Skip to main content

Cruise i Sør-Afrika med Azamara Cruises | Bennett Ferie

cruiseskip-azamara-cruises
bassengdekk-azamara-journey-cruise
durban-curry-buffet-oyster_box_hotel
cruise-durban
franschhoek-wine-tram
imbali-safari-lodge-basseng-utsikt
lobby-azamara-cruiseskip
safari-hoedspruit-limpopo
sjiraff-safari-sor_afrika
cruise-verandalugar-azamara-cruises

Azamara Cruises starter seilinger i Sør-Afrika i 2020; spennende rute som tar deg fra Cape Town til Durban med stopp i flere byer langs Garden Route og tilbake til Cape Town, hvor du benytter skipet som hotell de to siste nettene. Spør oss om reisedatoer og kombinasjonsmuligheter - her kan du kombinere et herlig cruise med for eksempel safari i Krüger området eller i Botswana, Rovos Rail eller reise til Victoria Falls.  

Bestill senest 29. februar og få 40% rabatt på utvalgte cruise med Azamara Cruises. 

Priseksempel | 10 netters cruise langs Garden Route med Azamara Journey, avreise 12. desember 2020: 

Cruisets reiserute: Cape Town - til sjøs - Port Elizabeth - til sjøs - Richards Bay - Durban - East London - til sjøs - Cape Town - Cape Town - Cape Town

Fra 25.760,- i balkonglugar

 • Pr. person når 2 reiser sammen og deler lugar
 • 10 netters cruise i valgte type lugar   
 • Helpensjon om bord
 • "Standard" alkoholholdige drikkevarer, øl og vin
 • Vann på flaske, brus, kaffe og te
 • Tips til lugar- og restaurantpersonalet
 • Underholdning om bord de fleste kveldene
 • Selvbetjent vaskeri
 • Shuttle service på de fleste destinasjoner (skip - havn - by)
 • Concierge service
 • Alle kjente skatter og avgifter

Tillegg for flyreise t/r, singel lugar, høyere lugarkategori og ev. valgte utflukter. Tillegg for ev. ekstra overnattinger i for- og/eller etterkant av cruiset. Ev. kampanjerabatter er allerede fratrukket i priseksemplet ovenfor.  

Forslaget har begrenset antall plasser, og spesielle betingelser gjelder. Forbehold om prisendringer da prisene endres hyppig, og kan variere fra dag til dag.

Passer ikke tidspunktet eller ønsker du å utforske flere muligheter? Det er mange avganger å velge mellom. Ta kontakt - vi hjelper deg!

Cruise med Azamara Cruises langs Garden Route i Sør-Afrika

Azamara Cruises er den minste medlemmen av "Royal Caribbean Cruises" og har tre mindre, klassiske skip som hver tar i underkant av 700 passasjerer; Azamara Journey, Azamara Quest og Azamara Pursuit. Det er en avslappende og intim atmosfære om bord og skipene er meget elegante. Rederiet har fokus på spennende reiseruter og destinasjoner, mat, vin, velvære og utmerket service. Med mindre skip kan du besøke de små havnene som er utilgjengelige for de større skipene, og ofte ligger skipene som et hotell på spennende steder over natten-som på denne turen ligger skipet 2 netter i Cape Town.

Mangfoldige Sør-Afrika byr på fantastiske opplevelser, uendelig kombinasjonsmuligheter- noen av verdens vakreste vingårder og en fantastisk kulinarisk scene, overveldende natur, enestående safariopplevelser, flotte golfmuligheter, pulserende byliv med gallerier, shopping og musikk. En stort pluss ved å reise til Sør Afrika er at det ikke er noen tidsforskjell - du slipper jetlag og ved ankomst er du klar til å starte rett på eventyret!

Azamara Cruises starter opp cruise i Sør-Afrika vinteren 2020, med cruise 21. januar, 31. januar og 10. februar før de starter opp igjen vinteren 2021 (desember). Vinteren 2021 har de mange flere avganger, i januar, februar og mars. Prisene varierer fra avgang til avgang. 

Kombiner cruiset med safari: 

Vi anbefaler: 3 netters/ 4 dagers safaripakke på 5- stjerners Imbali Safari Lodge før cruiset ditt. 

Pris fra 11.245,- pr. person som inkluderer opphold 3 netter i dobbeltsuite, helpensjon, 2 game drives per dag, parkavgifter, skatter og avgifter, transfer til/fra lodgen og i Cape Town. Fly Johannesburg- Skukuza- Cape Town kommer i tillegg.

