Skip to main content

MSC Bellissima, MSC's nye flaggskip i Middelhavet

balkonglugar-cruise
gaudi-barcelona-cruise
genova-italia-cruise
blue-lagoon-malta-cruise
messina-sicilia-italia-cruise
napoli-pompeii-cruise
soldekk-cruise
soldekk-basseng-cruise

Bestill ditt cruise på MSC Cruises nye flaggskip, MSC Bellissima, nå! Det nye vakre skipet begynte sitt cruiseliv mars 2019 i Barcelona og hun skal cruise rundt i det vestlige Middelhavet hele sommersesongen. 

Priseksempel | 7 netters cruise i Middelhavet med MSC Bellissima (Barcelona), avreise 1. november:

Fra 4.159,- pr. person i innvendig lugar
Fra 12.299,- pr. person i balkonglugar

Det flotte nye skipet seiler en klassisk, flott rute i Middelhavet sommersesongen 2019. Avgang fra Barcelona, 7 netters cruise i perioden 15. mars - 1. november. Ruten gir deg flotte muligheter for å oppleve både kunst, kultur, historie, storbyshopping, vakker natur, sol og bad. 

Reiserute: Barcelona - Marseille - Genova - Napoli - Messina (Sicilia) - Valletta (Malta) - til sjøs - Barcelona

Prisen inkluderer: 

  • Pris pr. person når 2 reiser sammen og deler lugar 
  • 7 netters cruise i valgte type lugar
  • Helpensjon om bord
  • Underholdning og de fleste aktiviteter om bord
  • Alle kjente skatter og avgifter 

Tillegg for fly t/r, høyere lugarkategorier og ev. overnatting i for- og eller etterkant av cruiset. Obligatorisk tips til personalet kommer i tillegg. MSC Cruises tilbyr cruise+fly pakker fra Oslo, Trondheim, Bergen og Stavanger. 

Forslaget har begrenset antall plasser, og spesielle betingelser gjelder. Forbehold prisendringer da prisene endres hyppig, og kan variere fra dag til dag.

Passer ikke tidspunktet eller ønsker du å utforske flere muligheter? Ta kontakt med våre reiseeksperter!

MSC Bellissima

MSC Bellissima er søsterskipet til MSC Meraviglia, og vil som sin søster tilby unike Cirque de Soleil-show ombord, samt en lang promenadegate omkranset av barer og restauranter under et gigantisk LED-belyst tak. Bassengområdet om bord på MSC Bellissima er ett av de største til havs, og skipet tilbyr også flere balkonglugarer enn vanlig. Du finner også en komplett bowlinghall, vannland, Formel 1 - simulatorer og masse andre morsomme aktivitet- og underholdningstilbud. Alt for å gjøre ditt cruise så minneverdig som mulig! 

En annen nyhet som introduseres om bord på MSC Bellissima er AI – Artificial Intelligence. I tillegg til den allerede innovative "MSC for Me" appen får gjestene nå en digital personlig assistent som kommuniserer raskt og kan gi tips, råd og svare på spørsmål. AI kommer til å introduseres på flere av MSC Cruises nyeste skip i tiden fremover.  

Cruise med MSC Cruises andre nye skip:

Spennende aktiviteter om bord. Foto: MSC Cruises

Sportsbar med Formel 1 - simulator. Foto: MSC Cruises

Cruise med MSC Cruises i det Vestlige Middelhavet: 

Lukk »

Søk reise