Skip to main content

Celebrity Cruises | Bestill cruise hos Bennett Ferie

Celebrity Cruises er perfekt for voksne gjester; livsnytere som setter pris på lekker design, sofistikerte og luksuriøse omgivelser og en avslappet atmosfære. Perfekt også for bryllupsreiser og familier med eldre barn. 

Søk cruise med Celebrity Cruises

Celebrity Cruises er del av Royal Caribbean "familien", og hakket mer eksklusivt enn Royal Caribbean International. Celebrity Cruises’ skipsflåte er en av verdens yngste, noe som gjenspeiles i designet om bord; lekre innredningsdetaljer blandes med moderne teknologi og kunst. De nyeste skipene, Celebrity Edge og Celebrity Apex, er de første skipene i en helt ny skipsklasse, fantastisk lekre skip med banebrytende ny design og teknologi. Celebrity Cruises får vunnet flere priser og utmerkelser for sitt kjøkken, servicenivå og elegante skip og har i flere år blitt kåret til "Best premium cruiseline".

Om bord på Celebrity's skip venter god mat, store lugarer, spektakulær underholdning og spennende aktiviteter for voksne gjester og familier med eldre barn. De mange restaurantene om bord er førsteklasses, både når det gjelder maten og servicen. På Celebrity Cruises lever man etter mottoet "exeed expectations", noe som innebærer at gjesten alltid skal føle seg ekstra godt ivaretatt. Celebrity Cruises seiler over hele verden, og har blant annet mange spennende ruter i Karibien og Middelhavet.

Celebrity Cruises tilbyr førsteklasses cruise i et stort format. Du kan du blant annet nyte flotte middager i gourmetrestauranter, nyte lekre drinker ved bassengkanten eller i barene. Skipene har ett stort fokus på SPA og velvære og har et fantastisk servicenivå med en ansatt pr. to gjester. 

For å gjøre det enkelt for deg har vi samlet alle avgangene til Celebrity Cruises på ett sted. Her kan du søke på skip, destinasjoner, datoer, pris etc. De fleste priser oppdateres en gang i døgnet. Prisene i søket er ikke inkl. alle kampanjerabatter. Har du barn med eller ønsker singellugar, så legg dette inn i kommentarfeltet så får du en oppdatert pris tilbake fra våre cruiseksperter.

Søk cruise med Celebrity Cruises

Celebrity Apex, nytt i april 2020. Foto: Celebrity Cruises

Fargerike hus i San Juan, Puerto Rico. Foto: Celebrity Cruises

Opplev fantastiske strender på cruise i Karibien. Foto: AdobeStock/Celebrity Cruises

Slapp av på bassengdekk! Foto: Celebrity Cruises

Cruise fra Dubai byr på eventyrlige utfluktsmuligheter! Foto: Celebrity Cruises

Magic Carpet. Foto: Celebrity Cruises

 

 

 

Lukk »

Søk reise