Skip to main content

Norwegian Cruise Line i Middelhavet | Bennett Ferie

cruise-middelhavet-roma
cruise-middelhavet-basseng
cruise-middelhavet-firenze
cruise-norwegian-epic-restaurant
cruise-middelhavet-norwegian-epic
cruise-middelhavet-palma-mallorca
cruise-middelhavet-premium-all-inclusive

Anerkjente Norwegian Cruise Line har en rekke cruise verden rundt med sine nye og flotte skip. Bli f. eks. med på et Middelhavscruise med Norwegian Epic fra Barcelona til det Vestlige Middelhavet. På denne seilingen får du med deg spirene på Gaudis flotte katedral i Barcelona og gamle bibliotek og Colosseum i Roma. 

Få opp til 500 USD til bruk om bord! Gjelder ved bestilling av cruise med varighet 5 dager eller lengre over hele verden. Jo bedre lugar - jo flere dollar til bruk om bord. Kan brukes på f.eks. utflukter og spabehandlinger. Bestilles senest 31. mars. 

Reiseforslag og priseksempel | 7 netters cruise med Norwegian Epic fra Barcelona, avgang 26. mai 2019:  

Cruisets reiserute: Barcelona - til sjøs - Napoli - Roma (Civitavecchia) - Firenze/Pisa (Livorno) - Cannes - Palma de Mallorca - Barcelona

Fra 13.350,- (EUR 1.369,-) i innvendig lugar

Fra 17.210,- (EUR 1.769,-) i balkonglugar

  • Pris pr. person når 2 reiser sammen og deler lugar
  • 7 netters cruise i valgte type lugar
  • Helpensjon om bord
  • Underholdning og de fleste aktiviteter om bord
  • Et variert utvalg drikkevarer (også kjente og mer eksklusive merker) inkludert i cruiseprisen. Tilgjengelig i alle barer, salonger og spisesteder under hele cruiset
  • Lavazza spesialkaffe inkludert
  • Tips til lugar- og restaurantpersonalet om bord

Fly t/r i tillegg. Tillegg for ekstra overnattinger, bedre lugartype og singel lugar. Prisene varierer fra avgang til avgang. Ev. kampanjerabatter er allerede fratrukket i priseksemplet. 

Forslaget har begrenset antall plasser, og spesielle betingelser gjelder.
Forbehold om prisendringer da prisene endres hyppig, og kan variere fra dag til dag.

Passer ikke tidspunktet eller ønsker du å utforske flere muligheter? Ta kontakt, så hjelper vi deg!

Cruise i Middelhavet med Norwegian Cruise Line

Middelhavet har mye å by på - og hvorfor ikke oppleve det om bord på Norwegian Epic? Få med deg de store byene Barcelona og Roma med alle sine severdigheter, og for ikke å glemme de litt mindre "stoppestedene", pittoreske og vakre Cannes og Mallorca. I mellom stoppene nyter du livet om bord med enestående underholdning og mat. 

Norwegian Cruise Line er et anerkjent og familievennlig cruiserederi med flotte og moderne skip med masse fasiliteter. I tillegg til helpensjon, underholdning og de fleste aktiviteter er nå også en all inklusive drikkepakke og tips til personalet inkludert i prisen, slik at det blir "all inklusive cruising". Enkelt og behagelig!  

I tillegg til cruiset nevnt i dette reiseforslaget har NCL en rekke andre seilinger i Middelhavet og andre deler av verden. Vi hjelper deg å finne det cruiset som passer for deg! Se også eksempel på en seiling med Norwegian Epic i Karibien

Se andre reiseforslag med Norwegian Cruise Line: 

- Nye Norwegian Bliss i Alaska og Karibien 2019 - 2020

- Populære cruise med Norwegian Spirit i Europa sommer 2019

Lukk »

Søk reise