Skip to main content

Cruise med MSC Poesia fra Genova til Nord Europa 1. mai 2022

cruise-msc_poesia-basseng
cruise-middelhavet-barcelona-gaudi
cruise-msc_poesia-bassengdekk
cruiseskip-msc_poesia
cruise-middelhavet-genova
cruise-nord_europa-goteborg
cruise-msc_poesia-jacuzzi
cruise-nord_europa-kobenhavn
lighthouse-cabo_prior-ferrol-galicia-spain
cruise-middelhavet-lisboa
cruise-middelhavet-marseille-provence
cruise-msc_poesia-teater

Bli med på cruise fra Genova i Italia til Warnemünde i Tyskland med MSC Poesia 1. - 14. mai 2022; en litt annerledes, variert og spennende reiserute hvor du blant annet besøker høydepunkter som Marseille, Barcelona, Lisboa og Le Havre. MSC Poesia er et innovativt og komfortabelt cruiseskip med en elegant stil, der tradisjonelt håndverk går hånd i hånd med kreativ design. Bestill cruiset hos reisebyrået Bennett. 

Priseksempel | 13 netters cruise med MSC Poesia fra Genova til Warnemünde 1. may 2022:

Fra 10.580,- pr. person når 2 deler en innvendig lugar
Fra 16.110,- pr. person når 2 deler en balkonglugar

Prisene inkluderer: 

  • 7 netters cruise i valgte type lugar
  • Helpensjon om bord
  • Underholdning og de fleste aktiviteter om bord
  • Tips til lugar- og restaurantpersonale
  • Alle kjente skatter og avgifter

Tillegg for fly t/r Norge, tillegg for ev. overnatting i for- og/eller etterkant av cruiset, singel lugar, høyere lugarkategorier, drikke om bord, frivillige utflukter og forsikringer. Ev. rabatter er allerede fratrukket. 

Forslaget har begrenset antall plasser, og spesielle betingelser gjelder. Forbehold om prisendringer da prisene endres hyppig, og kan variere fra dag til dag.

Frister det med et cruise fra Middelhavet til Nord Europa med MSC Poesia? Ta kontakt med våre reiseeksperter!

Cruise med MSC Poesia fra Genova til Warnemünde 1. mai 2022

Reiserute: Genova, Italia - Marseille, Frankrike - Barcelona, Spania - til sjøs - Lisboa, Portugal - Leixoes, Portugal - Ferrol, Spania - til sjøs - Southampton, Storbritannia - Le Havre, Frankrike - til sjøs - Gøteborg, Sverige - København, Danmark - Warnemünde, Tyskland

Bli med elegante MSC Poesia da det forflytter seg fra Middelhavet til Nord Europa og få en spennende og variert reiserute, fra et vårlig og blomstrende Provence (Marseille) og krigshistore i Le Havre til mer kjente trakter som København og Gøteborg. 

Om bord på MSC Poesia finner du blant annet tre svømmebassenger, fire boblebad og en gigantisk skjerm ved bassengområdet. På MSC Poesia vil du alltid finne et sted hvor du kan koble av – for eksempel i foajeen med de spektakulære vannpanelene, i Zen Garden, i autentiske Japanese Sushi bar eller i luksuriøse MSC Aurea Spa, med damprom, badstue og himmelsk massasje som gjør underverker for kropp og sjel. Hvis du vil holde deg i form i ferien, kan du velge blant en rekke sports- og treningsfasiliteter, blant annet basketballbane, tennisbane og toppmoderne treningssenter, shuffleboard og minigolf. Fra morgen til kveld kan du velge blant et rikt utvalg av aktiviteter og underholdning. Delta på sportsturneringer, ta dansetimer, se teaterforestillinger i Broadway-stil, slå ut håret på temaparty eller prøv lykken i kasinoet – valget er ditt! 

MSC Cruises har veldig gode barn- og ungdomspriser (fast ukespris på fra 1.400,- for barn og fra 1.800,- for ungdom) og er derfor gunstig for familier. 

Som det første globale cruiseselskapet klimakompenserte MSC Cruises flåten sin fra 1. januar 2020, og cruisevirksomheten er dermed karbonnøytral. Initiativet er del av en større innsats for å fremme FNs mål for bærekraftig utvikling. Sammen med fortsatte investeringer i akselerert utvikling av avansert miljøteknologi muliggjør dette skipsoperasjoner med null utslipp.

MSC Poesia. Foto: MSC Cruises

Resepsjonsområdet på MSC Poesia. Foto: MSC Cruises

Leixoes, Portugal. Foto: AdobeStock

Le Havre, Frankrike. Foto: AdobeStock

Lukk »

Søk reise