Skip to main content

Cruise med nye Norwegian Bliss i Alaska | Bennett Ferie

cruise-norwegian-bliss-gocart
cruise-alaska-bliss
cruise-alaska-hval-ncl
cruise-alaska-bliss
cruise-norwegian-bliss-bar
cruise-norwegian-bliss-utvendig-lugar
cruise-norwegian-bliss-minisuite
cruise-norwegian-bliss-observation-lounge
cruise-norwegian-bliss-uterestaurant
cruise-norwegian-bliss

Få fantastiske naturopplevelser i "den siste villmark" i Alaska på cruise om bord på Norwegian Cruise Lines nyeste skip, spektakulære Norwegian Bliss. Spesialbygget for å fange øyeblikkene; Norwegian Bliss byr på den revolusjonerende Observation Lounge hvor du kan få med deg alt som skjer utenfor. Kom ombord og lek deg på verdens lengste Go-Cart bane til sjøs, laser tag under åpen himmel, opplev den beste maten fra 27 restauranter, underholdning i verdensklasse, med fantastisk natur i Alaska som ett lekkert bakteppe. 

Få opp til 500 USD til bruk om bord! Gjelder ved bestilling av cruise med varighet 5 dager eller lengre over hele verden. Jo bedre lugar - jo flere dollar til bruk om bord. Kan brukes på f.eks. utflukter og spabehandlinger. Bestilles senest 31. mars 2019. 

Reiseforslag og priseksempel | Cruise med Norwegian Bliss: 

ALASKA - 7 netters cruise fra Seattle med Norwegian Bliss, "all inklusive cruising", avreise 5. mai 2019: 

Reiserute: Seattle - til sjøs - Juneau, Alaska - Skagway, Alaska - cruise Glacier Bay - Ketchikan, Alaska - Victoria, British Columbia - Seattle

Fra 1.349 Euro (13.400,-) i innvendig lugar

Fra 1.569 Euro (15.500,-) i balkonglugar

  • Pris pr. person når 2 reiser sammen og deler lugar
  • 7 netters cruise i valgt lugartype
  • Helpensjon om bord
  • Underholdning og de fleste aktiviteter om bord
  • Et variert utvalg drikkevarer (også kjente og mer eksklusive merker) inkludert i cruiseprisen. Tilgjengelig i alle barer, salonger og spisesteder under hele cruiset
  • Lavazza spesialkaffe inkludert
  • Wifi
  • Tips til lugar- og restaurantpersonalet om bord

Fly t/r i tillegg. Tillegg for ekstra overnattinger, bedre lugartype og singel lugar. Prisene varierer fra avgang til avgang. Ev. kampanjerabatter er allerede fratrukket i priseksemplene. 

Forslaget har begrenset antall plasser, og spesielle betingelser gjelder.
Forbehold om prisendringer da prisene endres hyppig, og kan variere fra dag til dag.

Passer ikke tidspunktet eller ønsker du å utforske flere muligheter? Ta kontakt, så hjelper vi deg!

Norwegian Bliss

Norwegian Bliss seiler i Alaska sommer sesongen 2019 og 2020. I tillegg har det noen seilinger i Karibien, gjennom Panama kanalen samt noen seilinger fra California til den Meksikanske rivieraen. Spør oss, sammen finner vi reiseruten som passer deg! 

Norwegian Bliss - splitter nytt våren 2018. Tilbakemeldingene etter lanseringen har vært overveldende positive, og skipet er virkelig spektakulært og en destinasjon i seg selv. Om bord finner du verdens lengste Go-kart bane til sjøs (300 meter, like lang som skipet på langs!) over 2 nivåer, laser-tag under åpen himmel, 2 flotte utsikts-salonger/observation lounges i front av skipet, 27 ulike restauranter og spisemuligheter, utallige barer og lounger og underholdning i verdensklasse.

Aktiviteter og underholdning - Norwegian Cruise Lines nye flaggskip har fasiliteter du ikke finner om bord på noe annet skip. Norwegian Bliss er alene om å tilby en fantastisk Go-kart bane på toppen av skipet, utendørs laser-tag, de flotte utsikts-salongene og den Tony-award vinnende musikalen "Jersey Boys". I tillegg har du bassenger, vannsklier (på "utsiden" av skipet!!), et lekkert spa, treningsområder, barer og lounger med live musikk, temafester, stand-up show, kasino og barne-klubber med mer. Her er det enkelt å være aktiv og bli underholdt - hvis du vil. 

The Observation Lounge - tilbyr den beste utsikten til sjøs! The Observation Lounge ligger helt i front av skipet og tilbyr samme utsikt som kapteinen har fra broen i tillegg til en bar for gjester som ønsker å sitte ned, slappe av og se på utsikten, enten de er i Alaska, Karibien eller på vei gjennom Panama-kanalen. 

Observation Lounge med panoramautsikt i front av Norwegian Bliss. Foto: NCL

Lugarer - Norwegian Bliss har lugarer for alle, fra lugarer spesielt tilpasset deg som reiser alene, familievennlige lugarer med dør i mellom til "ultra-chic" suiter for deg som vil ha det lille ekstra. Norwegian Cruise Lines eget konsept, The Haven by Norwegian®, vil også på dette skipet ha sin faste plass på toppen av skipet, med 80 ultra luksuriøse suiter med tilhørende egne områder kun for "The Haven" gjester. 

Norwegian Cruise Line

Norwegian Cruise Line har skip med uformell og avslappet stemning, og med "feel free" konseptet er det ingen faste middagstider å passe på eller kleskoder å følge og du kan velge blant mange restauranter, fra enkle til eksklusive, store eller små. I tillegg til helpensjon, underholdning og de fleste aktiviteter er nå også en all inklusive drikkepakke og tips til personalet inkludert i prisen, slik at det blir "all inklusive cruising". Enkelt og behagelig!  

Om du har lyst på fantastiske naturopplevelser i Alaska eller sol og bad i vakre Karibien - om bord på Norwegian Bliss får du et flott cruise!

Se "videosnutt" fra Norwegian Bliss og opplevelser i Alaska og Karibien:

 

Vibe Beach Club, Norwegian Bliss. Foto: NCL

Se andre reiseforslag med Norwegian Cruise Line: 

- Norwegian Cruise Line i Karibien vinter 2018 - 2019

- Populære cruise med Norwegian Spirit i Europa sommer 2019

Lukk »

Søk reise