Skip to main content

Cruise med Norwegian Spirit sommer 2019 i Europa

cruise-ncl-basseng
cruise-europa-norwegian-spirit-basseng
cruise-middelhavet-ncl-athen
cruise-middelhavet-firenze
cruise-middelhavet-malta
cruise-middelhavet-roma
cruise-middelhavet-santorini
cruise-europa-norwegian-spirit-aqualand
cruise-europa-norwegian-spirit

Populære Europa-cruise med Norwegian Spirit sommersesongen, masse spennende ruter i Nord Europa og Middelhavet. Disse cruisene er populære!

"Free at Sea" - for 99 Euro kan du oppgradere og få 2 av følgende pakker inkludert:

  • Premium all inklusive drikkepakke
  • "Speciality Dining Gourmet package", 3 middager på spesialrestauranter
  • Utfluktspakke; 50 USD pr. lugar pr. havn du besøker til bruk på utflukter
  • Free WIFI pakke (250 minutter pr. lugar)
  • 3 og 4 person i lugaren betaler kun skatter og avgifter (kun på utvalgte cruise)

Cruise med helpensjon, underholdning og aktiviteter inkludert i grunnprisen.  

Reiseforslag og priseksempel | 12 netters cruise "Adventure Mediterranean from Venice" fra Venezia til Roma, med Norwegian Spirit, avreise 26. oktober:  

Cruisets reiserute: Venezia, Italia  - Dubrovnik, Kroatia - Kotor, Montenegro - Korfu, Hellas - Santorini, Hellas - Athen/Pireaus, Hellas - Mykonos, Hellas - Kreta, Hellas - Valletta, Malta - Sicilia, Italia - Napoli, Italia - Firenze/Pisa, Italia - Civitavecchia/Roma, Roma

Fra EUR 1.389,- (NOK 13.770,-) i innvendig lugar
Fra EUR 2.209,- (NOK 21.895,-) i balkonglugar

  • Pris pr. person når 2 reiser sammen og deler lugar
  • 7 netters cruise i valgte type lugar
  • Helpensjon om bord
  • Underholdning og de fleste aktiviteter om bord

Fly t/r i tillegg. Tillegg for ekstra overnattinger, bedre lugartype og singel lugar samt "Free at Sea" pakke med 2 valgfrie "goder" (99 Euro) og obligatorisk tips. Prisene varierer fra avgang til avgang. Ev. kampanjererabatter er fratrukket i priseksemplet. 

Forslaget har begrenset antall plasser, og spesielle betingelser gjelder. Forbehold om prisendringer da prisene endres hyppig, og kan variere fra dag til dag.

Passer ikke tidspunktet eller ønsker du å utforske flere muligheter? Ta kontakt - vi hjelper deg!

Norwegian Cruise Line

Norwegian Cruise Line har skip med uformell og avslappet stemning, og med "feel free" konseptet er det ingen faste middagstider å passe på eller kleskoder å følge og du kan velge blant mange restauranter, fra enkle til eksklusive, store eller små. De er et anerkjent og familievennlig cruiserederi med flotte og moderne skip med masse fasiliteter. I tillegg til helpensjon, underholdning og de fleste aktiviteter kan du nå oppgradere for kun 99 Euro pr. uke og få en Premium All Inclusive drikkepakke inkludert (+ en valgfri "gode" til) slik at det blir "all inklusive cruising". Enkelt og behagelig!  

Norwegian Spirit

Norwegian Spirit ble bygget i 1998 og fikk en stor oppussing så sent som i 2017. Skipet har plass til 2018 passasjerer. Ta en tur til Tivoli Pool, kos deg i et av fire utendørs boblebad eller ta med deg barna til "vannlandet" Buccaneer's Wet and Wild. Det er bare litt av hva dette flotte skipet kan tilby - Norwegian Spirit byr på 14 forskjellige spisesteder, 12 barer og lounger, Maharaja's Casino og Roman Spa & Fitness Centre. 7 spisemuligheter er inkludert i cruiseprisen, fra en stor og variert buffet, til "biergarten", roomservice og lange, fantastiske måltider i hovedrestauranten. 7 av spisemulighetene må du betale ekstra for å benytte deg av, men prisene er gode og kvaliteten er høy; her finner du f.eks. en sushirestaurant, et steakhouse og en teppanyakirestaurant å velge mellom. 

Reiserutene

Sommersesongen 2019 seiler Norwegian Spirit forskjellige 10 - 15 netters cruise i Nord Europa og Middelhavet. Seilingene begynner i april hvor skipet går 10 og 11 netters "ancient empires" cruise til de greske øyer og Italia samt et cruise langs Italienske, Franske og Spanske rivieraen. Fra slutten av mai til slutten av september går Norwegian Spirit forskjellige cruise i Nord Europa, fra 11 til 15 netter, hvor du kan oppleve de Britiske Øyer, Island, Norske Fjorder og Baltikum. Sesongen avsluttes i oktober med ett 15 netters cruise til "european jewels" i Hellas, Italia og Frankrike. Mange flotte reiseruter - sammen finner vi den som passer for deg! 

Se andre reiseforslag med Norwegian Cruise Line: 

- Nye Norwegian Bliss i Alaska 

Lukk »

Søk reise