Skip to main content

MSC Grandiosa i Middelhavet | Vinter 2019 - 2020

msc-grandiosa-cruise-cruiseskip
cefalu-sicilia-utflukt-cruise-middelhavet
cruise-barcelona
genova-italia-cruise
kaito-sushi-teppanyaki-restaurant-msc-cruises
marseille-lavendel-cruise-middelhavet
biffrestaurant-butchers-cut-msc-cruises
cruiseskip-msc-grandiosa-cruise-middelhavet
front-msc-grandiosa-cruise-skip
par-frokost-ute-dekk-cruise

Cruise i Middelhavet med MSC Grandiosa - splitter nytt skip som starter opp seilinger november 2019. Skipet skal cruise ruten "Sicilianske markeder og maltesiske kirker" i det vestlige Middelhavet, med avreise fra Barcelona (eller du kan velge å gå på i Roma) i perioden november 2019 til mars 2020. Ta en ny variant av vinterens sydentur - reis på et "Grandiost" vintercruise i Middelhavet med nye MSC Grandiosa. Gode priser på nytt, populært skip!

Bestill nå og få opp til 30% rabatt på vinterens cruise! 

Priseksempel | 7 netters cruise med MSC Grandiosa fra Barcelona med avreise 12. mars:

Fra 7.649,- pr. person når 2 deler en balkonglugar
Fra 18.098,- for 2 voksne og 2 barn (2 - 11 år) i balkonglugar

  • 7 netters cruise i valgte type lugar
  • Helpensjon om bord
  • Underholdning og de fleste aktiviteter om bord
  • Alle kjente skatter og avgifter

Tillegg for fly t/r avreisehavn. Tillegg for høyere lugarkategorier. Obligatorisk servicetillegg om bord kommer i tillegg. MSC har knallgode barnepriser! Ev. kampanjerabatter er fratrukket i priseksemplet ovenfor. 

Forslaget har begrenset antall plasser, og spesielle betingelser gjelder. Forbehold om prisendringer da prisene endres hyppig, og kan variere fra dag til dag.

Passer ikke tidspunktet eller ønsker du å utforske flere muligheter? Ta kontakt - vi hjelper deg.

Cruise med MSC Grandiosa - Sicilianske markeder og maltesiske kirker

Reiserute: Barcelona - Marseille - Genova - Civitavecchia/Roma - Palermo (Sicilia) - Valletta (Malta) - til sjøs - Barcelona

MSC Grandiosa; sjøsettes høsten 2019 og lar deg reise på cruise i "grandios luksus". Skipet er mer romslig enn sine søsterskip og tilbyr en serie spennende innovasjoner. Cirque du Soleil at Sea har laget 2 helt nye show eksklusivt for MSC Grandiosa, som du kan oppleve i en høyteknologisk salong mens du nyter et fantastisk måltid. 

Den store møteplassen om bord er "Gallerian", en sentral promenadegate fylt med butikker, restauranter og rolige steder for å handle, spise og slappe av...samt for å sosialisere. På kvelden er det live musikk, fester og underholdning.

Hovedbassenget om bord, Atmosphere pool, er en av de største bassengene som finnes til sjøs.

Som det første globale cruiseselskapet vil MSC Cruises klimakompensere flåten sin fra 1. januar 2020, og cruisevirksomheten vil dermed være karbonnøytral. Initiativet er del av en større innsats for å fremme FNs mål for bærekraftig utvikling. Sammen med fortsatte investeringer i akselerert utvikling av avansert miljøteknologi muliggjør dette skipsoperasjoner med null utslipp.

Populær utflukt på dette cruiset; Havnecruise og vinsmaking på Malta. Dra på en avslappende tur med motorbåt langs Malta-kysten, på vei mot Vallettas havn, hvor du har en fantastisk utsikt over vannet mens du nyter vinsmaking i unike omgivelser. 

Lukk »

Søk reise