Dagene nytes med safari. Mellom safariene slapper dere av og nyter god mat, vin, natur i vakre omgivelser og i godt selskap.

Imbali Lodge i/ved Krüger parken - denne eksklusive lodgen ligger på egen konsesjon i verdensberømte Krüger nasjonalpark. Lodgen har private suiter, hver med sitt eget private basseng og eget bad med praktfull utsikt over villmarken. Kun 12 rom. Ta en dukkert i det glitrende svømmebassenget samtidig som du ser på dyrene som kommer til Imbali-vannhullet for en kjølig drink. Måltider serveres i den komfortable spisesalen hvor et imponerende Jackalberry tre er det store midtpunktet. Middagen kan også serveres under stjernene mens du hører på de fortryllende lydene av den omkringliggende bushen som vekkes til live om natten. Safarier utføres på den private Mluwati-konsesjonen med tilgang til større deler av Krüger nasjonalpark.

Eksempel på en vanlig dag på safari:

05h30-  Tidlig «wake-up call» med rykende varm kaffe/te og litt kjeks
06h00 – morgen game drive, den friske morgen lukten, gyldne lys og dugg skaper en magisk opplevelse! Om morgenen er dyrene mest aktive
10h00 – deilig frokost/ brunsj
11h30 – siesta/avslapping ved bassenget eller annen aktivitet om man ønsker det
13h30 – lett lunsj
16h30 – game drive som avsluttes med sundowner 
19h00 – aperitiff i baren med prat om dagens opplevelser, etterfulgt av en bedre middag

Imbali Safari Lodge. Foto: RAD

Litt om stedene du besøker på cruiset: 

 • Cape Town: Man skal lete lenge etter en by som er like spennende, kreativ og energigivende som Cape Town. Det er umulig å ikke la seg inspirere av byen, kreativiteten og folket. Det er virkelig et reisemål som har ALT og er en av verdens vakreste byer.

Herlige, fargerike Cape Town. Foto: Fotolia

 • Port Elizabeth: også kjent som ”Friendly City” eller "Windy City” ble etablert i 1820 og er den nest eldste byen og den femte største i Sør-Afrika. Livet her kretser rundt havet. Med mildt klima, vakre strender og hyggelig stemning er dette et veldig populært feriested for både lokale og turister. Her kan du velge å bli i byen og besøke butikker, gallerier og koselige kaffeer, rusle langs den vakre Blu Flag Humewood stranden eller bli med på en safari på Sibuya Game Reserve eller til elefantparken – Addo Elepant park. 
 • Richards Bay: Opplev Sør-Afrikas robuste kystlinje, uberørte strender og tåkebelagte åser. Richards Bay ligger på en lagune hvor Mhlatuze-elven møter Det indiske hav, og er inngangsporten til Zululand, den enorme innlandsregionen som er kjent for sine fjell, savanne-økosystemer og Hluhluwe-iMfolozi-parken (hjem til den største populasjonen av hvite neshorn i verden). Her anbefaler vi å bli med på en heldags safari i den vakre Hluhluwe-iMfolozi-parken, etterfulgt av båtsafari/turen i St Lucia nasjonalpark.   
 • Durban: Den tredje største byen i Sør-Afrika etter Cape Town og Johannesburg. Byen huser Afrikas største havn, er en av Sør-Afrikas favorittdestinasjoner ved havet (‘"Durbs" som lokalbefolkningen kaller det), og er en herlig miks av zulu-, indisk og britisk kultur. Byen har en avslappende "vibe", den beste curry'en i Sør-Afrika, vakkert bevarte viktorianske bygninger omgitt av palmer, travle markeder og gode shoppingmuligheter.  

Durban. Foto: South African Tourism

 • East London: Denne sjarmerende havnebyen er også kjent som Buffalo City fordi den ligger mellom elvene Nahoon og Buffalo. Det er den eneste elvehavnen i landet. East London Museum har noen fascinerende utstillinger, som inkluderer det siste kjente dodo-egget i verden.

Discoveries, hovedrestauranten om bord. Foto: Azamara Cruises

Utflukt til vingård. Foto: South Africa Tourism

Pingviner på Boulders Beach. Foto: South African Tourism

Madikwe Game Reserve. Foto: South African Tourism

Lukk »

Søk reise