Skip to main content

Celebrity Cruises | Bestill cruise hos Bennett Ferie

celebrity_cruises-cruiseskip-tilbud
cruise-asia-halong_bay-vietnam
cruise-asia-hong_kong
cruiseskip-celebrity-edge
strand-karibien-parasoll
cruise-karibien-willemstad-curacao
cruise-karibien-celebrity-equinox
cruise-middelhavet-cinque_terre
cruise-middelhavet-kreta
cruise-middelhavet-monte_carlo-monaco
cruise-middelhavet-roma
cruise-middelhavet-santorini
cruise-middelhavet-split
cruise-middelhavet-venezia
voksenomrade-solarium-celebrity-constellation
underholdning-cruise
cruiseskip-celebrity_summit

Celebrity Cruises er perfekt for voksne gjester; livsnytere som setter pris på lekker design, sofistikerte og luksuriøse omgivelser og en avslappet atmosfære. Perfekt også for bryllupsreiser og familier med eldre barn. Bestill hos reisebyrået Bennett Ferie, en partner i verdens største reisebyråkjede, og bruk kompetansen til erfarne reisekonsulenter. Se aktuelle tilbud med Celebrity Cruises her.

Celebrity Cruises’ skipsflåte er en av verdens yngste, noe som gjenspeiles i designet om bord; lekre innredningsdetaljer blandes med moderne teknologi og kunst. De nyeste skipene, Celebrity BeyondCelebrity Edge og Celebrity Apex, er de første skipene i en helt ny skipsklasse, fantastisk lekre skip med banebrytende ny design og teknologi. Celebrity Cruises har vunnet flere priser og utmerkelser for sitt kjøkken, servicenivå og elegante skip og har i flere år blitt kåret til "Best premium cruiseline".

Om bord på Celebrity's skip venter god mat, store lugarer, spektakulær underholdning og spennende aktiviteter for voksne gjester og familier med eldre barn. Og de har gjort det enkelt - det er "All inclusive" med både mat, drikke, wifi og tips inkludert i grunnprisen. Men, hvis ønskelig kan man også velge å kjøpe "cruise only", og betale om bord for de drikkevarene man velger å kjøpe. De mange restaurantene om bord er førsteklasses, både når det gjelder maten og servicen. På Celebrity Cruises lever man etter mottoet "exeed expectations", noe som innebærer at gjesten alltid skal føle seg ekstra godt ivaretatt. Celebrity Cruises seiler over hele verden, og har blant annet mange spennende ruter i Karibien og Middelhavet.

Celebrity Cruises tilbyr førsteklasses cruise i et stort format. Du kan du blant annet nyte flotte middager i gourmetrestauranter, nyte lekre drinker ved bassengkanten eller i barene. Skipene har ett stort fokus på SPA og velvære og har et fantastisk servicenivå med en ansatt pr. to gjester. 

Har du lyst til å reise på cruise med Celebrity Cruises? Send oss en forespørsel og få et uforpliktende tilbud fra våre cruiseeksperter. 

Celebrity Apex var nytt i april 2020. Foto: Celebrity Cruises

Fargerike hus i San Juan, Puerto Rico. Foto: Celebrity Cruises

Opplev fantastiske strender på cruise i Karibien. Foto: AdobeStock/Celebrity Cruises

Slapp av på bassengdekk! Foto: Celebrity Cruises

Cruise fra Dubai byr på eventyrlige utfluktsmuligheter! Foto: Celebrity Cruises

Magic Carpet. Foto: Celebrity Cruises

Lukk »