Skip to main content

MSC Yacht Club, cruise med det lille ekstra | Bennett

servering-basseng-msc_yacht_club
servering-lounge-afternoon_tea-msc_yacht_club
frokost-lugar-cruise-msc_yacht_club
danse-lounge-msc_yacht_club-cruise
basseng-msc_yacht_club-cruise
servering-restaurant-msc_yacht_club
suite-jacuzzi-msc_yacht_club-cruise
suite-msc_yacht_club-cruise
velkommen-msc_yacht_club-lounge

MSC Yacht Club - nyt luksus, ekstra service og egne dedikerte områder om bord på MSC Cruises sine skip. MSC Yacht Club er for deg som vil ha ett cruise med "det lille ekstra". Et førsteklasses eget område lengst frem på skipet; et rolig og adskilt miljø med elegante lugarer og ekstraordinær service. I tillegg har du som gjest alltid tilgang til det store tilbudet av aktiviteter, underholdning, shopping og spisesteder som finnes på skipet for øvrig.  

Fordeler ved å velge MSC Yacht Club: 

  • Luksussuiter med 24 timers vakt og butler service
  • Eksklusive områder; restaurant, bar, basseng og solterrasse
  • All-Inclusive måltider inkludert Yacht Club privat restaurant
  • Drikkevarer, også minibaren på lugaren, er inkludert 


MSC Yacht Club finner du om bord på følgende av MSC's skip: MSC Preziosa, MSC Divina, MSC Splendida, MSC Fantasia,  MSC Meraviglia, MSC Seaside, MSC Seaview, MSC Bellissima og MSC Grandiosa.

Butler og concierge - topp service 24 timer i døgnet. Concierge-resepsjonen som er åpen dag og natt, og den døgnåpne butlertjenesten er der for å hjelpe deg på alle mulige måter. 

Private områder - cruiser du i MSC Yacht Club har du tilgang til fantastiske private fasiliteter som elegante Top Sail Lounge, en panoramasalong med spektakulær utsikt, en egen restaurant og One Pool Deck, med privat svømmebasseng, boblebad, soldekk og bar.

Gourmet måltider - MSC Yacht Club tilbyr kresne gjester gourmet-måltider i en egen restaurant på hvert skip. Det serveres deilige, førsteklasses sofistikerte menyer, både sunne menyer og store utskeielser. Det er åpen bordsetning slik at du kan spise når du ønsker. Drikke er inkludert i alle MSC Yacht Club sine lokaler.

Om bord -  Som gjest i MSC Yacht Club, kan du dra nytte av en privat heis som tar deg direkte og diskré inn i MSC Aurea Spa, hvor det er et eksklusivt MSC Yacht Club massasje- og behandlingsrom. Med følge av butleren din kan du bestille privat shopping utenfor åpningstidene i butikkene om bord, eller du kan nyte en visning av eksklusive smykker, komfortabelt i din egen suite.

Skreddersydde utflukter - utforsk verden utenfor skipene i samme stil med privatliv og komfort. Som MSC Yacht Club-medlem kan du i tillegg til å velge blant MSC's "vanlige" utflukter og guidede turer også sette sammen dine egne skreddersydde utflukter med hjelp av personlige råd fra concierge-personalet og butlerne våre. 

MSC Yacht Club lugarer - unn deg et cruise med komfort uten sidestykke, i luksuriøse lugarer i italiensk stil med et vell av eksklusive funksjoner. Sengetøyet er av herlig egyptisk bomull, madrassen er av topp kvalitet og du kan velge blant ett bredt utvalg puter. La butleren skjemme deg bort og dra nytte av den inkluderte minibaren. Slapp av med underholdningen på widescreen-TV, og nyt utsikten fra panoramavinduet eller balkongen.

Topp service og servering på MSC Yacht Club. Foto: MSC Cruises

Butlerservice på MSC Yacht Club. Foto: MSC Cruises

One Pool Deck med privat svømmebasseng, soldekk, jacuzzi og bar. Foto: MSC Cruises

Lukk »

Søk reise