Skip to main content

MSC Bellissima, MSC's nye flaggskip i Middelhavet

balkonglugar-cruise
gaudi-barcelona-cruise
genova-italia-cruise
blue-lagoon-malta-cruise
messina-sicilia-italia-cruise
napoli-pompeii-cruise
soldekk-cruise
soldekk-basseng-cruise

Bestill ditt cruise på MSC Cruises nye flaggskip, MSC Bellissima, nå! Det nye vakre skipet begynner sitt cruiseliv 15. mars 2019 i Barcelona, hvor hun skal cruise rundt i det vestlige Middelhavet hele sommersesongen. Bestill ditt cruise senest 3. desember og få en balkonglugar til prisen av en utvendig lugar på utvalgte avganger i 2019. 

Fantastiske priser på cruise for barnefamilier - tåler godt en sammenligning med en vanlig sydentur! Fra kun ca 27.000,-, for cruise med fullpensjon, underholdning og aktiviteter inkludert for 2 voksne og 2 barn (under 12 år) i juli, midt i høysesong.  

Reiseforslag og priseksempel | 7 netters cruise i Middelhavet med MSC Bellissima, avgang fra Barcelona 18. oktober 2019, fra kun 6.599,-. 

Det flotte nye skipet seiler en klassisk, flott rute i Middelhavet sommersesongen 2019. Avgang fra Barcelona, 7 netters cruise i perioden 15. mars - 1. november 2019. Ruten gir deg flotte muligheter for å oppleve både kunst, kultur, historie, storbyshopping, vakker natur, sol og bad. Ledige plasser til billigste pris på flere avganger i oktober pr. 12. september 2018.  

Reiserute: Barcelona - Marseille - Genova - Napoli - Messina (Sicilia) - Valletta (Malta) - til sjøs - Barcelona

Prisen inkluderer: 

  • Pris pr. person når 2 reiser sammen og deler lugar
  • 7 netters cruise i innvendig lugar
  • Helpensjon om bord
  • Underholdning og de fleste aktiviteter om bord
  • Alle kjente skatter og avgifter 

Tillegg for fly t/r, høyere lugarkategorier og ev. overnatting i for- og eller etterkant av cruiset. Obligatorisk tips til personalet kommer i tillegg. MSC Cruises tilbyr cruise+fly pakker fra Oslo, Trondheim, Bergen og Stavanger. 

Forslaget har begrenset antall plasser, og spesielle betingelser gjelder.
Forbehold prisendringer da prisene endres hyppig, og kan variere fra dag til dag.

Passer ikke tidspunktet eller ønsker du å utforske flere muligheter? Ta kontakt, så hjelper vi deg!

MSC Bellissima

MSC Bellissima er søsterskipet til MSC Meraviglia, og vil som sin søster tilby unike Cirque de Soleil-show ombord, samt en lang promenadegate omkranset av barer og restauranter under et gigantisk LED-belyst tak. Bassengområdet om bord på MSC Bellissima er ett av de største til havs, og skipet tilbyr også flere balkonglugarer enn vanlig. Du finner også en komplett bowlinghall, vannland, Formel 1 - simulatorer og masse andre morsomme aktivitet- og underholdningstilbud. Alt for å gjøre ditt cruise så minneverdig som mulig! 

En annen nyhet som introduseres om bord på MSC Bellissima er AI – Artificial Intelligence. I tillegg til den allerede innovative "MSC for Me" appen får gjestene nå en digital personlig assistent som kommuniserer raskt og kan gi tips, råd og svare på spørsmål. AI kommer til å introduseres på flere av MSC Cruises nyeste skip i tiden fremover.  

Spennende aktiviteter om bord. Foto: MSC Cruises

Sportsbar med Formel 1 - simulator. Foto: MSC Cruises

Lukk »

Søk reise