Skip to main content

Cruise i Norden og Østersjøen | Bestill hos Bennett Ferie

blodskirken-stpetersburg-cruise
cruiseskip-adventure_of_the_seas
vannsklier-aktiv-cruise
suomenlinna-festning-helsinki-finland-cruise
sashimi-izumi-restaurant-cruise
klatrevegg-aktiviteter-cruise
tapas-giovannis-restaurant-cruise
gamlebyen-stockholm
tallinn-estland-cruise-ostersjoen
windjammer-buffet-restaurant-cruise

Bli med på tokt i "lokale" men likevel spennende og for de fleste kanskje litt ukjente farvann. Dra på et nordisk cruise, seil fra København eller Stockholm og du kan f.eks. besøke Helsinki, oppleve den fantastiske arkitekturen i St. Petersburg og besøke de baltiske byene Riga og Tallinn. Om bord på Adventure of the Seas kan du nyte mat og underholdning i verdensklasse. Royal Caribbean's har mange spennende cruise i våre "lokale" farvann sommeren 2021, både til Østersjøen og norske fjorder. Med avreiser fra både København og Stockholm er det enkel tilgang til avreisehavn - muligheter med både fly, tog og egen bil. 

Flere forskjellige reiseruter og reiselengder med avreiser fra Stockholm og København i perioden fra 9. mai til 31. august. Kontakt oss, sammen finner vi cruiset som passer best for deg. Østersjøen, nordiske hovedsteder eller norske fjorder - her er det cruise for enhver smak. 

Cruisene er fine å kombinere med ett opphold i avreisebyen. Vi kan ordne med hotell og ev. transport til København/Stockholm. 

Reiseforslag | 7 netters cruise med Adventure of the Seas i Østersjøen, avreise 11. juli 2021: 

Cruisets reiserute (11. juli): Stockholm - til sjøs - St. Petersburg - St. Petersburg - Helsinki - Riga - Visby - Stockholm

Fra 10.000,- pr. person når 2 deler innvendig lugar
Fra 13.000,- pr. person når 2 deler balkonglugar med havutsikt

  • Pr. person når 2 reiser sammen og deler lugar
  • 7 netters cruise i valgte lugar
  • Helpensjon om bord
  • Noe drikke om bord 
  • Underholdning og de fleste aktiviteter om bord
  • Tips til lugar- og restaurantpersonale om bord
  • Alle kjente skatter og avgifter

Tillegg for fly t/r, tillegg for ev. overnatting i for- og/eller etterkant av cruiset, singel lugar, høyere lugarkategorier, drikke om bord, frivillige utflukter og forsikringer. 

Forslaget har begrenset antall plasser, og spesielle betingelser gjelder. Forbehold prisendringer da prisene endres hyppig, og kan variere fra dag til dag.

Passer ikke tidspunktet eller ønsker du å utforske flere muligheter? Ta kontakt, så hjelper vi deg!

Cruise med Adventure of the Seas

Om bord på Adventure of the Seas er det noe for alle. Slapp av ved bassenget, kun for voksne, nyt en beroliggende spabehandling eller få et adrenalinrush med en tur i The Perfect Storm med doble vannsklier. Nyt et fantastisk kveldsshow og nyt deilige tradisjonelle toskanske smaker på Giovanni's Table, nyrullet fersk sushi og asiatisk-inspirerte forretter på Izumi eller fremragende steakhouse favoritter på Chops Grille. Velkommen om bord!

Spis en fantastisk biff i spesialrestauranten Chops Grille (mot tillegg). Foto: Royal Caribbean

Utflukt i St. Petersburg. Foto: Royal Caribbean

Cruise i norske fjorder. Foto: Royal Caribbean

Lukk »

Søk reise