Skip to main content

Høstferiecruise med Symphony of The Seas 1. - 8. oktober

boardwalk-spisesteder-aktiviteter-familie-cruiseskip-symphony_of_the_seas
aquatheatre-show-cruiseskip-symphony_of_the_seas
cafe_promenade-cruiseskip-symphony_of_the_seas
casino-cruiseskip-symphony_of_the_seas
central_park-omrade-cruiseskipet-symphony_of_the_seas
servere-damer-tallerkenretter-biff-sjomat-chops_grille-cruiseskip-symphony_of_the_seas
klatrevegg-cruiseskip-symphony_of_the_seas
dame-utsikt-soldekk-symphony_of_the_seas
vannsklier-the_perfect_storm-cruiseskip-symphony_of_the_seas
aft-cruiseskip-symphony_of_the_seas
aft-cruiseskip-symphony_of_the_seas-solnedgang
sklie-ultimate_abyss-cruiseskip-symphony_of_the_seas
soloppgang-balkonglugar-cruise
splashaway_bay-vannlekeomraade-cruiseskip-symphony_of_the_seas
suite-sundeck-cruiseskip-symphony_of_the_seas

Drømmeferie - ta med familien på cruise med Symphony of the Seas i Middelhavet i høstferien, 1. - 8. oktober. Vi har pakket klar en ferie for deg, med gode priser. Her ferierer du om bord på en omreisende luksusby og får oppleve noen av Middelhavets vakreste og mest klassiske destinasjoner - en uforglemmelig ferie med det meste inkludert. Symphony of the Seas har romslige lugarer og nabolag for enhver smak. Underholdningen er i toppklasse (vi synes den er verdt reisen alene), aktivitetene er mange, varierte og familievennlige, det er et stort og godt utvalg av mat og drikke og ikke minst er det topp service fra alle ombord. 

For de fleste er det å utforske destinasjonene underveis et høydepunkt på turen. Men om bord på Symphony of the Seas blir selve reisemåten også et høydepunkt, skipet er som en stor fornøyelsespark for både barn og voksne. Det som også er fantastisk med cruise, er at du besøker mange flotte steder på en og samme ferie, men trenger bare å pakke opp kofferten en gang. Vi synes også at høsten er den aller beste tiden for å besøke destinasjoner rundt Middelhavet. Været er mer behagelig, tempoet i storbyene er roligere og havet er fremdeles varmt.

Høstferie med Symphony of the Seas: 
Fly Oslo - Barcelona t/r, 7 netters cruise med Symphony of the Seas fra Barcelona 1. - 8. oktober. 
Cruisets reiserute:
Barcelona - Palma de Mallorca - Marseille (Provence) - La Spezia (Firenze og Pisa) - Civitavecchia (Roma) - Napoli (Capri) - til sjøs - Barcelona

Fra 35.425,- for 2 voksne i balkonglugar med havutsikt (1 igjen pr. 23. mai))
Fra 42.425,- for 2 voksne og 1 barn (til og med 12 år) i balkonglugar med havutsikt (utsolgt)
Fra 57.095,- for 2 voksne og 2 barn (til og med 12 år) i balkonglugar med havutsikt (utsolgt)
Fra 98.415,- for 2 voksne og 2 barn (til og med 12 år) i Grand Suite med 1 soverom og balkong

Prisen inkluderer: 

 • Fly Oslo-Barcelona t/r med SAS, inkl innsjekket bagasje (mer info nedenfor)
 • 7 netters cruise i valgte lugartype
 • Helpensjon om bord
 • Underholdning og de fleste aktiviteter om bord
 • Tips til lugar- og restaurantpersonale
 • Alle kjente skatter og avgifter

Drikkepakke kan bestilles i tillegg. NB! Vi ordner gjerne med flyvning fra andre norske byer. Begrenset antall plasser. Spesielle betingelser gjelder. Forbehold om ev. trykkfeil og prisendringer. Tekn. arr. Bennett Ferie Asker 

Flyet som er inkludert i pakken er SAS direktefly på utreisen, og via København på returen. Utreise 1. oktober kl. 0815 med ankomst Barcelona 1140. Retur fra Barcelona 8. oktober kl. 1055, via København med ankomst Oslo kl. 1635. 

På cruise med Royal Caribbean
Cruise er en ferieform som passer for alle. Det finnes et rederi, et skip og en reiserute for enhver anledning og Royal Caribbean er det perfekte valget for familieferie. Ingen stress eller tidsplaner, tiden med faste spisetider er forbi. Selv om det fortsatt er visse måltider som serveres mellom visse tidspunkter er det mange alternative spisesteder hvor du kan nyte et deilig måltid når som helst. Det samme gjelder aktiviteter, du trenger ikke være bekymret for å gå glipp av visse aktiviteter eller måltider hvis du sover litt lenge en morgen. Og det beste av alt, går du glipp av noe i dag, har du morgendagen, som vil by på samme muligheter. Ny dag, ny destinasjon, nye muligheter!

