Santos, Brasil

  • Pris pr. person når 2 reiser sammen og deler lugar
  • cruise i valgte type lugar
  • Helpensjon om bord
  • Underholdning og de fleste aktiviteter om bord
  • Alle kjente skatter og avgifter 

Tillegg for fly t/r. Obligatorisk tips til personalet kommer i tillegg. Prisforslaget gjelder på de gitte datoene og cruise, ev. kampanjerabatter er allerede fratrukket. 

Forslaget har begrenset antall plasser, og spesielle betingelser gjelder. Forbehold om prisendringer da prisene endres hyppig, og kan variere fra dag til dag.

Passer ikke tidspunktet eller ønsker du å utforske flere muligheter? Ta kontakt, så hjelper vi deg!

MSC Cruises i Sør-Amerika

Vinteren 2019/2020 og vinteren 2020/2021 kan du cruise i Sør-Amerika om bord på flere av MSC sine skip, på varierte reiseruter og med varierte reiselengder. Spør oss om datoer og reiseruter, så finner vi cruiset som passer inn i dine planer. Vi anbefaler at du kombinerer cruiset med et lengre opphold i Sør-Amerika, her er det masse spennende destinasjoner å besøke. 

Som det første globale cruiseselskapet vil MSC Cruises klimakompensere flåten sin fra 1. januar 2020, og cruisevirksomheten vil dermed være karbonnøytral. Initiativet er del av en større innsats for å fremme FNs mål for bærekraftig utvikling. Sammen med fortsatte investeringer i akselerert utvikling av avansert miljøteknologi muliggjør dette skipsoperasjoner med null utslipp.

Lukk »

Søk reise