Skip to main content

Cruise langs Norskekysten med Havila | Bestill hos Bennett Ferie

cruise-norskekysten-havila
balkonglugar-utsikt-havila-kystruten
kystruteskip-havila-atlanterhavsveien-cruise-norskekysten
cafe-kystruteskip-havila-cruise-norskekysten
dobbel-utvendig-superior-lugar-havila-kystruten
treningsrom-havila-kystruten-cruise-norskekysten
havblikk-bar-lounge-havila-kystruten
kystruteskip-havila_capella-cruise-norskekysten
havila-kystruten-hjorundfjorden-vinter-ski
innvendig-lugar-cruise-havila-kystruten
kingcrabbun-lunsj-havila-cruise-norskekysten
tallerken-fiskerett-havila-kystruten
utflukt-nordkapp-par-havila-kystruten
romslige-lugarer-havila-kystruten
shopping-havila-kystruten
ridetur-utflukt-havila-kystruten
sightseeingbuss-havila-kystruten
cruise-norskekysten-havila-vinter
havly-cafe-havila-kystruten

Cruise med Havila Kystruten langs Norskekysten - reisen kan du bestille hos oss i reisebyrået Bennett Ferie! Havila tilbyr cruise langs verdens vakreste kyst med verdens mest miljøvennlige kystruteskip. Rederiets fire skip er nye, komfortable og flotte med nordisk design og spekket med grønne løsninger. Skipene har blant annet verdens største batteripakker som gir deg flere timer med utslippsfri og støyfri reise langs kysten.

I 2022 kan du velge mellom to forskjellige rederier når du skal reise med kystruten. De to rederiene er Havila Kystruten og Hurtigruten. Begge rederi har avtaler med Samferdselsdepartementet, og samarbeider om oppdraget med en daglig rute som frakter passasjerer og gods på strekningen mellom Bergen og Kirkenes. Havila Kystruten er et familieeid norsk rederi. Selskapet har røtter i fiskeri så langt tilbake som til 50-tallet. Siden den gang har Havila-gruppen vokst til et konsern med flere tusen ansatte som lever av og ved havet.

I Havilas nye og moderne skip kan du bo, sove og spise i omgivelser som er inspirert av naturen man seiler forbi. “Maten skal i alle fall være halvparten av grunnen til at du skal reise med Havila Kystruten» sier den prisvinnende kokken Gunnar Hvarnes. Om bord på Havila Kystruten er det omgivelsene som bestemmer menyen, du får deilige måltider laget av råvarer fra lokale leverandører langs kysten. For å minske matsvinnet om bord er det ingen buffeter, man får servert tallerkenretter til de forskjellige måltidene. Frokost, lunsj og middag i hovedrestauranten Havrand er inkludert i prisen. Om man ønsker å flotte seg litt ekstra kan man velge å betale ekstra, ca 300,-, for en 5-retters meny i "fine-dining" restauranten Hildring. I kafeén Havly kan man kjøpe alt fra bakverk til enklere varmretter som fiskesuppe og hamburgere. 

Lugarene om bord er store, romslige og komfortable og innredet med norsk design som er inspirert av naturen du seiler forbi. Fra loungestolene under glasstaket har du utsikt mot nordlys og midnattssol eller du kan nyte synet fra jacuzzien som varmes opp av overskuddsvarme.

Havila Kystrutens cruise passer for voksne passasjerer som ønsker et rolig og behagelig cruise langs verdens vakreste kyst om bord på komfortable skip hvor man kan nyte deilige måltider. Ønsker du ikke å reise hele ruten langs norskekysten kan du selv velge din perfekte reise basert på ønsket varighet, pris og ulike avgangs- og ankomsthavner.

Reise- og priseksempler (prisene er dynamiske): 

Rundreisen; Bergen - Kirkenes - Bergen. 12 dager, 11 netter. Priser fra 21.520,- pr. person.

Kystreisen nordover; Bergen - Kirkenes. 7 dager, 6 netter. Priser fra 20.340,- pr. person. 

Kystreisen sørover; Kirkenes - Bergen. 6 dager, 5 netter. Priser fra 18.735,- pr. person. 

Prisen inkluderer: 

  • Pris pr. person når 2 reiser sammen og deler lugar
  • Cruise i romslig lugar
  • Wifi
  • Fullpensjon 

Tillegg for transport t/r avreise- og ankomsthavn, reise- og avbestillingsforsikringer, valgfrie utflukter og drikkevarer om bord. Ev. kampanjerabatter er fratrukket i priseksemplet ovenfor.

Forslaget har begrenset antall plasser, og spesielle betingelser gjelder. Forbehold om prisendringer da prisene endres hyppig, og kan variere fra dag til dag.

Høres det fristende ut med cruise langs Norskekysten med Havila Kystruten? Ta kontakt - vi hjelper deg!

Cruise med Havila langs norskekysten
Havila seiler med nye, miljøvennlige skip som gjør at verdens vakreste kystreise også blir en komfortabel reise. Reisen fra Bergen til Kirkenes og tilbake igjen byr på nye opplevelser hver dag; været og lyset skifter etter årstidene og gir nye farger og uttrykk. Fyrrige vinterstormer eller lune sommerkvelder, dansende nordlys eller en skinnende, gylden midnattssol. Høydepunktene står i kø. *Geirangerfjorden besøkes i perioden 1. juni til 31. august og Hjørundfjorden besøkes i perioden 1. september - 31. oktober. 

Velger du å bli med på hele rundreisen er høydepunktene besøkene i Lofoten, Geirangerfjorden*, Saltstraumen, Nordlys eller midnattssol og Polarsirkelen. Høydepunktene på kystreisen nordgående er Geirangerfjorden*, Ålesund, Polarsirkelen, Nordkapp og Tromsø. På kystreisen sørover er høydepunktene Lofoten, Helgelandskysten og matbyen Trondheim med den fantastiske Nidarosdomen. 

På stoppene underveis kan du velge å bli om bord, gå i land og utforske på egenhånd eller å bli med på en av de mange flotte utfluktene som tilbys i de forskjellige havnene. 

Reiseruten. Copyright: Havila

Cruise langs Norskekysten med Havila. Copyright: Kolbjorn Hoseth Larssen, Havila

Bow Lounge. Copyright: Havila

Bli med på flotte utflukter underveis. Copyright: Havila

Nyt komforten om bord. Copyright: Marius Beck Dahle, Havila

Cruise Norskekysten med Havila. Copyright: Marius Beck Dahle, Havila

Fullpensjon er inkludert. Copyright: Marius Beck Dahle, Havila

Det er alltid plass til dessert. Copyright: Havila

Lukk »