Symphony of the Seas. Foto: Royal Caribbean

Gjør akkurat hvor mye eller lite du vil. Ønsker du en aktiv ferie med fullpakket timeplan hver dag eller en avslappende ferie med late dager på solsengen - valget er ditt. Aktivitetstilbudet om bord er helt utrolig og barneklubber for barn i alle aldre er inkludert i prisen. Og når du er i land finnes det alltid morsomme utflukter som er spesielt tilpasset dere som reiser med barn. Les mer om å reise med barn på cruise her. 

SplashawayBay - basseng og vannaktivitetsområde for barn. Foto: Veronica, Bennett Ferie Elverum

Start morgenene med vakre soloppganger og en behagelig bølgesus i bakgrunnen. Kanskje frister det med en kopp ferskbrent kaffe eller en kakao som kan bestilles via roomservice. Etter en deilig frokost velger du om du vil bli om bord, eller gå i land på dagens destinasjon. Velger du å gå i land, kan du velge å være med på en av Royal Caribbeans utflukter, eller du kan finne på noe på egen hånd. Etter en dag full av nye intrykk er det deilig å returnere tilbake til din lugar, som er fresh og nyvasket, for en liten pust i bakken. La inntrykkene synke inn før man fortsetter med kvelden om bord. 

Ta en drink i Solarium Bar. Foto: Royal Caribbean

Et av de mange boblebadene om bord. Foto: Royal Caribbean

På kvelden spiser dere middag, enten i hovedrestauranten, i buffeten eller i en av spesialrestaurantene (mot tillegg). Måltidene, og kanskje spesielt middagen, er ett av dagens høydepunkter for hele familien. Er man flere familier eller venner på tur er det ofte man gjør litt forskjellige ting på dagen, så samles man rundt middagsbordet på kvelden (man kan velge å bestille en fast bordsetting og tid hver kveld, dersom ønskelig). 

Hooked Seafood, en av spesialrestaurantene om bord. Foto: Royal Caribbean

Mat og drikke finnes i alle varianter og det meste er inkludert i prisen. Du kan velge blant flere forskjellige spisesteder, både herlig buffeter hvor minstemann kan velge akkurat hva han vil og a-la-carte hovedrestaurant med menyer med stort utvalg og hvor kelnerene gjør alt for at barna skal være fornøyde. Det finnes barnevennlig alternativer over alt. I tillegg finnes det spesialrestauranter mot et lite tillegg, noe som kan være en morsom avveksling. Og hvis man ønsker en litt roligere frokost (eller andre måltider), kan man bestille roomservice og spise i ro og fred på lugaren.

Vi anbefaler minimum en lunsj på El Loco Fresh og en frokost på Central Park Cafe. Foto: Royal Caribbean

Etter middag kan du se en fantastisk solnedgang fra din egen balkong, med varm og deilig havbris og kanskje noe godt i glasset, før kvelden fortsettes med ett av showene ombord. Is-showet ombord er spektakulært, mange av artistene er tidligere verdensmestre i isdans og kunstløp. Det er vanskelig å ikke bli imponert av profesjonalismen, kreativiteten og perfeksjonismen på disse showene. Showene i aqua-theater er det også bare å glede seg til, det er fart, lyd, lys og imponerende stunts. 

Underveis bor dere komfortabelt i balkonglugarer som er innredet i lyse farger. Lugaren er stor nok til 4 personer og har en stor dobbeltseng i tillegg til en god sofa som gjøres om til sovesofa på kvelden.

Ønsker dere ekstra god plass, ekstra komfort og et cruise som byr på det lille ekstra, kan vi anbefale å velge Grand Suite. En romslig lugar på hele 25kvm, med separat soverom og et stort oppholdsrom med sovesova, i tillegg til større balkong med spisebord og stoler, samt solsenger.

Bo ekstra godt i en Grand Suite. Foto: Royal Caribbean

Velger dere å bo i Grand Suite, kan dere nyte godt av "Royal Suite Class" - hele cruiset krydres av "det lille ekstra" som sikrer suitegjestene en fantastisk ferie. I tillegg til at lugarene er ekstra romslige og flotte blir dere møtt med overlegent god service og dere har tilgang til eksklusive områder tilegnet suitegjester. Her er noe av hva dere har tilgang til, deres "Sky Class Amenities": 

 • Concierge Service (hjelp til restaurant-reservasjoner, shopping-, utflukts- og restaurantanbefalinger)
 • Spesialrestauranten Coastal Kitchen (kun for suitegjester) som er åpen for frokost, lunsj og middag (reservasjon nødvendig)
 • Flaskevann (ved ankomst) 
 • VOOM, The Fastest Internet at Sea
 • Fleksibel og prioritert ombord- og avstigning 
 • Prioritet ved måltidsreservasjoner 
 • Prioritert tilgang til utvalgte seter på utvalgte forestillinger, barer og lounger 
 • Tilgang til Suite Loungen (inkluderte hors d’oeuvres og cocktails hver kveld)
 • Tilgang til Suite Sun Deck
 • Royal Caribbean badekåper til bruk ombord
 • Ekstra gode puter og madrasser 
 • Ekstra luksuriøse produkter på badet 
 • Lavazza Espresso Kaffemaskin på lugaren

