Skip to main content

Cruise med nye Norwegian Bliss i Alaska | Bennett Ferie

cruise-norwegian-bliss-gocart
cruise-alaska-bliss
cruise-alaska-hval-ncl
cruise-alaska-bliss
cruise-norwegian-bliss-bar
cruise-norwegian-bliss-utvendig-lugar
cruise-norwegian-bliss-minisuite
cruise-norwegian-bliss-observation-lounge
cruise-norwegian-bliss-uterestaurant
cruise-norwegian-bliss

Få fantastiske naturopplevelser i "den siste villmark" i Alaska på cruise om bord på Norwegian Cruise Lines nyeste skip, spektakulære Norwegian Bliss. Spesialbygget for å fange øyeblikkene; Norwegian Bliss byr på den revolusjonerende Observation Lounge hvor du kan få med deg alt som skjer utenfor. Kom ombord og lek deg på verdens lengste Go-Cart bane til sjøs, laser tag under åpen himmel, opplev den beste maten fra 27 restauranter, underholdning i verdensklasse, med fantastisk natur i Alaska som ett lekkert bakteppe. 

Bestill senest 3. februar og spar opp til €1.800 pr. lugar. Jo lengre cruise og jo bedre lugar, jo mer sparer du!

Free at Sea" - for 99 Euro kan du oppgradere og få 2 av følgende pakker inkludert:

  • Premium all inklusive drikkepakke
  • "Speciality Dining Gourmet package", 3 middager på spesialrestauranter
  • Utfluktspakke; 50 USD pr. lugar pr. havn du besøker til bruk på utflukter
  • Free WIFI pakke (250 minutter pr. lugar)
  • 3 og 4 person i lugaren betaler kun skatter og avgifter (kun på utvalgte cruise)

Cruise med helpensjon, underholdning og aktiviteter inkludert i grunnprisen.  

Priseksempel | Cruise med Norwegian Bliss i Alaska, 7 netter med avreise fra Seattle 10. mai 2020: 

Reiserute: Seattle - til sjøs - Juneau, Alaska - Skagway, Alaska - cruise Glacier Bay - Ketchikan, Alaska - Victoria, British Columbia - Seattle

Fra 1.134 Euro (11.250,-) i innvendig lugar
Fra 1.589 Euro (15.710,-) i balkonglugar

  • Pris pr. person når 2 reiser sammen og deler lugar
  • 7 netters cruise i valgt lugartype
  • Helpensjon om bord
  • Underholdning og de fleste aktiviteter om bord

Fly t/r i tillegg. Tillegg for ekstra overnattinger, bedre lugartype og singel lugar samt "Free at Sea" pakke med 2 valgfrie "goder" (99 Euro) og obligatorisk tips. Prisene varierer fra avgang til avgang. Ev. kampanjererabatter er fratrukket i priseksemplet. 

Forslaget har begrenset antall plasser, og spesielle betingelser gjelder. Forbehold om prisendringer da prisene endres hyppig, og kan variere fra dag til dag.

Passer ikke tidspunktet eller ønsker du å utforske flere muligheter? Ta kontakt - vi hjelper deg!

Norwegian Bliss

Norwegian Bliss seiler i Alaska sommersesongen 2020. Norwegian Bliss - splitter nytt våren 2018. Tilbakemeldingene etter lanseringen har vært overveldende positive, og skipet er virkelig spektakulært og en destinasjon i seg selv. Om bord finner du verdens lengste Go-kart bane til sjøs (300 meter, like lang som skipet på langs!) over 2 nivåer, laser-tag under åpen himmel, 2 flotte utsikts-salonger/observation lounges i front av skipet, 27 ulike restauranter og spisemuligheter, utallige barer og lounger og underholdning i verdensklasse.

Aktiviteter og underholdning - Norwegian Cruise Lines nye flaggskip har fasiliteter du ikke finner om bord på noe annet skip. Norwegian Bliss er alene om å tilby en fantastisk Go-kart bane på toppen av skipet, utendørs laser-tag, de flotte utsikts-salongene og den Tony-award vinnende musikalen "Jersey Boys". I tillegg har du bassenger, vannsklier (på "utsiden" av skipet!!), et lekkert spa, treningsområder, barer og lounger med live musikk, temafester, stand-up show, kasino og barne-klubber med mer. Her er det enkelt å være aktiv og bli underholdt - hvis du vil. 

The Observation Lounge - tilbyr den beste utsikten til sjøs! The Observation Lounge ligger helt i front av skipet og tilbyr samme utsikt som kapteinen har fra broen i tillegg til en bar for gjester som ønsker å sitte ned, slappe av og se på utsikten, enten de er i Alaska, Karibien eller på vei gjennom Panama-kanalen. 

Observation Lounge med panoramautsikt i front av Norwegian Bliss. Foto: NCL

Lugarer - Norwegian Bliss har lugarer for alle, fra lugarer spesielt tilpasset deg som reiser alene, familievennlige lugarer med dør i mellom til "ultra-chic" suiter for deg som vil ha det lille ekstra. Norwegian Cruise Lines eget konsept, The Haven by Norwegian®, vil også på dette skipet ha sin faste plass på toppen av skipet, med 80 ultra luksuriøse suiter med tilhørende egne områder kun for "The Haven" gjester. 

Norwegian Cruise Line

Norwegian Cruise Line har skip med uformell og avslappet stemning, og med "feel free" konseptet er det ingen faste middagstider å passe på eller kleskoder å følge og du kan velge blant mange restauranter, fra enkle til eksklusive, store eller små. For kun 99 Euro kan du oppgradere og få "all inklusive cruising" - enkelt og behagelig!  

Om du har lyst på fantastiske naturopplevelser i Alaska eller sol og bad i vakre Karibien - om bord på Norwegian Bliss får du et flott cruise!

Se "videosnutt" fra Norwegian Bliss og opplevelser i Alaska og Karibien:

 

Vibe Beach Club, Norwegian Bliss. Foto: NCL

Lukk »

Søk reise