Baren på Suite Sun Deck. Foto: Royal Caribbean

Havner du besøker underveis: 
BARCELONA, SPANIA - Det er lett å forstå hvorfor Barcelona er den mest besøkte byen i Spania. Byen er hovedstad i regionen Catalonia og byr på strender badet i sol, banebrytende arkitektur og verdenskjente spisesteder. Følg i den katalanske arkitekten Antoni Gaudí fotspor gjennom byen, og rusle rundt i det gotiske kvartalet. Hagene i Gaudis Park Güell er verdt et besøk, eller du kan delta på et katalansk kokkekurs. Se kunstutstillinger med Picasso og Miro, eller ta en taubane til toppen av Montjuïc-høyden og nyt utsikten over byen. 

Utsikt fra Parc Guell. Foto: Fotolia

PALMA DE MALLORCA, SPANIA - Palma de Mallorca er en by med internasjonal puls, trendy spisesteder, bra shopping, kultur, severdigheter og nærhet til sol og bad. Besøk gamlebyen med sin sjarmerende atmosfære og vakre arkitektur eller den gotiske katedralen. Rusle rundt i middelalderske gater med aristokratiske rekkehus, kirker fra barokktiden og livlige markeder. Palma er en mangfoldig by med noe for enhver smak.

På vei til Palma de Mallorca. Foto: Meghan Maloney, Royal Caribbean

FIRENZE/PISA, ITALIA - Den norditalienske havnebyen La Spezia, på grensen til Liguria og Toscana, tilbyr en ideell inngangsport til to av landets mest berømte byer: Pisa og Firenze. Bare en time med bil eller tog tar deg til Pisa, hvor du kan bedundre de hvite steinbuene til byens berømte skjeve tårn og Pisa-katedralen. Eller tilbring dagen i Firenze, omtrent to timer unna med tog: Klatre til toppen av den berømte Duomo, kallenavnet for den italienske gotiske kuppelen på katedralen Santa Maria del Fiore, for fantastisk 360-graders utsikt over byen. Spasere gjennom San Lorenzo-markedet med en espresso i hånden og ta inn over deg duften av lokale krydder og trøfler mens du ser på folk.

I Firenze. Foto: Royal Caribbean

CIVITAVECCHIA/ROMA, ITALIA - Ta et skritt tilbake i tid og utforsk den antikke byen Roma. Civitavecchia, hvor skipet ligger til kai, ligger ca 2 timer med tog eller 1.5 time med taxi eller buss fra sentrum av Roma. Har du ikke vært i Roma før anbefaler vi at du tar turen inn. Spaser langs trange brosteinsbelagte gater og over byens mange piazzaer. Det er mye å utforske i Roma, de mest kjente severdighetene er Colosseum, Spansketrappen, Trevifontenen, St. Peterskirken og nabolaget Trastevere. Trastevere er akkurat slikt du forestiller deg Roma, med sjarmerende, smale brosteinsgater, vakre fontener og koselige spisesteder hvor turister og de lokale sitter side om side. 

Reis til Roma og nyt dagen - her i Trastevere. Foto: Royal Caribbean

NAPOLI, ITALIA - Med en skyline definert av den høye Vesuvius-vulkanen er Napoli en yrende italiensk by full av skjønnhet. Opplev den rike nyklassisistiske arkitekturen på steder som Gesu Nuovo - kirken med sitt overdådige interiør. Gå enda dypere inn i historien ved katakombene i San Gennaro, der Napoli's første biskoper ble begravet i det andre århundre e.Kr. Gå langs Miglio Sacro ("Holy Mile") og kikk i butikker i Sanita-distriktet med en courgette (søtet espresso) i hånden. Fra Napoli kan du også ta den korte bussturen til foten av Mount Vesuvius hvor en enkel 20 til 30-minutters fottur tar deg til toppen, og et besøk i ruinene av Pompeii etterpå. Napoli er også et perfekt utgangspunkt for et besøk til vakre og romatiske Capri.

Reis på utflukt til vakre Positano fra Napoli. Foto: JLisiewski, Royal Caribbean

PROVENCE, (MARSEILLE); FRANKRIKE - Frankrikes eldste by, Marseille, blander gammel sjarm med provençalsk skjønnhet. Om morgenen går du til fiskemarkedet Quai des Belges, hvor handelen har pågått i mer enn 2600 år. Ta en spasertur langs promenader og lagre fra 1700-tallet, og nyt en cafe au lait og en melonterte fra en av de mange kafeene. Utforsk Provence og besøk Basilique Notre-Dame de la Garde, se den moderne arkitekturen og kulturelle artefakter fra Middelhavet på MuCEM-museet eller se de sprø kalksteinsklippene i Calanques nasjonalpark. 

Ved havnen i Marseille. Foto: Royal Caribbean

Lukk »